Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от златните парфюми, споменати в темата?
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Quatre En Rouge?
Какви са впечатленията от парфюма Manera Rose & Chocolate?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от златните парфюми, споменати в темата?
В темата се споменават различни златни парфюми, като Gucci Guilty, S.T.Duperon Noble Wood, Mancerra Rose Greedy, Montale Aoud Night и много други. Някои от тях са описани като плътни, богати, чувствени и с дълготраен следа, докато други се описват като нежни, трайни и чувствени. Всеки парфюм има своя уникален ароматен профил, който привлича вниманието на феновете на парфюмите.
-
Какви са впечатленията от парфюма Boucheron Quatre En Rouge?
Boucheron Quatre En Rouge е силно, изтънчено и дълготрайно ухание, което оставя трайно впечатление на потребителите. Парфюмът се характеризира с нотки на мед, малва и мускус, като някои го сравняват с La Vie Est Belle. Въпреки че някои предпочитат по-новите варианти като Scandal By Night, Boucheron Quatre En Rouge остава високо ценен и изискван аромат.
-
Какви са впечатленията от парфюма Manera Rose & Chocolate?
Отзивите за Manera Rose & Chocolate са положителни. Един потребител споменава, че парфюмът има аромат на шоколад и ванилия, създавайки топъл и успокояващ ефект. Те го описват като „супер“ и оценяват масивната бутилка с нейната проста, тежка конструкция. Въпреки това, те изразяват разочарование от дизайна на капачката.
-
Какви са впечатленията от парфюма Montale Aoud Night?
-
Какви са впечатленията от парфюма S.T.Duperry Noble Wood?
! Имам пробичка от
Това бях аз с този парфюм. 
Давам си сметка, пишейки това, че ако трябва да направя аз самата свой любим парфюм с роза, ще бъде точно от такъв тип, тъмна, страстно червена роза, бензоин, сладко от червени плодове, пралина, уд, ирис, ванилия и жасмин. Много хубав парфюм. Предполагам, че на теб Базила, няма да ти допадне много, нямам спомен да си почитател на този тип рози, но пък ти харесваш Пантерата на Картие, та кой знае, има шанс и този да ти хареса, но на мен ми беше изключително полезно питането ти и ми откри нова парфюмна любов
Парфюм, който е много мой, и съм много щастлива, че този път ми показа лицето си. Много траен и присъствен, дъщеря ми също го отбеляза влизайки и заяви, че мириша много хубаво. Какво му трябва на човек повече
Ще се радвам ако и друг сподели мнения за него, знам, че доста дами от форума го притежават.
Не ме улесняваш, ама никак.