Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug
и аз да метна още кафе, че май ще имаме нужда след снощната серия  Rolling Eyes, на която аз пак заспах  ooooh! Tired. Не мога я докарам докрая  Whistling. Цял ден екшън и само да помириша възглавницата и ....... всичко обещавам  Mr. Green.

Снощи освен всичко гледах и на парче  Blush, и сцената от фрага я гледах преди него  Joy Joy. Леле направо почувствах болката на Кадир изправен срещу собствения си баща, който е и негов палач и на семеството му  newsm45. Много тежка сцена.
Хареса ми и романтиката на ЗейКад макар и в много малка доза. Кадир имаше нужда от тази глътка свеж въздух изпълнена с аромата на любимата жена, а не само пропития от мухъл полицейски въздух, ухаещ само на престъпници и  долни твари  Stop Naughty. Беше искрено щастлив. Ще ми се да коментирам още ама това само след превода, защото наистина имаше много хубави моменти  ама като не разбрах за какво иде реч, по-добре да не се излагам  smile3505 Laughing. Показаха ни и прословутия Орхан, приятеля на майката на Джемре, който обаче не разбрах сам ли я намери или с нечия помощ  Thinking. И какво й каза, че тя така се ядоса и разстрои  newsm78.
Хайде лек  и спорен да ви е деня, пък аз докато си допивам кафето ще взема да ви изчета  Crazy Wink

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 12:42 от kotelina

# 676
Добро утро Hug
Отново уникална серия, която и мен хем остави бе думи, хем отвътре напират и думи и емоции, но някак неподредено и в мозъка и душата ми е хаос Confounded
Много ми харесва, как слагат в сериите шипка хумор и романтика, защото иначе съвсем ще изпушим Heart Eyes
Да ви кажа отново, аз съм сигурна, че Зейнеп ще убие Джансъз... Кадир просто ще е свидетел на това. Тя ще го изпревари, за да се спаси, и ще спаси и него!
За Асие познах че Джанго ще я убие, но това, че го направи пред очите на Кадир направо ме втрещи! Вели ми хареса, как го издърпа да се прикрият от куршумите.
След превода повече за епизода.
Само ще добавя, че за мен Асие има огромна вина за "изпушването" във времето на Джанго! Съгласна съм, че я е било страх, но той света обърна да я търси с детето. Може би, ако беше останала до него, щяха да съумеят да живеят някак, въпреки загубата на дете. Според мен, той е искал и можел да ги защити някак, но тя не му даде шанс. С действията си тогава тя промени живота и на тримата. Дали към добро или лошо, това няма как да се знае. Всичко това го пречупвам през собствената си призма и евентуалната моя реакция на нещо такова! Аз бих се борила и нямаше да оставя новороденото си бебе на майната си самичко през нощта.

# 677
  • София
Добро утро.
KikaDer,  Много съм съгласна с теб за г-жа Асие. На мен още от начало нещо не ми допадна. Но явно това е била целта на сценария.
Първо, тя седеше в колата до мъжа си, вместо да седи до детето си отзад. (да пропуснем и това, че бременните не трябва да седят отпред). Явно е имало къде да се скрие, щом изкара 20 дни "в нелегалност". Остави само детето си в гората.  Това няма как да го приема и простя. Явно е, че няма да разберем как са минали за нея 30-те години преди да я намери Вели, но със сигурност не е търсила сина си. Иначе щеше да го намери, в това съм сигурна. Живееше си доволно и охолно пиейки лекарствата, които знаеше, че я приспиват чакаше той да потропа на вратата й.  След това се намести в живота му, сякаш нищо не е било.  Без дума обяснение и молба за прошка и накрая, когато Зейнеп й каза, че трябва да му каже истината за баща му, защото иначе не може да продължи, тя каза "кажи му". А трябваше тя да се изправи пред него и да му каже. А тя трепереше за животеца си  Е, загуби го и то по най-гадния начин - пред очите на сина си.
Кадир е направо мъченик. Нали казват, че децата плащат за греховете на бащите си Трябваше му една нощ щастие, преди да започне следващия рунд.
Откраднаха и любимата му, това вече е прекалено. Аз все си мисля, че Зейнеп ще му види сметката на този откачалник Ариф.  Малко не мога да разбера с какво това кюфте  държи около себе си в подчинение толкова мъже. Не може да е само с пари. Ама нали трябва да продължим още 3 епизода, надявам се всичко да се разплете.
Желая ви хубав петък, макар да продължава да вали. Мразя такова време. Омръзна ми, искам слънцееееее!

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 10:39 от Kethen ?

# 678
Рейтингът от снощи. 21 епизод на Сблъсък.

Total / 27 / 2.35
Ab / 9 / 3.35
Abc1 / 12 / 3.18

# 679
  • София
  И какво значи този рейтинг?  Все го следите, а той нищо не променя. Почти си изгледахме сериала без никакви проблеми. Върви си всеки четвъртък и го гледат хиляди. Имаме си най-добрите актьори и най-талантливия, нали?

