по вода да ни върви - времето да се смени!/3.07 -9.07/

• 8 898
  • 175
  •   1
Отговори
# 45
agneshka. Вентолина е силен бронходилататор ( разширяващ). Предписва се точно при спастични кашлици, астми и бронхити. Ако гърдите на сладураната свирят, това означава най-вероятно че има спазъм. За това са изписали Вентолинчето. Обаче искам да знаеш, че не е добре да се приема повече от 3-4 дена защото е токсичен за черния дроб.
Това че си се пробвала с хомеопатия и нещата са се възвърнали на мен ми прилича че само са се объркали и подтиснали нещата, т.е. не си дала точното лекарство, симптомите привидно са изчезнали, но организмът не се е справил напълно с болестта и ето че избива на по-дълбоко и по-тежко ниво.
Освен това калциевият глюконат е силен антидот и не се препоръчва да се пие. (някъде из здравния имаше много голяма тема за него).
Ако имате възможност наистина посетете класически хомеопат, но дано се оправите бързо и да не се налага.  bouquet

Е, Габи, обади се следващия път като ходите до зоопарка, на две крчаки ми е.

# 46
  • София
Доре, вие не живеехте ли в Младост или моята ориентация ме лъже?!? Или паметта ми..

# 47
Габи, бяхме в Младост преди три години. После поживяхме малко и в центъра, а от две години сме в Дианабад. Така че не те лъже нито памет, нито ориентация Wink Ама аз сериозно за зоопарка...а други желаещи дали ще има за една зоологичекса срещичка?

# 48
Това че си се пробвала с хомеопатия и нещата са се възвърнали на мен ми прилича че само са се объркали и подтиснали нещата, т.е. не си дала точното лекарство, симптомите привидно са изчезнали, но организмът не се е справил напълно с болестта и ето че избива на по-дълбоко и по-тежко ниво.
Освен това калциевият глюконат е силен антидот и не се препоръчва да се пие. (някъде из здравния имаше много голяма тема за него).
Ако имате възможност наистина посетете класически хомеопат, но дано се оправите бързо и да не се налага.  bouquet
ние сме при класически хомеопат и досега съм много доволна. Ния пие т.н. поддържащо лекарство и за това и боледуване друго не ни е давано. а калциевия глюконат ни го даде именно хомеопатката, което и мен много ме учуди...иначе, не са изчезвали симптомите, но според мен няма влошаване...абе, обърках се вече от доктори...сега ще се обадя на хомеопатката да ни вземе да ни прегледа.
мерси за инфото за вентолина  bouquet

# 49
  • София
Вече сме си у дома, вчера ни изписаха! Не че не искам да разказвам, но се чувствам страшно уморена и не ми се говори! Пък и не искам излишно да натоварвам темата, само ще отбележа, че услужливо ни сложиха в стая с друго дете, което не беше за тази болница, а за инфекциозна, с повръщане и диария, и познайте последните 2 дни как бяхме с Мишо! И това срещу скромната сума от 20 лв, май трябваше да си представям докато ме болеше стомаха и се превивах, че съм в някакъв лукс! За 5 дена платихме 80 лв, ако щеш, иначе ти предлагат да ти вземат детето само и го затварят в едно легло и никой не го поглежда между манипулациите. Уморена съм, много съм уморена, а след 3 седмици влизам в другата болница за да раждам. Ще се опитам да се стегна тези дни и да си мечтая как в другия си живот ще съумея да опазя детето си и да сме всички богати и щастливи!  bouquet

# 50
Ох,мамо Иги,така те съжалявам. SadЗнам как се чувстваш .Но следващото ти влизане в болница ще е свързано с най-хубавото нещо-твоето бебче. WinkХайде почини си хубаво,че след раждането пак няма да ти остава много време за почивка. Hug

# 51
  • София
Мамо Иги,само три седмици ли останаха-отстрани е така бързо,но от опит /двоен/ знам че всъщност девет месеца са си девет месеца. GrinningВажното е добрия резултат-а при вас той ще е такъв.А малкият как приема че ще си имате бебе.При нас бяха едни ревности дно чудо.Спомням си че докато кърмих Буби все ми скачаше по гърба.Да не говорим че влизаше и в тоалетната с мен да не би пак да я зарежакакто докато бях в болницата.Ееехспомениспомени.Все хубави неща те чакатмамо Иги.Успех ти желая от сърце Heart Eyes!
Защо пък сега не мога да си сложа запетайките Thinking

# 52
Иги, мила ужасно гнусна болница, ужасно гнусни болесто, но сигурна съм всичко ще се нареди, вярвам, че ще се почувстате много скоро много хубаво - пожелавам ви го от сърце Heart

# 53
добре дошли мама Иги,стана ми мъчно за вас.Тези болници край нямат но и ти в това положение Praynig
Сега пожелавам да се възстановите и следващото влизане в болница ще е само за положителни емоции.имаше една песен "много мина малко остана" Grinning

