Жестокият Истанбул - Zalim Istanbul Тема 1

• 68 354
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Ужас горкия Дженк какво толкова и обича на тази 🙄 моля някой да каже Джерен изнасили Недим, че нямам възможност да гледам сега Sad
Според мен няма да го изнасили. Той мисля че е пиян и тя май само ще му разкопчее ризата и ще го сложи да спи.

# 736
Не е зле да мислите за тема...
Епизода е манджа с грозде...

# 737
  • Свети Влас
Не, все още не. Но Джерен подписа документите за развод...

# 738
Не е зле да мислите за тема...
Епизода е манджа с грозде...
Утре сутрин сигурно ще я пусна. Изобщо не видях, че вече сме стигнали 50 стр.

# 739
  • Пловдив
Не мога да схвана игрите на Джерен, уж не иска развод, а подписва 🙄 Недим и той на драго сърце ще се разведе 🤦‍♀️🤷‍♀️

# 740
  • Свети Влас
Според мен няма да има развод

# 741
  • Пловдив
Добре де, а това което Шениз даде във фрага на Джерен какво е, отрова някаква ли?

# 742
  • Свети Влас
Да, Джерен я изля на половина и Шениз я изпи и изплю...
А Недим и Дженк са ужасно пияни...

# 743
Имам чувството, че Джерен не е изляла отровата в чашата с вода.

# 744
  • Пловдив
Първото пиянство на Недим 🙈🤷‍♀️ дано само Джерен не го трови, и развода май е факт 🙄🤷‍♀️ тези сценаристи такива ги заплитат, че самите не знаят ще могат ли да ги разплетат 🤦‍♀️

# 745
Мислих си че Джерен не е чак толкова подмолна и отвратителна, но тя си е двойница на Шениз направо.
Единственото хубаво в епизода беше, че Дженк призна чувствата си. Дано само Джемре пак да не се прави на проста и все едно че не разбира за какво иде реч

# 746
  • Свети Влас
Преспа с него... Не мисля, че го отровила... Не беше нужно...

# 747
  • Пловдив
Ужас сериозно ли е спала с него 🤦‍♀️ надявах се само да инсценира, дано не му е дала отрова 😱 ах Джерен, ах съжалявах я, но ако е отровила Недим няма да и го простя.

# 748
Преспа с него... Не мисля, че го отровила... Не беше нужно...
И аз мисля че не го е отровила, но то и само, че преспа с него ме кара да се отвръщавам от нея. А пък знае ли се? Може просто да блъфира. Те в повечето сериали лудите девойки разсъбличат мъжете и просто лягат да спят или им правят снимки.

# 749
  • Свети Влас
Ще се разбере.. Ама наистина не го очаквах от СЦ.. И сега ако пак не е бременна, пък на...

Общи условия

Активация на акаунт