Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 354
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Епизода май свърши... Беше интересно. Утре ще пиша повече, че вече много ми се доспа. Само не разбирам Дженк какво иска от Джемре. Когато Недим му благодари, той май се натъжи, но бързо си тръгна... Не разбирам какво цели Дженк с това си поведение към Джемре. Ако я е харесал, действията му не са много логични...

# 76
# 77
  • Свети Влас
Рейтинга е бомба :
1. Чукур (-0.72) -8.93%⬇
3. Обещание (-0.45) - 7.67%⬇
4. Жестокий Стамбул (+0.40) - 6.63%⬆
6. Запретный плод (-0.11) - 5.11%⬇
19. Воссоединение (-0.36) - 2.76%⬇
Фрага на руски- https://vk.com/dizimaniaya?z=video-129463937_456240828%2Fdd87be1 … l_wall_-129463937
- Истина е ! Истина е !
- Добре, лъв мой. Добре, племеннико. Добре,успокой се.
- Достатъчно ! Какво пак си направила, на тези, които са на горния етаж ?
- Трябваше да минем. Трябваше да мина и да видя как се възстановява ли ?
- Дженк !!! Вие всичките ще видите ! Всички, които ме унижиха и оскърбиха ще паднат в моите крака ! Дори ако е майка ми ! Които е на неправилната страна, то горчиво ще съжалява ! Разбрах те ли ? Ще стана вятър и ще ви издухам !
- Когато той дойде на себе си, ще стане здрав и ще си спомни за всичко, какво си мислиш, че ще се отървеш от боя ли ?
- Погледни ме, Недим ! Тук съм ! Няма да те пусна ! Няма да те пусна ! Няма да те пусна ! Ти ще си с мен !

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 11:47 от Габриела Радева

# 78
Здравейте, момичета!
Дива, Габи, благодаря за споделеното!
Снощния епизод беше много интересен. В началото Дженк ме изнерви в глупостите си. И както вече казах, не знам защо прави това. Много ми хареса, когато Джерен видя Дженк  и Джемре прегърнати. Но най-много ме зарадва, че Дженк помогна да освободят Дживан и каза на баща си, че Шениз е изгонила Сехер и семейството ѝ. Недим и Дженк казаха истината за Шениз. И когато Недим благодари на Дженк видях в изражението на Дженк тъга...
От фрага всички реплики ми харесаха. Особено, когато Дженк казва на Шениз:
Цитат
- Достатъчно ! Какво пак си направила, на тези, които са на горния етаж ?
Той Дженк заема страната на бедното семейство. Дори и майка си не защити. А каза истината. Явно е справедлив, но онзи инцидент от детството му е оставил ужасен белег.
Сега Дженк няма да го трогне това, че Джерен е бременна от него и ще я видя какво ще прави. Бих коментирала и Дамла, която не е толкова отрицателен образ, но мога да кажа, че тя най-много ме дразни. То момичето не е лошо, майка му - Шениз, го е превърнала в безгрижно и разглезено момиче.

# 79
Привет, група!
Ако позволявате нови попълнения за темата Flowers Hibiscus
Вчерашният епизод още не съм изгледала с превод, но да споделя някои мои предположения.
За случката от миналото ми се струва, че не Дженк има вина, а неговата майка. Никак не й е изгодно Недим да си върне нормалното състояние, защото ще изплуват мръсотиите й от миналото.
Мисля, че след като разбере "вината" на Дженк от миналото баща му ще го накаже като го ожени за бременната Джерен.
Като съдя по фрага Недим май някъде искат да го изпратят /или може би иска да се самоубие?/, че Джемре казва, че няма да го пусне. Сигурно тя ще се жертва и ще се омъжи за него. Както знаем в турските сериали трябва да има драма - Недим нещастно влюбен в Джемре, Джемре и Дженк влюбени, но не могат да бъдат заедно, Джерен споделя живот със съпруг, който не я обича.

Скрит текст:
Дано не съм право в тия ми прогнози Simple Smile

# 80
Мери, здравей и добре дошла в темата!
Всъщност, не изключвам факта майката на Дженк да е причинила това на Недим. Но видяхме, че Дженк си спомня как Недим е паднал и Дженк не му е подал ръка. Възможно е и затова майката на Дженкн да е виновна. Ако е настройвала сина си срещу братовчед му...

# 81
  • Свети Влас
Според мен майката на Дженк има пръст в случия с братовчеда, иначе, защо искаше да му дава някакво хапче... А и щом не го понася, поне с такива впечатления оставам. Аз мисля, че Джемре не е влюбена в Дженк, а пък Недим го приема като брат. Но според мен бащата ще ги ожени...

# 82
И аз си мисля че Джемре ще се жертва за Недим и ще се омъжи за него.
Според мен Недим е видял нещо в миналото свързано с Шениз и тя не иска той да проговори , че да не излезнат мръсотиите и наяве.
Джерен изобщо не искам и да я коментирам , готова е на всичко само и само да е известна и да харчи парите на мъжа си.

