Да запеем всички в хор - Happy Birthday в ЮЛСКИЯ отбор

• 16 378
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Момичета много ви благодаря за пожеланията, от мое име и от името на Емчо.
Всички ви черпим по случая.
Моето малко голямо момче вече порастна със цяла 1 годинка. Кога се мина това време просто незнам.
Гале  поста ти е просто супер. Непременно ще го покажа на баща му на Емчо, и със сигурност ще се изкефи максимално.
Чао и приятен ден на всички,

# 226
  • Пловдив

НА ЕМЧО И ВИКИ

# 227
 nbirthday
Честит първи рожден

Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Липсват ми писаниците с вас  Sad ама няма как  Confused
Даже нямам време да ви прочета, но си мисля за вас.
Много целуувки на вас и на малките сладурковци и принцеси

# 228
  • София
Момичета, току-що се видях с Ели (velinap). Имате много поздрави, помоли ме и да ви благодаря от нейно име за пожеланията по случай рождения ден на Велинка. Много държеше да ви кажа и защо не го прави лично - имат си нов компютър и тя не можела да се вреди за него от ... свеки.  Joy

# 229
newsm59 ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ЕМЧО И ВИКИ!!! newsm59

# 230
newsm67 newsm67  Party Time  Party Time newsm67  Party Time  ura

честит първи рожден ден на всички пораснали юлчета- николай, алекс, михаил, виктор, катерина, ивайла, виктор, велина, сияна, дани

честито на днешните рожденицивиктория и емчо

бъдете живи и здрави!радвайте мама и тате с нови щуротии!

# 231
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И ЕМЧО! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 232
Честит Първи Рожден Ден на Емчо и Вики  bdbaloni happy bd bdbaloni

Бъдете живи и здрави, много усмихнати и създавайте само положително емоции на мама и тати  Crazy

# 233
ЧРД на Емо и Вики!!!
Много радост и усмивки!!!
[/size][/color]
 newsm38 newsm59

# 234
  • В средата на времето

hbdayЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН ДЕН НА ЕМЧО И ВИКИ!   love001ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!  baloni  happy bd

# 235
  • Варна.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМЧО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 236
Честит първи рожден ден на Николай, Алекс, Михаил, Виктор, Катерина, Ивайла, Виктор, Велина, Сияна, Дани  party002

Честито на днешните рожденици Вики и Емчо  bouquet Да растат здрави и засмени за радост на мама и тате!

Ние сме добре, имаме гости и затова не остава много време за писане Wink

# 237
bdbaloni ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ ГОЛЕМИ РОЖДЕННИЦИ - Емчо и Вики!!! baloni ДА РАСТАТ УМНИ, ЗДРАВИ, ЩАСТИЛИВИ и БЕЗГРИЖНИ... да са радост за всички, които ги обичат Hug

Момичета, искам да се похваля на вас, защото повечето ме познавате, а не върви да се фукам при новите юлки... пък и не се фукам, а съм безумно развълнувана. Сега ходих да помогна на едно от новите майчета - Кети. Нейната беба се роди малко недоносена и я изписаха вчера на нашия рожден ден, а днес аз ходих у тях да я къпя Heart Eyes Беше страхотно. Никога не бях виждала такова малко бебе - 2500 гр. А го държах в ръцете си, къпах го, а то не гъкна... После малко поплачка, а аз толкова се притесних, че отдавна не съм чувала такова мишле да плаче, че забравих половината наставления, които трябваше да дам на майчето Embarassed Добре, че после поне показах как се режат нокти и обясних нещата, които пропуснах... Хубавото е, че и докторицата им беше обяснила, та всичко е ОК. А най-страхотната новина е, че Кети поддържа лактация 16 дни и бебка веднага засука от нея. И суче страхотно това мъничко същественце Heart Eyes и ще се кърмят дъъълго, дъъълго Party Ох, вчера като ми каза се разплаках, а днес видях с очите си как папа малката мишчица Heart Eyes ...
Е, разказах ви, надявам се и на вас ви е станало хубаво Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 23:13 от Assinka

# 238
 smile3501 Асе, мисля че си сбъркала професията си smile3501

# 239
  • непостоянно
smile3501 Асе, мисля че си сбъркала професията си smile3501

И аз така мисля Wink

Стана ни хубаво от разказа, да Grinning Браво на майчето  bouquet и на бебка, че сучка Hug Да й е жива и здрава малката бонбонка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт