Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 078
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
То в официалния сайт почти винаги всичко има-било то да поръчаш или да те опъти за магазин наблизо.Понякога спират нещо от марката,определен пазар,или пък спира да се внася.Например за България.

# 541
  • СОФИЯ
Открих Izia, но не е моята роза. Жалко, че не намирам никъде Valentino donna rosa verde Искаше ми се да го тествам.
За момента предпочитам розата в Juliette has a gun Mad Madame.
Пробвах облака на  Ariana Grande. При мен се развиха бинтове и йод... Frowning1
Пробвах и Rose Rouge от Van Cleef & Arpels допадна ми много, но при мен стои близо до кожата и е без никакъв шлейф и то при обилно пръскане. Не съм ползвала парфюми на бранда и нямам идея дали това е нормално за марката.
Така и не открих Chloe love story eau sensuelle Изобщо има ли го някъде в София?
Ходих в Сефора, Дъглас, Бюти зона на Витошка.....

# 542
  • Пловдив
Открих Izia, но не е моята роза. Жалко, че не намирам никъде Valentino donna rosa verde Искаше ми се да го тествам.
За момента предпочитам розата в Juliette has a gun Mad Madame.
Пробвах облака на  Ariana Grande. При мен се развиха бинтове и йод... Frowning1
Пробвах и Rose Rouge от Van Cleef & Arpels допадна ми много, но при мен стои близо до кожата и е без никакъв шлейф и то при обилно пръскане. Не съм ползвала парфюми на бранда и нямам идея дали това е нормално за марката.
Така и не открих Chloe love story eau sensuelle Изобщо има ли го някъде в София?
Ходих в Сефора, Дъглас, Бюти зона на Витошка.....

Пишете ми на лични ще дам линк за Роза верде ако искате да го купите.

# 543
  • София
На мен ми беше казала някаква продавач-консултантка, че ги нямало вече In White and In Black. Ама толкова е разбрала, на сайта на Клиник си ги има.
Напротив. Има ги и двата. И белия и черния. Само въпросната черешова лимитка я няма. Белия го пръснах на блотер за проба, но бързо се разделих с него, че потресаващо силен ми се видя.
p.s. Карат на Картие и на мен ми хареса. Странно ми се видя, че бързо избледня/изчезна на блотера. Утре ще го пробвам на кожа.

# 544
На мен друго са ми казвали за лилавите бутилки. Най- сигурно е да се пише на С. Момо, той отговаря и е деен в социалните мрежи и да се попита лично.
Дано остане зелен, защото е много красив точно така.
Ето една снимка на моята бутика, правена от LaMartinia.

densi този от снимката как е като аромат,и на ROJA кой от двата аромата би ми препоръчала да пробвам ROJA PARFUMS AOUD или ROJA PARFUMS AMBER AOUD?

# 545
Някой може ли да ми даде отзиви за guerlain nahema? Търсих в предни теми, но не излезе почти нищо.

# 546
Здравейте парфюмни феи😊
Някой може ли да сподели впечатления от парфюмите на Armaf? Непрекъснато ми излизат като реклама, някои от шишенцата са много красиви,  заинтригуваха ме😶. Някой познава ли ги, добри ли са? Благодаря предварително💐😊!

# 547
  • София
Някой може ли да ми даде отзиви за guerlain nahema? Търсих в предни теми, но не излезе почти нищо.

Твърде ретро и сапунен, помня някакви зюмбюли и люляци, но не ми хареса.

# 548
Благодаря за мненията на пишещите за Aoud Lagoon ,дойде и е убийствено силен.Обаче имам въпрос как са опаковани и наистина ли нямат никакви кодове на бутилките и знае ли някой колко тежат бутилките.Много лекичък го усещам,но пък имаше празен ход така,че сигурно си внушавам.На картонената кутия има холограмен стикер,вътре шишето беше в черна торбичка със златен монограм,но няма кодове никъде?!

Кристал и всичко ,които познават и ползват Coco Mademoiselle EDP и Coco Mademoiselle Intense- втория е доста по-близо до кожата и много нетраен за разлика от оригинала,който е с уникална сила и трайност.При вас така ли е,четох и др. мнения във Фрагрантика като моето..

# 549
  • Пловдив
И при мен всичко, което имам на Монтал, е много леко. Имам чувството,че са пълни наполовина. Но пък преди години съм теглила на везна по формула,която я имаше на първа страница ( не знам,дали все още е там) и количеството излизаше точно.
За кодовете в момента не мога да кажа,тъй като не съм вкъщи.

# 550
  • Sofia
Лекички са.. Аз също бях учудена, ама и 4-те, които имам, са леки, така че не е съвпадение, просто са си такива.. Simple Smile

Аз сега ще ги наизкарам за лятото и ще съм ходеща торта по улиците, пръскаща скъп аромат на бакпулвер и лято..😃

# 551
  • Бургас
Мимозка,Coco Mademoiselle Intense е с трайност на кожата ми 15-20 часа.Уникат отвсякъде,не зная твоя от къде е,но мен ме поразява с трайност и излъчване.Nahema е много ретро въобще не е за на сляпо.

# 552
Кристалче от Елинор ,зимата го купих ,но сега го разносвам..Кодовете са му ок,бутилката и всичко,но за разлика от оригиналната версия този ми изчезва по-бързо,много бързо.15 часа ми трае CM ..
Благодаря за отговорите за Монтал.Само си душа ръката ,на която пръснах...Ммммм,много тропически ,аз уд слава богу не усещам ,само цветя и тропически плодове...

# 553
Mimozata, ако ти се занимава, пръсни на едната ръка от твоят, а на другата в някой магазин Мадмоазелата. Тъкмо ще дадеш отзиви. Трайността е относително понятие.

# 554
  • Бургас
Мен ми е много странно това КМ Интенз да е нетраен,така е до кожа е съгласна съм,но все пак..Дано още хора се включат с мнения.Някой писа за Карат,че изчезвал бързо от блотер,на блотер стоя сиг. 10 дни,при мен е много траен.Докато примерно L'interdit ми е с мега слабата трайност,но пък тук писаха,че при други бил много траен.

Общи условия

Активация на акаунт