Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 114
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • На черешатааа
densi Благодаря Flowers Hibiscus

# 526
# 527
# 528
Лимитка Cry

# 529
Сеща ли се някой за ysl nu? Изнамерих го в един сайт. Дано е читав. По спомени от преди 20 години е много як, но да видим какво си спомням...
Днес бях със скандал а париж и получих два комплимента от непознати мъже. Така готино ми стана, ще кажеш че аз съм дизайнерът😁

# 530
Днес пробвах Flowerbomb Midnight със солидно напръскване.
При мен няма касис изобщо. Връхните ноти не се появиха изобщо. Шокираща прилика с Нарцисо ЕдТ обаче. На моята кожа мускът е идентичен и води, заедно с един красив и напет божур. Има лека ванилия в базата, която дискретно го подслажда, но имам чувството, че съм с Нарцисо. Много странно.

https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Midnight-53550.html

Пробвах и Flowerbomb Bloom. Който търси нежни фрезии, но сладки, и със пухкав сметанов крем, да го пробва.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Bloom-42905.html

# 531
Сеща ли се някой за ysl nu? Изнамерих го в един сайт. Дано е читав. По спомени от преди 20 години е много як, но да видим какво си спомням...
Днес бях със скандал а париж и получих два комплимента от непознати мъже. Така готино ми стана, ще кажеш че аз съм дизайнерът😁
Аз го имам все още и то оригиналната/първата / бутилка.Много интересен аромат.

# 532
  • София
Скрит текст:
Чак днес успях да се добера до тест на Carat Cartier.
И о, небеса.
Това е точно неговото време – пролет.
Първи фъс на блотер – букет от бели цветя, но изключително фино балансирани без да са отровни и нахални. Галещи, закачливи, светли. Направо се плаша от лилиумите, а видях, че са в състава, не ги усещам, доволна съм. Определено флорално начало, но много много елегантно и свежо. Невинно бяло, женствено по девически начин – деликатно и свенливо. Но и с характер, който ще различите сред хилядите мейнстрийм от тази група.

Втори фъс на китката – направо се сля с кожата ми. Мека кремообразна цветна белота. Няма острота, няма дразнене, няма контраст. Пролетни цветя, омекотени и дисциплиниране в някакъв тотален баланс. За радост не усещам хиацинт (зюмбюл), който не понасям на мирис и също ме плашеше.
Стои близо до кожата, не е парфюмна бомба, но за мен е идеален. Отшумява в една игрива свежа сладост, която не е типично флорална, но е много шик. Не знам дали си въобразявам, но усещам мимозата и иланг-иланга на финала като сладко жълто цвете, няма ванилия, няма тонка, няма амбра.
Отлично изпълнение без ни най-малък намек за алкохол, прекрасна бижу-бутилка.

Ако мога да го определя с едно изречение – най-финият и балансиран флорален аромат на сезона, има класа.

Ще е следващата ми покупка. Бих го носила по всеки повод. И на делова среща, и по бяла тениска и дънки.
Базила - Много хубав и вдъхновен пост Hands Ok Hand  Hands Clap
Радвам се, че Carat Cartier намира фенове, тъй като за мен също е невероятно откритие последните месеци. Много женствен, стилен и нежен. Прекрасен ежедневен цветен парфюм, който едновременно деликатно, но и с характер показва своята изящна същност.

# 533
  • Бургас
Подкрепям,един много различен парфюм е Карат,с тънък елегантен шлейф,когато съм с него се чувствам като девица,хаха.Bowtie

# 534
  • СОФИЯ
Днес минах покрай МОЛ на Цариградско.
Пробвах Quatre En Rouge Boucheron ,QUATRE ABSOLU DE NUIT, класическия Quatre
Rochas Mademoiselle Rochas и отново L'Interdit на Givenchy
Ми днес никой от парфюмите не се задържа на кожата ми повече от половин час..... направо съм възмутена и разочарована..... Anguished
Izia и Valentino donna rosa verde не ги открих. Къде ги пробвахте?

# 535
Изия го има, Валентино вече не.
Нали знаеш, че проблемът с трайността си е от твоята кожа, споменавала си многократно. За мен тези парфюми са изключително трайни, особено L'Interdit на Givenchy.
Валентиното ще ти трае точно половин час на теб. Според мен трябва ми тази прословута нетрайност и изпиване от кожата да носиш само Монтал, Соспиро, Мансера и такива нишови супер бомби.

# 536
  • СОФИЯ
Изия го има, Валентино вече не.
Нали знаеш, че проблемът с трайността си е от твоята кожа, споменавала си многократно. За мен тези парфюми са изключително трайни, особено L'Interdit на Givenchy.
Валентиното ще ти трае точно половин час на теб. Според мен трябва ми тази прословута нетрайност и изпиване от кожата да носиш само Монтал, Соспиро, Мансера и такива нишови супер бомби.

И Клиник Flushed
С Монтал и Мансера не се погаждам много на ухание.
Първия път, когато пробвах L'Interdit на Givenchy го усещах дълго време.
Днес какво се случи не зная....

# 537
  • София
Привет на всички в темата,
днес тествах няколко парфюма, като измежду тях бе и Mugler  Angel Eau Croisière  - просто приказка!
Супер впечатлен съм! Великолепен летен коктейл, разхлаждащ, щастлив, закачлив, много, наистина много привлекателен!
Смятам, че от Мюглер са се справили перфектно в тази версия - показана е креативност, показан е различен и любопитен поглед върху познатия Ейнджъл - сега е хладен, вкусен, ментово-освежаващ, с доста плодови идеи, но вплетени великолепно, така че да има свой характер в изобилието от плодови парфюми на пазара. Не носи мюглерска плътност, нито мощна ванилено-шоколадова сладост, дори напротив - за мен, има нещо леко тръпчивичко, гъделичкащо съзнанието по начин, сякаш иска да напомни на първите Ангели, че и те са били безгрижни момичета Smiley На плодовото излъчване е даден неограничен простор, така че да усетим не само познатия привлекателен сочен характер, но и цялата гама от вкусове и аромати на плодове като манго, грейпфрут, червени плодове, допълнени от тропически плодове също - може би нещо като ананас/кокос, макар че ги няма посочени в пирамидата.
Навярно за много дами, този парфюм ще се стори незначителен, момичешки, плосък и може би елементарен, но за мен е много жив, усмихнат, слънчев, позитивен, влюбен в живота.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 21:17 от Deetron

# 538
  • Бургас
Здравейте, има ли голяма разлика в нотките между Cartier La Panthere EdP и EdT?

# 539
  • Boston, MA
В шоповете на Летище София на щанда на Клиник го има Aromatics in Black Clinique for woman - 50ml 54евро. Потребителка се бе притеснила, че едва ли не е изчезнал.
Заредена е и кокосовата алегория, но не ме впечатли. Хем се напръсках стабилно.
Пръснах на блотерчета Картие Карат и любовната история на Клое. Утре ще ги разучавам.
Силно съм влюбена и завладяна от последната ми придобивка - L'interdit на Живенши и сякаш ми се притъпиха рецепторите за обоняние. Надявам се да е временно това състояние. Обожавам го. Наистина.

На мен ми беше казала някаква продавач-консултантка, че ги нямало вече In White and In Black. Ама толкова е разбрала, на сайта на Клиник си ги има.

Общи условия

Активация на акаунт