Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 013
  • 741
  •   1
Отговори
# 690

Здравейте Heart Eyes
  И снощи и сега съм объркана от серията , но я намирам за изключителна в чисто емоционален план.
  Да започна с  романтичните емоции -малко ми бяха ,но въздействащи.Миличкият Кадир досега не го бях    виждала толкова  спокоен , закачлив с Зейно и очакваш естествено споделени чувства в леглото.Е... получи ги то се видя сутринта Wink Laughing  То , че на нас не ни стигна е естествено Laughing искаме много и още , но имаме и фантазия .На мен ще ми помогне като разбера какво си казаха преди да си легнат.

Ще се наложи да ми сменят коленните стави ,ако Киво ме погледне така.Божкеееее Embarassed Rolling Eyes Shocked Embarassed

Отрицателните ми дойдоха доста над лимита за такива.Толкова беше озверял Мъртвият , че дори  перфектната актьорска игра на Али бей не беше достатъчна да проявя някакво разбиране  за гнева  и яростта му.
    Да, не е перфектна Асийе, в действията си ,но е била в тотален стрес  след стрелбата  и смъртта по детето и . Обезумяла е била от страх за втората си мъжка рожба и това е супер внезпно решение .Можела  е сигурно да го потърси след това , но болният и мозък под влияние на транквиланти едва ли е имал шанс.

Смятам , че Зейнеп ще тегли куршума на Мъртвия  и пак за да предпази любимия Кадир от отцеубийство.

С много голямо нетърпение очаквам превода , но не давам зор на никого.Зная какъв труд и  време изисква.Ще чакам кротко и ще споделя още нещо след това.

Чувствам се щастлива ,че гледам точно този сериал и точно тези  актьори барабар и с отрицателните.

Прекрасни са постовете ви момичета ,Изчетох ги внимателно, но не се обръщам конкретно , защото си имам малко притеснения  в къщи и просто не ми се пише много.

Желая ви приятна петъчна вечр bouquet

# 691
YumSatisfiedSatisfiedSatisfiedЗабравих да споделя възхищението си от играта на Киво в края на епизода- зачервено лице, очи ,пълни с омраза и ненавист ,загуба на глас от връхлетелите го чувства- просто голям актьор!
 А как отвъртя два сиктир шамара на Джангооо.... изкефи ме!:yum:
Peace
Благодаря за коментарите bouquet-Мери Hug, Кате Hug
Себи Hug
Скрит текст:
бързо да ти минат притесненията fingerscrossed fingerscrossed

Фенче Heart Eyes Peace
мани рускините тотално се оляха с превода Tired

още едно ново клипче
Kadir & Zeynep/ Сдавайся/ Teslim ol

.......

от Шоу тв
Сбогом Асйе Караджа Cry
Hoşça kal Asiye Karaca... #çarpışma
https://twitter.com/ShowTV/status/1126899705437409284

...........

а ДК е продаден в повече от 80 държави

сега отива в Африка Wink
Кения, Нигерия, Гана, Уганда

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 21:10 от Airra

# 692
Добър вечер  Party Party Party

Ко праите шемети  Hug Hug Hug Hug Гушки на све

Снощи не съм гледала,че лапето има изходни нива цялата следваща седмица и залягаме над задачи и диктовки  ooooh! Ама съм на нисък старт за превода!  Peace

Гледам, че рейта ни е тотал резилет, ама туй щото го определят хора дето не разбират  Mr. Green Както разбирам чичо Пешо е гръмнал мама Божка....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Споделям мнението на Кикс и Кети, че тя имаше грешки и то много, ама все пак е майка. Можеше да не я занулява Али бей - доста му дойде на Кадко  Crossing Arms Обаче сподел и мнението на Дива, че белината мина, ама не свърши никаква работа. Чичо Пешо е гадно к****е!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ся ако не дай си Боже занулят и Зейно ме губи тоя сценарист като фен во веки веков! Убаво, драма, екшън и т.н. ама и ние душа носиме. Па покрай нас и Кадко. Да внимава тоя кво е измъдрил в последните 3 епизода  Naughty

Айре  Hug видОх у големото село, че Диди гледа. Па да питам що я нема у редиците? Тя е важна персона у форума - повелителката на бидоните с алкохола! Как така е зарезала поста  Crossing Arms