# 54
Хора, нямам никакво време да пиша! Йоан си е вкъщи по цял ден, с изключение на половин час рехабилитация сутрин.
Габи, мила, прощавай! Почакахме ви малко на площадката, ама онуй ми ти диване не изтрая и там дълго, та се евакуирахме! Съжалявам, че не се видяхме!  bouquet
На всичко отгоре днес ни изненадаха, че ще включват новия процесор (външната част) на импланта и толкова неподготвени бяхме! Чакаме го от толкова време, пък то стана така изведнъж! Оказа се, че Йоан е първото детенце, на което ще го активират. Беше голяма работа! Всичките лекари, инженер от Австрия ( и то най-големия шеф на инженерите в Мед Ел), хора от фирмата в България и... нашето диване! Аз чак се притесних, че като го знам какъв е! И все пак, детето се държа много добре. Сложиха му новия апарат и рехабилитаторката го накара да повтаря това, което чува. Много добре се справи. Всички останаха доволни от него и най-вече ние, разбира се! Сега се очаква да чува още по-добре! Дай Боже! Praynig

Пожелавам на болните дечица да оздравяват бързо, на бременните майчета да изтраят още малко, та да гушкат най-прекрасните бебета, на Криси - специално - думички, думички, на всички вас - страхотна седмица!!!

P.S Ние сме, освен всичко друго, в ремонтна акция! В момента текат срещи с майстори! Голяма скъпотия, голямо нещо! Дано издържим на финансовия удар! #Crazy

# 55
  • София / Пловдив
  Иги, миличка, нали знаеш, че след тъмното винаги, винаги идва светлината на деня! И каквито и тежки мисли и преживявания да са те налегнали, ти пожелавам от цялото си сърце, съвсем скоро, само след три седмици, душата ти и сърцето ти да се изпълнят с невероятна радост!  Praynig Защото аз не знам по - хубаво нещо от това, да прегърнеш бебето си за първи път!
  А за разказването и натоварването на темата... ми, натоварвай я! Ако не тук, къде ще споделиш всичко, което те мъчи. Аз след преживяванията си в болницата миналата година, щях да се пръсна, ако не бяхте всички вие ТУК  Hug

Агнешка, племенникът ми също направи сериозен отит, след едноседмична хрема, която снаха ми лекуваше с хомеопатия /ама тяхната докторка е калпава, друг път също казвах май.../ Така че, наистина е добре да се консултирате с добър УНГ, за да види точно проблема. Стискаме ви палци!

Наде, как е Дани?

Валенце, дай още малко време на Буби да свикне с новото място и да преживее емоциите около преместването ви. Като не може да си каже детето какво го вълнува или тормози, явно това е начин да изрази някакъв психически дискомфорт.

...........У нас цари мир и разбирателство..Свеки я няма.......
  Габи, това е тайната значи  Mr. Green Защо не я пратите жената на дълга, дългааааааа лятна почивка някъде  Laughing ?
  А за храненето в ДГрадини - аз до ден днешен не ям крем супа, мляко с ориз, грис и кюфтета със сос, точно заради насилствено тъпкане в градината  Confused Дано Бобо забрави бързо и "наесен - с песен", както се казва  Peace

# 56
  • София
Йепе, много се радвам за вас и, че всичко се нарежда малко по малко в твоя объркан пъзел...
Чудесна новина е, че Йоан чува по-добре, а това, че слуша рехабилитаторката и изпълнява всичко, което му се каже, си е направо за похвала, като си го знаем как не се спира на едно място. Много се радвам и за новата къщурка..Не се тревожете, малко по малко ще направите ремонт, ще си купите всичко необходимо и не на последно място си спомни между другото подхвърленото ми предложение, да си сефтосате новата къща като си направите едно бузесто бебе там.

Иги, съжалявам за неприятностите и трудностите, които сте имали с Мишо..Идва ми да ти кажа, че всичко това те е направило по-силна, ама има ли повече накъде?!? Още мъничко и ще си имате повод да черпите по едно малко питие с много лед за бебенцето..

На всички, които чакат да изгрее слънцето, за да тръгнат към морето искам да пожелая приятно и ползотворно чакане..

# 57
  • София
bim bam, за свеки не се тревожи, тя е на почивка милата, че много се е изморила от гледането на сапунки по телевизията..Велинград да козирува, че сме им пратили такова безценно съкровище като свеки.

# 58
  • София / Пловдив
  Габи, ми то си е изморително  Crazy Да не мислиш, че им е лесно: следят по 4-5 сериала наведнъж. Мойто свеки вече бърка героите от различните сапунки  Laughing Значи ти желая, да й хареса почивката и да остане поне две смени  Mr. Green

# 59
  • София
Много ви благодаря момичета за всички хубави думи, надявам се и ви пожелавам стократно да ви се връща това, което пожелавате на мен!
Ще ви пиша пак, че един голям ревльо, който иначе целува на майка си корема и говори на бебето, че уж батко му го целува, надува гайдата и не ще да заспи без мама!
Само за инфо, бим-бам и аз не ям същите неща от градината по същите причини!!!!
Много ви целувам и прегръщам!

Общи условия

Активация на акаунт