# 83
Благодаря за приема, Selin Ozkaya!

Да си продължа конспиративните теории Wink Шениз може би е предизвикала аварията на колата, в която са загинали майката и бащата на Недим. Недим да е станал неволен свидетел. Случката в детството -  Дженк го дадоха, че излиза от стаята, а Недим висеше от прозореца. Може Дженк да е повикал майка си, но тя да не е помогнала на висящото дете. Толкова много години тя го е поддържала в това неадекватно състояние с неправилни хапчета, именно да не може да разкаже какво се е случило. Според мен тя просто иска всичките имоти и пари за себе си и затова е премахнала девер си.
Джемре и Дженк още не са влюбени, но прехвърчат искри м/у тях. На по-късен етап ще има влюбване и несподелена любов.
Така си мисля аз, но СЦ могат да си мислят друго Simple Smile

# 84
  • Свети Влас
Благодаря за приема, Selin Ozkaya!

Да си продължа конспиративните теории Wink Шениз може би е предизвикала аварията на колата, в която са загинали майката и бащата на Недим. Недим да е станал неволен свидетел. Случката в детството -  Дженк го дадоха, че излиза от стаята, а Недим висеше от прозореца. Може Дженк да е повикал майка си, но тя да не е помогнала на висящото дете. Толкова много години тя го е поддържала в това неадекватно състояние с неправилни хапчета, именно да не може да разкаже какво се е случило. Според мен тя просто иска всичките имоти и пари за себе си и затова е премахнала девер си.
Джемре и Дженк още не са влюбени, но прехвърчат искри м/у тях. На по-късен етап ще има влюбване и несподелена любов.
Така си мисля аз, но СЦ могат да си мислят друго Simple Smile
Аз си мисля, че е имала връзка с деверът си... Дженк най-вероятно е знаел, след което е организирала катастрофата, за да не разбере мъжът й... Може би затова е мразела, детето... Защото знае истината.

# 85
И моята версия е като на Габи.

# 86
  • Свети Влас
Тя го мрази и ненавижда, затова си мисля, че е това... И следователно не е помогнала, дава му някакви хапчета, само и само да не се оправи...

# 87
  • AMS
Привет, привет!!!
Благодаря на всички ви за споделеното!!!
До сега така си сглобявам картинката >>>
Братът на Агах Карачай го убиват.
Агах, наследява семейния бизнес и става настойник на Недим, докато стане пълнолетен.
За нещастие, като малък Недим пада от прозореца и остава инвалид.
Дженк не му подава ръка, което нанася душевна травма и на него.
Агах се измъчва от това, че не е могъл да опази детето на брат си.
Шениз винаги и още повече след смъртта на брата на мъжа си, иска всичко за нейните деца - Дженк и Дамла. Подозирам, че има пръст и в убийството, и в инцидента с Недим. При първото се е получило, но при второто не съвсем. Сега довършва започнатото, като трови Недим.
Недим, вече е пълнолетен, но не може да управлява наследството. Въпреки лечението, няма подобрение.
Агах е решен да изпълни дълга към брат си и Недим да получи наследството си. Решава да хвърли всички усилия за подобряване на състоянието му.
Търси някое много добро момиче, което да се грижи за Недим.
Смята още, че разюздания му син Дженк, ще се усмири, ако го ожени.
Споделя с икономката, а тя с бабата на семейство Иълмаз и от там става объркването - кой какво търси и за кого.
Джерен, която я искат за съпруга в родното място, прави всичко възможно, да провали евентуален брак. Имайки предвид, казаното от баба ѝ, че богат човек в Истанбул търси да ожени сина си за една от двете сестри, тя решава, че се отнася за нея. Това ѝ идва дюшеш, и след като връщат даровете на кандидат жениха, и ..., се стигна до пожара. Пътят за Джерен е открит към Истанбул.
Пристигайки всички в Истанбул, Агах избира не за сина си, а за племенника си Недим - сестра ѝ Джемре, защото е медицинска сестра.
Джерен, обаче е решена да постигне целта си на всяка цена.
Дженк, който не иска да се жени, виждайки Джемре, мисли, че тя е избраницата за него от баща му и започва да се държи отвратително и нагло с нея. Това, че Джемре ще се грижи за братовчед му Недим и че е решена да направи всичко възможно да подобри състоянието на болния, който Дженк ненавижда, още повече го амбицира да покаже - "кой съм аз". Дженк много държи да унижи и смачка Недим и понеже не може директно, използва Джемре. За това, беше и целувката, и песента, и хотела, и помощта за делото на Дживан. При Дженк движещата сила за сега е ненавистта му към Недим, а не някакво влюбване в Джемре. Джемре също няма никакви чувства към Дженк. Нейната цел е да разобличи всички, които тероризират и унижават семейството ѝ, нея и най-вече болният, за който се грижи.
Спирам до тук по съдържанието и се извинявам, ако съм написала друг сценарий.
Рейтингът е много добър, което е радостно!!!
Направи ми впечатление в снощната серия,
че не чух хаштага - "не си отивай" като реплики,
но го видях като действия.
Иначе беше наблегнато доста на извинението, изречено с половин уста и най-вече на разобличението:
"Синът ви ме тормозеше!"
"Госпожо, Шениз!!! Защо правите това на Недим!?"
>>>

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 04:00 от * Diva *

# 88
  • Свети Влас
Дива, Джемре, какво показва на ГСМ ?

# 89
  • AMS
Дива, Джемре, какво показва на ГСМ ?

Габи, Джемре показва запис на това,
 което Шениз прави на Недим.