Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 44 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Себи Hug това е най-важно!
Цитат
Ама колкото до баклавата  бива си я неговата.Впечатлена съм.Точно в този сериал /извинете ако мислите друго/ по- готина баклава никой не ни е поднясял
извинявай, ама на Велю беше по-впечатляваща Naughty Joy Joy
Фенче Heart Eyes споделям Peace
не беше нещо особено предаването,нямаше нещо кой знае колко интересно.... повече говори за себе си. Но му личеше,че му е било много приятно с турските му колеги, които после са му станали приятели!!! Wink
Много е бил смел с тая шега към Елчин Laughing
Бг полицай да е бил замислен в Сбъсък, на кукуво лято Joy Joyнещо се е объркал според мен.
Е освен баклава, показа и много добра игра...а и е сладур голям. И май наистина бтв си имат топли отношения с Япъма Whistling

Цитат
Ако е бил толкова нафукан и пред Киво, не се учудвам, че е приет в началото с резерви от него hahaha
да Peace Mr. Green

предаването-тук
Иво Аръков: Много се радвам, че турската публика ме поставя рамо до рамо с Къванч

Кикс Hug
оооо моля се, твоите предчувствия да не се сбъднат! Wink
на мен не ми се вярва Кадир да го оставят накрая сам...ще е супер жестоко. Stop

като стана въпрос за СП
от турското посолство в Хавана/Куба/

Турския кино фестивал започна със Сънят на пеперудата на 8 май, в Хавана.
Историята,актьорите, поезията,сцените - успяха да докоснат дълбоко сърцата на зрителите. Филмът беше оценен страхотно.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 15:10 от Airra

# 706
  • София
Здравейте, момичета,
Много ми се искаше да гледам епизода с български субтитри, но понеже казахте, че ще се забави затова го гледах с руски. Пак не разбрах всичките тия костюмари, около 30 и повече на брой какви бяха, но няма значение - калабалък да става. Страшен беше мигът, в който пътьом, излизайки Джансъз застреля Асие. А странното беше, че мен това не ме развълнува. От момента, в който стовари върху Зейнеп трудната задача да каже на Кадир истината за баща му направо я намразих. Пулеше се и трепереше за живота си и нямаше капка  смелост да каже на сина си всичко. Та тя дори не му беше разказала за Мурат.  Просто се намърда в живота му без нито един истински разговор между двамата.  Не знам дали това е пропуск в сценария, или пък ще има в следващите три епизода някакво ново обяснение за това. Но нея вече я няма, така че няма смисъл.  Аз не съм изключила в себе си предположението, че не това е сина на Джансъз и Асие и тези родители не са на Кадир. Може да звучи нелепо, но тук се случват такива безумни неща, че ...   Сега единствено се страхувам за Зейнеп. Предполагам, че двамата с Вели ще я търсят и ще  я спасят.
Ама че самочувствие има този Иво Аръков. Той бил талантлив! Ама са го взели за роля на безмозъчен бияч. Да е жив и здрав, дано някога изиграе истинска роля и тогава да се мери с Къванч.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 15:23 от Kethen ?

# 707
Айре  Heart Eyes споделям всичко което си написала  Peace  bouquet
Много се радвам за СП, че се харесва навсякъде и докосва сърцата на хора от различни националности  Peace
Кет  Hug а на мен пък много ми хареса, че Асийе подкрепи Зейно, колкото и да се страхуваше, че Кадир на нея няма да прости  ooooh! И май забравяш кой я помоли да не казва на Кадир истината за баща му  newsm78 Е, как да му каже тогава и за Мурат ?  Много ми е мъчно за нея, и Кадир не успя да и се порадва, и тя на него  Cry Кадир как молеше Вели да не стреля , за да не пострада майка му, а малко преди това им беше бесен и на двете със Зейно заради лъжите им , наистина е с много милостиво сърце. Не се е метнал на баща си във всеки случай  Laughing Изключвам възможността да не са му родители двамата , абсурд.  Друг е въпроса, че Вели вместо да стреля, мнооого обича да говори  Mr. Green Можеше да го убие и след като не го уцели със снайпера / интересно, другите ги целеше в десетката без проблем  hahaha/ а той седи и само го гледа, можеше да стреля и преди още да се появи Асийе, но това са подробности  Wink
Многото костюмари бяха хората на Джансъз и тези на Окан и другия, които се договориха с Кадир. Обаче злия, но умен старец е знаел, че ще го предадат и взе мерки  ooooh!
Кадир ще прерови земята, но ще открие Зейнеп, така мисля  Thinking Не знам дали Вели ще му помага, но съм му благодарна, че го спаси в престрелката, Кадир беше неадекватен след като видя убийството на майка си  ooooh!

