Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 073
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Коко мадмоазел интенз е много траен при мен. Много. Обожавам го.

# 556
Коко Мадмоазел интенз е много траен при мен, спомням си как цяла нощ не можах да спя заради него и възглавницата ми миришеше силно. Даже мъжът ми пита какво е това , много силно миришело ...

# 557
Обожавам КМ Интенз. Супер траен и силен ми е.

# 558
  • Sofia
И при мен е траен интенс,  но в по-хладно време. Понеже е по-мек и ванилов  в топлото се губи.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 06:47 от Karen

# 559
Момичета noir на ТФ (женския) е за по студено време нали,поне по мое усмотрение де,може и да бъркам.Купих го на сляпо,но от първа проба изобщо не го харесах,чудя се да го мятам ли в размени или да изчакам и да му дам още един шанс по-натам.Много харесвам Черната орхидея и въпреки,че при проби при мен не показа завидна трайност я купих.Но за разлика от нея Noir дори не ми е приятен,а отблъскващ и се чидя има ли изобщо шанс да я захаресвам след време.

# 560
Ноар е прекрасен парфюм. Пробвай го с хубаво напръскване, не му е топло сега. Чудно му е даже. Сладък, топъл, секси.
Пишеш, че усещаш мед, но има кулфи, което е десерт. Неустоим е за противопологния пол и те съветвам да го разучиш хубаво и да не го разменяш. Няма обаче да го залюбиш, ако те отблъсква сериозно. Това обаче се разбира с поне 4-5 носения, а не с проба или едно носене.

# 561
Благодаря ти Денси,успокои ме малко ,няма да бързам тогава.Първата ми асоциация когато го пръснах беше леле мед,много мед,много сладък с восък,това си предствих.Нищо друго не долових само мед,върна ме в детството,когато много обичахме да ядем мед току що събран и не отцеден още.Явно тази асоциация ми изигра лоша шега,защото одавна вече само мисълта,че мога да ям мед ей така от буркана ме потриса и изтръпвам от мисълта за толкова сладко😀

# 562
Кристалче от Елинор ,зимата го купих ,но сега го разносвам..Кодовете са му ок,бутилката и всичко,но за разлика от оригиналната версия този ми изчезва по-бързо,много бързо.15 часа ми трае CM ..
Благодаря за отговорите за Монтал.Само си душа ръката ,на която пръснах...Ммммм,много тропически ,аз уд слава богу не усещам ,само цветя и тропически плодове...

При мен сьщо оригиналната версия е по трайна, Интенза го усещам около 7-8 часа на кожа, което спред мен не е малко. И двата са купувани от физически магазин

# 563
Включвам се след тест на няколко нови аромата-малко хейт ще ми е поста ,но нали обменяме впечатления,та пробвах Encens Mythique Guerlan-усещането беше като в църква-усеща се на моята кожа тамян,алдехиди,опушено....само това май....Тествах и The Only One 2 Dolce Gabbana-пълна боза-червени плодове и задушаваща ванилия усетих-никаква свежест/аз по принцип цялата линия не харесвам/,но пък убийствена трайност на моята кожа....Тествах и Si Fiori Giorgio Armani-боза на квадрат Grinning -дъвки и бонбони,изпаряващи се от кожата за има няма 1час....
И последното /с което се сдобих в размер 100 мл./Mon Guerlain Bloom of Rose-приказно свежи цитруси и лавандула....от всичките от серията,този най е мой /някой може да каже ,че си противореча,защото преди известно време бях споменала ,че флакнърите никога не са ми харесвали повече от оригинала,но ето ,че и това се случи..../Та от два дена си се поливам с последния и се радвам на красивия месец май,той точно и за месец ще ми стигне,защото с тази трайност.....,но пък няма и какво да се очаква като трайност и шлейф от тоалетна вода все пак.... Simple Smile

# 564
  • София
Е , Макадамия, това за тоалетните води не е така, давам за пример Инсоленс и Класик, при които тоалетните води слагат в малкия си джоб парфюмните. Аз въобще не обръщам внимание на концентрацията на парфюмите, е от колоните нищо не очаквам, но пък някой ми откарват по 7-8 часа, което си е шокиращо поне за мен. Grinning

# 565
И тоалетните води на Диор са ми супер трайни. Усещам си ги по 7,8 часа без подновяване.Вероятно и тази ще излъчва повече,но още не съм й свикнала с аромата Simple Smile

# 566
  • Пловдив
Момичета,траен ли е при вас Том Форд Черната орхидея?Вчера си го получих,беше поръчка на сляпо ,но за 3ч.на китката вече не се усеща?Отделно и че не ми хареса,но това е друг въпрос.

# 567
Ултра траен. Над 14 часа, дори и след душ се усеща. Защо купувате Черната орхидия насляпо?  Тя е супер труден парфюм.

# 568
И аз се включвам с мнение,че е изключително траен аромат.Дори след баня кожата остава напоена с него.От къде е поръчан? Има тема за сигурни сайтове с оригинална парфюмерия..

# 569
Аз също вчера получих моята Черна орхидея,обожавам я,но все още не съм тествала трайност както трябва,мога само да кажа,че вчера към 4 следобяд пръснах на китката си веднъж,до към 21ч го осещах осезаемо,и бих казала ,че първите два,три часа постояно я усещах при движения нана ръцете повече от парфюма с който се бях напръскала основно.След това време вече не знам,защото се къпах и мазах с всякакви бумаги.

Общи условия

Активация на акаунт