Здравейте

И снощи и сега съм объркана от серията , но я намирам за изключителна в чисто емоционален план.
Да започна с романтичните емоции -малко ми бяха ,но въздействащи.Миличкият Кадир досега не го бях виждала толкова спокоен , закачлив с Зейно и очакваш естествено споделени чувства в леглото.Е... получи ги то се видя сутринта

Ще се наложи да ми сменят коленните стави ,ако Киво ме погледне така.Божкеееее

Отрицателните ми дойдоха доста над лимита за такива.Толкова беше озверял Мъртвият , че дори перфектната актьорска игра на Али бей не беше достатъчна да проявя някакво разбиране за гнева и яростта му.
Да, не е перфектна Асийе, в действията си ,но е била в тотален стрес след стрелбата и смъртта по детето и . Обезумяла е била от страх за втората си мъжка рожба и това е супер внезпно решение .Можела е сигурно да го потърси след това , но болният и мозък под влияние на транквиланти едва ли е имал шанс.
Смятам , че Зейнеп ще тегли куршума на Мъртвия и пак за да предпази любимия Кадир от отцеубийство.
С много голямо нетърпение очаквам превода , но не давам зор на никого.Зная какъв труд и време изисква.Ще чакам кротко и ще споделя още нещо след това.
Чувствам се щастлива ,че гледам точно този сериал и точно тези актьори барабар и с отрицателните.
Прекрасни са постовете ви момичета ,Изчетох ги внимателно, но не се обръщам конкретно , защото си имам малко притеснения в къщи и просто не ми се пише много.
Желая ви приятна петъчна вечр