# 693
Фиф Hug
ааа ако може без смърт за Зейно или Кадир Praynig
и без това, така са му набрали на Али бей в СМ....та не ми се мисли, ако направи тая фатална грешка #2gunfire #2gunfire
и си мисля, че не случайно Зейнеп сподели на Асие, че иска да се омъжи за Кадир....според мен ще има нещо подобно Heart Eyes Praynig
превода ще се забави.....защото и рускините се забавиха много Peace

Скрит текст:
аз Диди не я познавам лично...ти я питай Wink

Heart Eyes Heart Eyes

ако някой иска да гледа серията на руски Peace
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/203 … sskom-yazyke.html

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 22:16 от Airra

# 694
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
С всеки един пост съм съгласна!!!
Обикновено пиша за неща, с които не съм съгласна, но сега съм с вързани ръце.
Върза ми ги сценариста. Опря ме до стената този път. Насочи оръжието в главата ми.
Побърка ме. То и малко ми трябва, де.
В Родината ... подложи гл. героиня, майка с бебе в ръце, на изнасилване,
а предателят беше героят на Онур.
В ИН не можах да изтрая именно психопата  брат - полубрат и за това го зарязах.
Ама много жестокост, много насилие напоследък в дизитата.
То деца отвлечени с взети органи, то жени малтретирани, пребивани  и убивани,
то гавра с болни, ... Направо да си загуби човек разсъдъка.
Не по-малко ужасна е сцената в последния епизод ,
когато "бащата" опря пистолета в гърлото на сина си, а той с превръзка на очите.
И сега Зайнеп - една жена - да реши въпроса с Джансъз. А, не! Да ѝ тежи и този на съвестта.  
Ох, пепел ми на клавиатурата, но накрая сц. да не оставят Кадир и Айлин  без майки и без бащи.
Честно ви казвам, че ако Джансъз бъде убит, от когото и да било, пак няма да съм доволна.
Наказанието му не е да умре, а да живее. В лудница ли, в затвор ли, ...
Има вече такива закони и престъпниците се осъждат не на смърт, а на променяна на психиката.
А Вели да побърза да иде на лекар, докато е жив.
И от сега да ви кажа, че не знам какво ще правят още три епизода,
но ще е много нереално, ако захаросат финала с номера - след 4 месеца,
сватба, чудеса и ... в последните 10 минути.
За щастлив финал, трябва да се постараят и подготовката трябва да започне по-отрано.
Иначе, ако не беше Къванч,  щях да зарежа сериала, точно сега.
Този човек  ги живее тези роли, та чак се притеснявам за здравето му.
Много ми харесва и Елчин.

# 695
По мой сценарии последния епизод ще има 2 сватби, и отроче от мъжки пол със фамилия Адалъ, лошите ще бъдат занулени, а “тати“ ще иска прошка преди да предаде богу дух.Двамата с Вели ще се занулят , а блъснатите ще заживеят щастливо.

# 696
По мой сценарии последния епизод ще има 2 сватби, и отроче от мъжки пол със фамилия Адалъ, лошите ще бъдат занулени, а “тати“ ще иска прошка преди да предаде богу дух.Двамата с Вели ще се занулят , а блъснатите ще заживеят щастливо.

Дай, боже!  Praynig
Диве  Hug за нищо на света не бих зарязала този сериал , още по-малко пък сега, на финала  Peace А за Киво си права ... след тази роля му трябва яка почивка  ooooh!
И нашето момиче е номер 1  Peace

Айре  Heart Eyes и аз така мисля, че ще трябва да е  Peace Би трябвало най-сетне и на тяхната улица да изгрее слънце, стига са страдали вече, нечовешко е  ooooh!
Фиф  Hug за коя Диди говориш  newsm78
Аз си преведох моята част  Peace Да видим кога ще успеят да качат превода  Thinking
Себи  Heart Eyes Кате  Hug Мери  Hug  bouquet
Лекинка!  Hug

# 697
Добро утро!  Hug Hug Hug

Изгледах серията с руски субки. Уникална е, много добре замислена. Ще се убедите и вие, като я изгледате с превод  Peace За сега ще си спестя коментарите, макар, че имам много какво да кажа, да не издавам, за да ви е по-интересно  Peace

# 698
хелоуу Hug

Дива Hug, и аз не мога да си представя, какво ще гледаме следващите 3 серии....направо ме е страх, много кръвожаден тоя Али А. ooooh!