да го гледаш и да няма насита

# 680
Привет! Hug
Благодаря за споделеното и хубавите коменатари! bouquet
Себи,Дива, Фенче, Коте, Кикс, Кет Hug Heart Eyes Hug
И аз нямам думи все още...и съм в шок от финала на снощната серия Cry Cry
Може Асийе да е виновна, да е направила много грешки в живота си, но аз си я харесвах такава, каквато ни я представиха и не исках толкова жесток край за нея.
Не знам Кадир откъде ще намери сили да преживее и това... smile3518
Казвате-Зейнеп да убие Джансъз-може и така да стане,за да се спаси...но аз пък искам той сам да се застреля, това ще е най-справедливия финал за този изрод....а не някой да си цапа ръцете с кръвта му. Stop

Кет, ами имаме късмет, че ще си изгледаме целия сериал, защото с тоя рейтинг-можеше да приключим на 13 серия....та не случайно го следихме/или поне аз Peace/....Е вече не ми пука Mr. Green
А това, че сериала се гледа и си има фенове, не го отричам Peace

Дива Hug
Цитат
Хаштагът # babaoğul е сбъркан.
 Трябваше да бъде само # oğul.
 Белината свърши!!!
да.... бащи нямаше Close

от профила на Сблъсък в ТТ
Благодарят на  Şebnem Sönmez с това клипче Cry Heart Eyes
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1126771720931512320

ню

и да завърша с нещо красиво и стоплящо душата/поне при мен/
ново Зейкад клипче...и със снощните сцени Heart Eyes

и песента е страхотна
https://www.youtube.com/watch?v=Hob7DyO_5wM&feature=player_embedded

............
неизрязаната целувка>>
https://twitter.com/anapianapia/status/1126618932360679427

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 13:30 от Airra

# 681
Кети Hug ама едно към едно мислим за Асие!
Айре Hug не мога да си кривя душата и да не си призная, че имаше моменти, когато ми ставаше жал за Асие и нещо ми трепваше и към нея, но в винаги е било в сцени с Кадир, които няма как да не те докоснат. Но именно заради описаното от Кети за нея някак не можах да я оправдая за грешките и страха й.  И тук да вметна, че загледах Халка. Много му се чудих, защото не харесвам особено Ханде Ерчел, но пък се изненадах, че тук ролята й пасва като ръкавица, а и появите й са редки. Та там също има една майка, която е на преден план, не като нашето Асие. Възхищавам й се на тази жена в Халка. За всичко, което прави за собственото си дете, как е намерила сили в себе си да отгледа чуждо само за да живее нейното дете и как след години на борба вече не вижда разлика м/у двамата.
Извинете ме за отклонението! Исках да сравня двата образа на майки и видовете саможертви.

# 682
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Баси долната безскрупулна  твар . Що за изрод трябва да си, че да гръмнеш майката на детето си и то пред очите му .

Фенче Hug тоя и на пастет да го направят пак му е малко! Парче по парче в живо състояние да го дялкат .

Кикс Hug и аз съм съгласна с поста ти! Нее знам дали Зейно ще му види сметката на дъртия дявол, но ако е така то тогава с кеф ще му гледам мижавата физиономия докато гасне и последната искрица живот в него .  Ако обаче се случи Кадир да го довърши, то тогава ще се моля и грам съжаление да не изпита, нищо че му е баща

# 683
Кики Hug,да ясно какво имаш впредвид за саможертвите на майките Peace
за Асийе-
аз съм много състрадателна и само като погледна насълзените й или щастливи очи..забравям как е живяла и какви са вините й.
Ами можеше да им дадат шанс на двамата с Кадир...да имат щастливи години заедно. А и прекалено много мъка се натрупа в сърцето на Кадир и с тази загуба Cry
На мен ще ми липсва разказа на Асие пред сина й за това как е умрял Мурат, за живота й, за страховете й. Можеше да дадат момент в който тя си сваля перуката пред него. Но пък Кадир много трудно щеше да й прости, че го лъжеше и не му каза-кой е баща му. Та тази болка й спестиха на Асийе.
Честно...не ми се мисли какво ще се случва и със Зейнеп....не искам повече трагедии....тези ни бяха достатъчни Stop

нова,с тия сладури Simple Smile

Коте Hug, абе на тоя-каквато и смърт да измислят, все ще му е малко #2gunfire

..........
ню Мавчоо Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 14:17 от Airra

