Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 69 409
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
За средствата за бягството на младите с Титаник- мисля, че са си помогнали с онези големи копчета за ръкавели, които струват сигурно колкото имението. Дженк нямаше кога да помогне. Дали Зехра лошо ги е възпитала- в патриархалния свят те възпитава цялото село. С вековните традиции, за които уж се застъпва сина, с почтеността, но и пределната директност на мед. сестра със селската хитрост и сметкаджийство на бабата. Майката какво да им даде- образована ли е? Свят ли е видяла? Освен да ги шамаросва и да крещи, че им е майка нищо друго не може, не знае, не разбира. Някакво чувство за чест и достойнство я кара да се пъчи, но това знаме е пробито от всички компромиси, които прави неграмотният човек, който няма способност за анализ. Ама Агях е същия- да се чудиш какъв бизнесмен кинта и двайсе е. Жена му цял живот го е разигравала. Създал едно или две нещастни деца- едното с комплекс за вина, другото живеещо в Инстаграм. Той самият се перчи наоколо с мисълта, че е нещо. То да имаш къща на Босфора още нищо не значи. Не съм сигурна, но мисля, че целият имот е на Недим и ако оздравее всичко е негово. Няма положителен герой. Медсестрата и Недим заедно ще трябва да възраждат родовете. И мисля, че те ще са си двойка. Отделно Дженк ако се очовечи може да се събере с другата сестра и детенцето, а брата шофьор със сестрата- и така стигнахме до “трима братя, три сестри”. Хубав ден!

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 11:45 от victoria vassileva

# 241
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Василева, интересен коментар, съгласна съм много с това, което казваш за майката.Че и за Агях.
Обаче прочети друг път, преди да публикуваш, съвсем приятелски го казвам. Много ме озадачи с "Уганда". Joy

# 242
Съжалявам за неудобството. Таблета сам си пише разни работи, а в неделя хем искам да пиша, хем няма време за проверка. Да живее Уганда!

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 12:50 от victoria vassileva

# 243
Много интересни мнения. Напълно съм съгласна с Виктория Василева относно Сехер. Не се бях замислила за това, че Дженк може да е помогнал на Джемре и Недим, но ми се струва, че е възможно.  Защото показаха колата на Дженк. А Джемре наистина нямаше нито пари, нито нищо. Съмнява ме да е обикаляла Истанбул посред нощ с инвалидната количка и Недим. Не знам Джерен какво трябва да преживее, за да осъзнае, че мястото й не е в богатия палат. Ако беше добро момиче и да се жени по любов - добре, нищо против, но тя го прави само за пари. Шениз явно още дълго трябва да се гаври с Джерен, за да се осъзнае.
Изобщо не съм разбрала, че Дженк сигурно е син на брата на Агях. Те май станаха доста тайните и интригите в семейство Карачай.

# 244
Отдавна ми се върти в главата ,че Дженк и Недим са от един баща  , но дали е така ...... и че Агях и Сехер ще са заедно до края на сериала ............здраве и живот ,ще видим ......

# 245
Има ли бг превод?

# 246
Бг превод мисля че има до 2 или 3 серия, назад в темата има линкове.

Авшар филм са публикували качествени снимки от изминалия сезон, ето няколко.Blush Взех ги от една новосъздадена  руска група във ВК за Беркер.

# 247
Аз не съм гледала Беркер преди, но съм чела много хвалебни отзиви и за играта му, и за красотата му, та ми е много любопитно какво ще се покаже изпод "храсталака". Joy
Мислех си обаче вчера, че след като изкара цял сезон айляк в количката, сигурно във втория сезон ще му се наложи да се потруди повечко. Joy

Да си призная, макар уж да няма нищо кой знае какво в този сериал, нещо ме тегли към него, чакам с интерес и нетърпение продължението. Но заради него няма да бързам да мине ляттото. Joy 

# 248
Светле, точно като теб съм. И аз очаквам всеки епизод с нетърпение, въпреки че нищо особено не е станало, освен че все крещят и реват. Но няма да се жертвам за сериала и да чакам лятото набързо да мине. Сега се чудя дали няма да излезе някой нов летен сериал...

# 249
  • Свети Влас
Новите летни сериали са 4 или 5, но няма да имам никакво време да ги гледам...

# 250
Габи, а знаеш ли как се казват?

# 251
Новите летни сериали се казват:
1. Съкровено- всеки понеделник по aTV;
2. Любов на показ- от 12 юни по Kanal D;
3. Никой не знае- от 11 юни по aTV
4.Моя сладка лъжа- от 13 юни по Star TV
5.Навсякъде ти- от 14 юни по FOX

# 252
Мимче, много благодаря!

# 253
Селин, и аз се каня на летните сериали, поне ще го пробвам с гледане на първите им серии.

Съкровено - гледах първата серия, интересен е, но няма да е "летен", малко "психо" се очертава. В главните роли са Биран Дамла, Арас Айдън и Йозгюр Чевик.

Моя сладка лъжа - очертава се забавен, с Фуркан Палалъ в главната роля

Навсякъде ти - комедия, Фуркан Андъч, Айбуке Пусат и Осман от РП, май Али Яаджъ се казва момчето.

Никой не знае - с Керемджем и Енгин Хепилери, по-скоро трилър, отколкото "летен".

Любов на показ - моят фаворит на първо четене.
С Чаалар Ертуурул и Бурджу Йозберг, която ми е любимка на мен.

Леките сериали ще ги пробвам всичките.

# 254
  • Свети Влас
Все още не знам дали ще ги гледам, но за сега фаворит ми е Любовта се показва с Чаалар и Бурджу. И двамата са ми любимци.

Общи условия

Активация на акаунт