Подготовка за малкия човек - тема 6

• 37 512
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Аз като гледам колко много се изпотява детето в стол с плат при нормална температура в колата, с тази еко кожа няма ли да се спарва?

# 676
Limonche, извинявам се, отзивите в amazon .com са относно столчето за кола за новородени, а не точно това което ти си показала, но все пак марката е същата и аз не бих се доверила. Освен това аз също съм на мнение, че еко кожата запарва през лятото. Платът на столчетата Cybex може да се свали и изпере в пералня на 30 градуса. Аз лично още не съм го правила, тъй като не сме имали инциденти, но от време на време минавам с препарат за тапицерия.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 16:07 от Anastasiya_S

# 677
Абсолютно всичко по столчето ли може да се пере?

# 678
Аз като гледам колко много се изпотява детето в стол с плат при нормална температура в колата, с тази еко кожа няма ли да се спарва?
Това беше първата ми мисъл Wink
А и какво има да се чисти толкова? То детето не стои толкова дълго в това столче, колкото в количката, например

# 679
  • Canada
Аз бих си взела столче с дръжка, което можеш да закачаш на бебешката количка и с което можеш да си носиш бебето. И аз не мисля, че еко кожа е добър вариант. На всички столчета тапицериите могат да се свалят и да се перат при нужда.

# 680
Да, почти съм сигурна че може. Още не съм го правила, трябва да търся в инструкциите. Столчетата на Cybex уж имат и някаква технология, заради която циркулира въздух и детето не се затопля прекомерно.

# 681
Ако можеш да погледнеш дали наистина всичко се пере ще съм ти много благодарна.

# 682
Да, потвърждавам. Ето снимка на нашето, линкът не ми се получава.
От 9 до 36 кг. Цената в нашия амазон е 250-300€

# 683
Благодаря много Simple Smile

# 684
Здравейте 😊Знаете ли как се връща стока в Next?

# 685
  • Варна
Ако не ги бъркам със Зара, на самия документ за доставка има бланка за връщане с описание как става това.

# 686
# 687

Лимонче, ако сложиш детето в столче от кожа според мен ще се измъчи и то, но и ти. Зимата ще мръзне , особено ако колата не се държи на топло 24/7 , а лятото ще му свали кожата. Като се нагрее тази кожа , а и не само детето вътре ще се вари. Лесното почистване според мен е по-маловажно от комфорта на детето. Ние сме с 3 марки столчета и от трите съм доволна. Cybex, Britax и Maxi-cosi имат някои страхотни модели, към които можеш да закупиш един- два калъфа и да ги переш.

Като гледам търсите някакъв модел от типа 9-36 кг. Ние сме с Cybex pallas m-fix и е чудесен. Малката е на 9 месеца и ѝ харесва, но все още го използваме на кратко разстояния. Има доста впечатляващо легнало положение за този тип столчета!

# 688
От къде могат да се купят допълнителни калъфи?

# 689
От къде могат да се купят допълнителни калъфи?
Ох....ами мисля , че по сайтовете , а и бебешките магазини могат да се намерят калъфи на конкретните марки. Единствено не търсете в Хиполенд, там няма да намерите. Магазини като бг хлапета, дундьо, бебемаркет в изток(ако не бъркам).

Общи условия

Активация на акаунт