Отговори
# 510
Убедих се, че правилно избраният матрак е от голямо значение за качествения сън Smile

# 511
Да, полезна информация определено

# 512
  • някъде
Да

# 513
Да, определено

# 514
Определено с наученото от темата ще мога да помогна за подобряване на съня си.

# 515
Скрит текст:

Решихме да разберем колко сериозно липсата на сън може да афектира работещите всеки ден и открихме някои доста интересни факти. Прочетете ги ТУК.

На ме съвсем наскоро ми се наложи да спя 2 месеца на друго легло и матрак с пружини. Обикновено се будех по няколко пъти на нощ да се намествам и да си сменям позицията на тялото, защото все нещо ме болеше и дните ми минаваха много тегаво. От снощи се върнах на моя си матрак и спах непробудно 7 часа, като се събудих без алармата напълно отпочинала. Така че, за мен матракът играе огромна роля за качеството на съня, а оттам и за работоспособността през деня.

# 516
Както вече споделих, за сега нямам проблем със съня, но информацията беше полезна.

# 517
Вече писах, че при нас няма проблем с матрака, но наистина информацията тук е полезна. И ми харесва какви и конкретни съвети давате и как отговаряте на въпросите.
Междудругото матраците в детската ни стая са точно на Тед.

# 518
Да, аз също получих доста полезна информация. Simple Smile

# 519
Да  , информацията ми беше много полезна, благодаря ви!

# 520
  • Варна
Христос Воскресе!

Благодаря и аз за информацията, беше ми полезна!

# 521
След информацията тук се ужасих на какъв матрак спя ... определено бих го сменила!

# 522
Да, матракът е от огромно значение за физическия комфорт и добрия сън, а оттам с натрупване във времето и върху менталното здраве и цялостното благосъстояние на човек.

# 523
Определено мисля, че бих решила проблема си със матрак на Тед, тъй като вече съм ползвала повечето продукти, дори и матрак ( в другият ни апартамент имаме такъв) и смело казвам, че качеството на матрака е от голямо значение за добрият и качествен сън!

# 524
Да, определено може да се решат голяма част от проблемите със съня при правилен и добър избор на матрак !

Общи условия

Активация на акаунт