Фенче Heart Eyes
Цитат
Уникална е, много добре замислена.
радвам, че това ти е впечатлението Peace

Зейкад Heart Eyes моментите от 21 серия

страхотни портрети

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 10:24 от Airra

# 699
Добро утро на всички и от мен Hug
Искрено се надявам да няма трупове от нашата четворка на финала, но някак има лошо усещане по този въпрос! Както вече ви споделих, АКО има труп от тях, това ще е Зейнеп! Прекалено очеИЗвадно ще е, ако убият полицаят Кадир и смятам, че ще заложат на евентуална изненада.
Пак казвам, надявам се да се разминем с това, но "А дано, ама надали"!

# 700
Айре  Heart Eyes  bouquet
Ще ми е интересно дали и ти и другите ще се съгласят с мен. Да, има много жестоки сцени, но на мен сценария на Али бей много ми харесва как е замислен. И диалозите ужасно ме кефят.Ще ми липсва много този сериал ...
Кикс  Hug  wavey  Thinking не мисля!  Naughty Има някои намеци в 21 серия, които ми говорят, че няма да загуби Кадир и Зейнеп. Защото Зейнеп не е Асийе, тя е силна и умна. Поне аз така го усетих, пък да видим  Thinking
След малко ще гледаме и какво ли ще ни разкаже Иво  Wink

# 701
   Добро утро bouquet bouquet bouquet

Фенче и аз мисля като теб сценария ми допада , защото по нищо не прилича на многото бози   които вървят в момента.

Гледам Иво .... страхотно готин !Обран , естествен  възхитен и респектиран от Киво, очарован от Елчин и ще докара много от екипа тук в Б-я и Онур от Разград #Crazy Rolling Eyes #Crazy взех че го заобичах Joy Joy Joy
        Явно ги е впечатлил. щом са пкероили сюжета за да го впишат за по- дълго време.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 11:48 от sebilMM

# 702
Себи  Heart Eyes точно!  Peace
Аз пък очаквах повече да ни разкаже Иво от това, което всички знаем - как се снима сериал и кои са Къванч и Елчин  Wink Но е симпатяга, де, представям си как са се забавлявали на снимките  Laughing Единственото, което ме изненада е, че Онур бил от Разград, не знаех. Колкото до това , че сменили ролята му, малко не ми се вярва Rolling Eyes Според мен той е бил поканен главно заради физиката му за ролята на Иван, защото как би показало баклавата си едно бг. ченге ?  hahaha Но, нали няма кой да го опровергае, да кажем, че му повярвах  Laughing Добре си изигра образа и съм доволна, дето каза, че харесва турските сериали, защото са направени на високо ниво  Peace Е, успя и да се похвали доволно самичък, де  Wink Ако е бил толкова нафукан и пред Киво, не се учудвам, че е приет в началото с резерви от него  hahaha Добре, че беше Сблъсък, та и аз да разбера за него, че вече е харесван колкото Киво, айип  Mr. Green
Пуснаха най-сетне награждаването с руски субки в групите, където мога да гледам  Peace
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video-59313557_456241845%2F63e0 … _-59313557_496394

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 14:00 от queen_fenka

# 703

Айре Heart Eyes, благодаря , то се усеща по включването ми, че нещата отиват на добре bouquet

Фенче Heart Eyes аз лично предпочитам да каже малко но смислено и да  не се заредят негативни коментари.
Ама колкото до баклавата  бива си я неговата.Впечатлена съм.Точно в този сериал /извинете ако мислите друго/ по- готина баклава никой не ни е поднясял Wink Hug Party

Доколкото мога да съдя от мненията на младите ми колежки впечатлени са от Иво и участието му в турски сериал и то с такава звезда като Киво.До една ще гледат "Сблъсък", а това е да са фенове на Киво.

Никога няма да забравя този му образ.Благодаря ви че ми го препоръчахте. Извади ми душата с него Hug

# 704
Себи  Heart Eyes е, точно де, очаквах наистина да сподели повече впечатления за актьорите, с които е имал късмета да се снима, а не за баклави и т.н. Не ми хареса шегата му с Елчин, честно казано, малко ми идва дебелашка  Thinking  А баклавата му наистина е впечатляваща, няма спор, бая е поработил над нея  Peace
Този образ на Киво никой не може да го забрави, ако го е гледал  Heart Eyes Не случайно първата му награда на името на Садри Алъшък е именно за нея  Peace
Нямам търпение да разбера какво ги очаква тези двамата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт