Къде в Пловдив??? - тема № 80

• 37 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:

Това са официалните вносители, цените в сайта са ниски от магазините, наскоро имаше и някакъв код за 10% отстъпка(вижте фб страницата им дали още е активен). За моделът, който аз бях харесала, разликата беше 10лв., при положение, че плащам и доставка.
Под халите в посока пешеходния мост има м-н, в който се предлагат. Не знам какви са цените, но може да погледнете и мерите, а после да поръчате.

# 631
Еко-Бар " При Майкъл " в Стария град дали работи ?

# 632
Ipanema съм купувала от сайта на https://tempo-stores.com/. А и в техните магазини в моловете можеш да провериш.Сигурно цените са същите. А и в момента имат намаления, за разлика от сайта на официалните вносители, пуснат по-горе. В ССС също има джапанки Ипанема и правят постоянно промоции.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 18:59 от Greene

# 633
  • Пловдив
Джапанки Ipanema си купих миналия месец от Мат Стар в Кауфланд - Тракия. 31лв бяха.

# 634
Момичета,
Можете ли да препоръчате сервиз за диагностика на автомобилен климатик?
С чисто сърце препоръчвам  един майстор, дето оня ден за норматив и за малко пари ми оправи климатика на колата-
Скрит текст:
Коцето-0888634299
- сервиза му е в един двор до ВиК-то, влиза се откъм Лукойла, с/у Бриколажа.
Може ли да споделите какъв ви беше проблема ?
Аз също имам проблем ,но може би плаче за нов .
Проблема беше, че не работеше както трябва. Колата е нова - не чисто нова, а от автокъща и явно не беше сервизиран скоро. Майстора ми направи профилактика и ми допълни с фреон, като държеше да го направи пред мен и ми таксува само фреона. Същият ми беше препоръчан от поне няколко мои познати, които са имали по- сериозен проблем и са ходили и другаде, но този майстор  в крайна сметка им е решил проблема. Сега климатика работи перфектно- тия дни направо ме спасява в жегите.
Еко-Бар " При Майкъл " в Стария град дали работи ?

Мисля, че отдавна не работи.

# 635
  • Пловдив
Много благодаря !
В скоро време и аз ще го посетя .

# 636
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазин с официални рокли за дама на 55. Нещо хубаво, което става за сватба. Благодаря предварително.

# 637
За такъв магазин се сещам за  "Стилна жена"

# 638
  • Пловдив
За такъв магазин се сещам за  "Стилна жена"
Вили стил се сещам на ул.Ив.Вазов..май имаше и още един.

# 639
Daphne, Mall Plovdiv

# 640
Моля ви,помагайте искам да поръчам китайско  за тази вечер кажете къде е най - добро в града?

# 641
Фен съм на китайската кухня, но лятото избягвам да рискувам...Иначе, мога да ти кажа къде се храня по принцип, просто не те съветвам да рискуваш...

# 642
Фен съм на китайската кухня, но лятото избягвам да рискувам...Иначе, мога да ти кажа къде се храня по принцип, просто не те съветвам да рискуваш...
Благодаря за препоръката,но бих рискувала така че казвай смело.

# 643
Фаворит ми е китайския на Герджика Simple Smile

# 644
  • Пловдив
Аз също поръчвам от Герджика и сме доволни. Досега не сме попадали на нещо, което да ни притесни.

Общи условия

Активация на акаунт