# 684
Дами, и аз така, Джанго да се затрие бавно и да гори в мъки!

# 685
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!  Hug Благодаря за изчерпателните коментари. Много са ми полезни за ориентацията, защото не гледах серията (както винаги), а тя е била инсулто-инфарктна.
По отношение на Джансъз и неговото поведение - злоба, ревност, завист, отмъстителност. Аз имам обяснение на действията му. Първо, той, по природа, си е психопат. Псохопатията му започва от раждането, когато го заравят жив. Не е простил на тези, които са го направили. Става мафиот, за да си отмъсти. Лишил се е от родители, защото не е успял да прости. Губи детето си, заради мафиотската си дейност. Жена му ражда, крие от него бебето, остава и без втория си син. Сам е и не се обвинява, а търси вината в другите. Не разбира, че всичко, до което се докара, е лично негова "заслуга". Сигурна съм, че е страдал от липса на закрила и любов, но извратената му природа не може да приеме факта, че такива неща се случват в живота. Затова наказва всички от семейството си и тези около него. Не може да приеме, че по негова вина загинаха снаха му и внучката, защото неговия син, никога няма да му прости. Не може да приеме, че синът му е станал мъж, без дори да знае, че той съществува. Не може да прости, че жена му го е лишила от собственото му дете. Джансъз страда по изгубеното си семейство, знае, че не може да си го върне. Вината го разяжда, я какви гадости извърши и пак не му стана по-леко. Затова е решил да "зарови" тази вина като елиминира всички, които му напомнят за нея - Асие, Кадир, Зейнеп... и още кой ли не... Няма ги "дразнителите", значи... няма я и вината. Няма кой да му напомня за извършените гадости. Ще продължи да си живее живота... Пито платено. Извратеняците наистина мислят така.

# 686
  • София
Здравей, адаш.
Вели е същия изрод. Те затова са се надушили.
Актьорът (Ариф)  наистина е страхотен. Понякога си мисля, че образът е малко пресилен, но пък сигурна съм, че  наистина има такива хора. Слава Богу аз не познавам такава твар, но в литературата са описани не малко. Този май се възхищава от Кадир, гледа го с обожание и въпреки това като че ли го е яд на него.  Че се е отгледал и възпитал сам и даже се гордее, че по лудостта си прилича на него. С нетърпение чакам да видя края му.  Ха ха, станах кръвожадна. Искам Зейнеп да го довърши. Тя нали каза на Вели - нямаш представа какво съм способна да направя заради Кадир.

# 687
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverСигурно трябва да изчакам превода,но нямам нерви.Още в 20 -ти епизод Джанго яко ми скочи на нервите.Според мен малкото дребно старче, със свинските очи ,  безизразен поглед и съскащо равен глас е огромно чудовище, машина за убиване,твар без чувства и съвест , завършен егоист.Той не можа да приеме , че собственият му син го отхвърля, че е мразен от всички,че  синът е щастлив и обичан от  силна и смела жена, че самият Кадир го превъзхожда във всичко.Той обича да си играе с живота на хората и това му доставя огромно удоволствие/предполагам, че каза нещо на Вели ,с което му бръкна в раната, та го докара до рев/.Не изключвам да посегне на Зейнеп, защото знае какво ще причини на Кадир.И Кадир , и Вели ,и Зейнеп имат основателни причини да му пръснат скапания извратен мозък, но бих се радвала това да е Зейно. Видяхме ,че за любимото си дете тя не се подвоуми да обере банката, с дявола ортак да стане ,за да разобличи далаверите му, добра е в стрелбата, колко му е да пръсне тиквата на Дедко /тоя път няма да му бъркам халва , та да се гърчи повече в ада/. Но не знам Али бей какви ги е накъдрил в сценария.
Приятно ме изненада Вели-показа ,че там ,някъде дълбоко в него има нещо добро и цялото му сегашно поведение е резултат от превъртелия му мозък след загубата на семейството му.
  Хайде, изказах се, а  останалото - след превода.Flowers Four Leaf Clover

Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseНе можете да си представите ,какво удоволствие е да ви чета.Flowers RoseFlowers Rose

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 16:30 от Mery18

# 688
YumSatisfiedSatisfiedSatisfiedЗабравих да споделя възхищението си от играта на Киво в края на епизода- зачервено лице, очи ,пълни с омраза и ненавист ,загуба на глас от връхлетелите го чувства- просто голям актьор!
 А как отвъртя два сиктир шамара на Джангооо.... изкефи ме!:yum:

# 689
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за споделеното!  bouquet На мен пък ми е много мъчно за Асийе, имало е защо да крие синът си от този ненормалник баща му  ooooh! Обичаше искрено синът си, а той си я прие и сега ще му е ужасно трудно ... А пък като разбере за Зейно ми се струва, че ще преобърне Истанбул, но ще я открие и ще си я вземе. И не искам Зейно да си цапа ръцете с Джансъз, искам Кадир като полицай да му сцепи кофата, той е мафиот и убиец,какво като му се води баща, не бива да има никакви скрупули и никаква жалост към него, особено след като уби майка му пред очите му  Cry Но, най-ще съм доволна това да направи Вели, но той няма топки за тази работа ми се струва  Thinking Можеше да му пръсне тиквата и преди да доведат Асийе  ooooh! Да видим какви ги е замислил Али бей  Thinking
Цитат
От #ShowTV.
111 тысяч твитов о сериале Столкновение». #babaoğul тег в Twitter Турции 5 часов и 40 минут, #Çarpişma 1 час и 55 минут был в списке TT.

Още няма превод  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт