Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 654
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Още един превод на фрагмана:

Агях: Ела, ще ти покажа какво не мога да купя с пари! Виж, не стигат! Парите не мога да накарат моя племенник да се усмихне. Г-жо Сехер, твоята дъщеря ще дари усмивка на моя племенник.
Джерен: Ти не си тъмнина.
Дженк: Нека очите ти не привикват с тъмнината.
Сехер: Внимавай какво си пожелаваш! Бог ще ти даде това, което искаш. Мислиш, че вече си го получила? Това, което ти получи, не е награда. То ще бъде твоят урок.
Шениз: Ако тук наистина има част от моя син, никога няма да паднеш по гръб. Не се бой!
Дженк: Аз самият живея трудно със себе си. Ти ще съумееш ли да живееш, без да знаеш от какво ме спасяваш?
Шениз: Снощи изиграх една хазартна игра. Ти казваше: Или винаги, или никога!

# 151
  • Свети Влас
Още един превод на фрагмана:

Агях: Ела, ще ти покажа какво не мога да купя с пари! Виж, не стигат! Парите не мога да накарат моя племенник да се усмихне. Г-жо Сехер, твоята дъщеря ще дари усмивка на моя племенник.
Джерен: Ти не си тъмнина.
Дженк: Нека очите ти не привикват с тъмнината.
Сехер: Внимавай какво си пожелаваш! Бог ще ти даде това, което искаш. Мислиш, че вече си го получила? Това, което ти получи, не е награда. То ще бъде твоят урок.
Шениз: Ако тук наистина има част от моя син, никога няма да паднеш по гръб. Не се бой!
Дженк: Аз самият живея трудно със себе си. Ти ще съумееш ли да живееш, без да знаеш от какво ме спасяваш?
Шениз: Снощи изиграх една хазартна игра. Ти казваше: Или винаги, или никога!

Благодаря !

# 152
Благодаря и за втория вариант на превода!
Интересно Джемре от какво ще спасява Дженк? Освен ако, както казах аз, не реши да насочи оръжието към своята глава. Освен това Джемре започва да вижда добрата страна на Дженк, която той усилено прикрива. Щом му казва, че не е с тъмна душа... Очаква ни интересен епизод.
Резюме в оригинал:
Скрит текст:
Цитат
Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar.Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.

Но ми се струва много кратко резюмето в сравнение с другите. Може и аз да съм пропуснала нещо, но уж огледах цялата страница в сайта на Kanal D.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 11:17 от Selin Ozkaya

# 153
  • AMS
 Привет, привет!!!
 Не намерих резюме за еп.6,
 но нещата няма да се успокоят в
 Жестокият Истанбул.
 Дори само от картинките е ясно >>>

# 154
  • Свети Влас
Аз не можах да разбера Шениз приема ли бебето на Джарен или ще я накара да аботира...
Намерих го на руски
Скрит текст:
🔥ОПИСАНИЕ К 6-ОЙ СЕРИИ🔥
"После признания Дженка Агях придёт в бешенство!"

Дженк, который хочет столкнуться лицом к лицу с прошлым с оружием в руках, заставит Джемре пережить самый большой страх/шок в её жизни. Хоть Сехер и выйдет из себя после того, что от неё захочет Агях, она будет подавлена из-за чувства безысходности. Напряжение между Дженком и Джемре усилится после его признания.

Агях в гневе ждёт от Шениз ответы на свои вопросы. В то же время, между отцом и сыном вспыхнет крайне опасное и пугающее противостояние. Особняк Карачаев станет свидетелем откровений, которые последуют после признаний Дженка в сторону Джемре.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 16:10 от Габриела Радева

# 155
  • София
Привет, момичета! Sparkling Heart

Загледах сериала докато бях в Турция и то, заради Мине Тугай, която обожавам. Засега ми харесва, ще видя дали ще го следя. Иначе аз съм май от малцината, които не харесват Окан Долунай, а като добавим и героя му - съвсем... Но нищо, де, останалата част от актьорския състав е много добра, начело с Дениз Уур. Simple Smile

# 156
  • AMS

"Şeniz, Ceren'e bebek konusunda destek verir mi dersin?"
Мислиш ли, че Шениз ще подкрепи Джерен за бебето?

Габриела, е това е въпросът,
 на който трябва да даде отговор
 предстоящият епизод.

Тинче, благодаря!!!

# 157
Според мен ще я подкрепи, даже ще се опита или направо ще ги ожени. Трябва да има драма в отношенията м/у  Дженк и Джемре.

# 158
  • София
Според мен ще я подкрепи, даже ще се опита или направо ще ги ожени. Трябва да има драма в отношенията м/у  Дженк и Джемре.
И аз съм на мнение, че ще приеме детето, но тя ще определя условията за тази "връзка". И ще разчита после да се възползва то внучето си, за да добие повече сила.

# 159
  • Свети Влас
Аз така ги виждам нещата- Дженк ще го оженят за Джерен, а Недим за Джемре... Само брата на Джерен и Джемре не знам какво ще направят с него.

# 160
Само брата на Джерен и Джемре не знам какво ще направят с него.

Габи, той е още малък, за сега няма да го женим Simple Smile )))))))))))

# 161
  • Свети Влас
Ако ще го женим да не е за сестрата на Дженк, нека е някое скромно и добро момиче ( като например Джемре )...

# 162
Габи, Дживан ще е с Дамла. Отдавна прочетох в инфото за актьорите, че Дамла ще се влюби в него. И истината е, че искам да ги видя като двойка.

# 163
  • София
Габи, Дживан ще е с Дамла. Отдавна прочетох в инфото за актьорите, че Дамла ще се влюби в него. И истината е, че искам да ги видя като двойка.
Тези двамата ще бъдат много готина двойка, впрочем. И визуално актьорите си подхождат, даже (поне според мен).

# 164
  • Свети Влас
Хаштага към днешната сериа е #KimseyeSöyleme, което означава  #НаНикогоНеКазвай

Общи условия

Активация на акаунт