Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 985
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
И аз не бих нагрявала пластмаса в микровълнова, дори да е без наличие на BPA... особено за бебето. И без това от години нямам и не ползвам този уред.

# 376
Ползвали ли сте продукта на Мустела за крусти? Има ли ефект?

# 377
  • София
Да, аз съм много доволна от пяната на Мустела. Хубаво насапунисвах главата и оставях 5-6мин преди да отмия продукта.

# 378
Аз също я използвам, но от скоро и смятам, че много добре измива главичката.

# 379
  • Canada
Не ползвам нищо за крустите - сапунисвам главата с бебешки шампоан и разресвам с четката за коса. Нямал е крусти досега.

# 380
Събудих се в ранни зори и седя и умувам Stuck Out Tongue Winking Eye
Реших да взема помпата на Авент и сега се чудя кои шишета да поръчам, натурал или класик. За първите пише, че имитират естественото кърмене. На класик пък биберона бил с бавен поток, а и на тях може да се слага тази новата клапа против колики.
Или пък да взема едно малко 125мл шише натурал 0м+ ( то си върви с помпата), а другото да е класик 260мл, 1м+
И още един въпрос... Протектори за зърна трябват ли ми началото или чак като никнат зъбите?
Имам приятелки, които използват Авент натурал и са много доволни. Като обърнат шишета надолу изобщо не тече мляко, съответно бебчето трябва да използва същите сукателни умения, както при кърменето. В магазини като съм питала също ми препоръчват тях или най-новите им - антиколик. Аз определено ще взема Натурал 0+, но пък все още съм пред дилемата стъклени или пластмасови. 🤔

# 381
Събудих се в ранни зори и седя и умувам Stuck Out Tongue Winking Eye
Реших да взема помпата на Авент и сега се чудя кои шишета да поръчам, натурал или класик. За първите пише, че имитират естественото кърмене. На класик пък биберона бил с бавен поток, а и на тях може да се слага тази новата клапа против колики.
Или пък да взема едно малко 125мл шише натурал 0м+ ( то си върви с помпата), а другото да е класик 260мл, 1м+
И още един въпрос... Протектори за зърна трябват ли ми началото или чак като никнат зъбите?
Имам приятелки, които използват Авент натурал и са много доволни. Като обърнат шишета надолу изобщо не тече мляко, съответно бебчето трябва да използва същите сукателни умения, както при кърменето. В магазини като съм питала също ми препоръчват тях или най-новите им - антиколик. Аз определено ще взема Натурал 0+, но пък все още съм пред дилемата стъклени или пластмасови. 🤔
За първите месеци стъклени, после вече не може.

# 382
  • Canada
И аз така мисля. Като се научат сами да държат шишето е по-добре да е пластмасово.

# 383
Стъклените се захабяват по бавно, а и до 6 тия месец му го държиш, в последствие трябва да е пластмаса, за да си го поддържа само.

# 384
Аз имам и натурал и класик. Мноого по-доволна съм от класик. Не знам защо, обаче от всички шишета натурал когато ги обърна надолу от страната тече мляко Confused или пък аз не ги “монтирам” както трябва.

# 385
  • Canada
Пробвай да завъртиш докато усетиш превъртане. Ако не става не ги насилвай. Поне при стъклените това работи.

# 386
Първият месец дъщеря ми не засукваше от гърда и цедях и давах с шише. Имам въпросните натурал на Авент, шише като шише и си тече като го обърнеш, а даже и от страни. Много трудно се слага ринга с биберона.

# 387
  • София, България
Аз съм с Natural и до сега шише не ми е протекло. Не ми е и трудно монтирането, а до скоро шише не бях хващала, дето се вика... Thinking

Имам едно стъклено на Нук и на детето хич не му харесва. Авент си ги харесва Simple Smile

# 388
  • Ловеч
И аз съм с Авент Класик и Натурал имам едно.Нито един път никое от шишетата не ми е прокапвало.Малия си пие и от двата модела без претенции🙂

# 389
Аз съм с авент нечърал, 0+, една дупка. Бебка е на 4.5м и още си яде така. Докато се мъчехме да се кърмим давах с медела, даваше се и беше ад и се отказах. Авентските имитират формата на гърдата.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 20:24 от ^SunLight^

Общи условия

Активация на акаунт