# 708
  • София
Фентче,
Вярно е, че Зейнеп в началото поиска от Асие да не казва на Кадир кой е баща му, но тя много лесно се съгласи да излезе срещу сина си и гледайки го в очите да го лъже. За нея беше много удобно, защото я беше страх. Не веднъж. Започна още от първата им среща. Влезе да живее в дома му, той я наричаше мамо, а тя го гледаше и лъжеше.
Казваш абсурд. Може и да е абсурд, но аз просто не го изключвам. Заседна ми идеята в главата и не излиза. А като си помисля, че има още пет дни до четвъртък...

# 709
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Айре, благодаря за предаването! Хареса ми! Не ме подразни нищо в изказванията на Иво, дори и шегата с Елчин. За нея съм чела, че има чувство за хумор и съм сигурна, че е приела казаното със смях. Едва ли Иво ще лъже в национален ефир. Той не се е хвалил, че в България е артист от величината на Къванч в Турция, българските му фенове са го определили като такъв. Усетих, че е респектиран от него и едновременно горд и доволен, че е имал възможността да работи с него. Няма как Къванч да го приеме на прима виста, никоя звезда не прави така. Поогледал се е поинтересувал се е, поинформирал се е и се е получило. Според мен, Иво се справи много добре и ние трябва да се радваме, че наше българско момче е работило със звезда като Къванч! Иво също се гордее, усеща се в леко приповдигнатата емоция, с която говори за него.

# 710
за Асийе, по съм склонна да я оправдавам, от колкото да я виня. При нея всички е било от страх, а страхът е най-лошия съветник. И не е трудно да се побъркаш от страх, като имаш покрай себе си човек като Джансъз. И на мен ще ми липсва по-задълбочен и искрен разговор м/у нея и Кадир...но няма да има такъв. Сега Кадир като знае, че е имал и батко, със сигурност много ще иска да я пита за него....но няма да може и от това много ще го боли Cry

Кате Hug, съгласна съм,особено за емоциите, които показваше Иво Peace Пък и да се е възгордял малко от коментарите, които получава в ИГ/а те наистина са много и са хвалебствени/си е нормално и човешко! Wink

Фенче Heart Eyes Peace

любим момент Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 16:55 от Airra

# 711
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за споделеното!!!
 Изгледах серията на руски.
 И с думи жестокостта не е по-малко.
 Ще я гледам и на български.
 Пак да повторя - Ако не беше Къванч!!!
 За Иво и предаването - споделям мнението на Катето.
 И за промяната на сценария му вярвам. Писах го още тогава.
 Доказателството е и в самите серии.
 Лек ден на всички!!!

# 712
Дива Hugсигурно и аз ще се чувствам като теб, след като изгледам серията с превод.... Confused
вчера каза, че не искаш захаросан финал. Та се сетих за Карадай-и той беше много драматичен и жесток, но ги наградиха накрая с леко захаросан финал, а феновете нямаха ниииищо против. Но в него СЦ-те бяха жени. Wink

как съм пропуснала това клипче с превод newsm78
страхотно е!!
събрани ключови моменти от изключително разнообразните му роли!!!

https://www.youtube.com/watch?v=DkfzRVfcEIs

# 713
  • AMS

Айре, дружки, захаросан финал за мен е именно това,
да дадат позитивите за 10 мин. на края,
при положение, че толкова много време имаше,
това да стане логично и финалът да е щастлив.
Не искам такива подаръци за феновете.
Искам логика за зрителите.
Адалъ! Адалъ!
Искам справедлив процес срещу Джансъз и Вели.
На този процес да се яви Асийе, както свидетел.
Те са виновни за гаврата и болестта с една жена и майка.
Но сценаристът я уби.
И на мен актрисата не ми беше много симпатична,
но убийството ѝ беше наистина жестоко.
Направо уби и Адалъ!

# 714
Дива, съгласна съм Peace

Заповядайте на 21 серия с бг. субки!!

https://www.youtube.com/watch?v=uCa4VmJlYQM&fbclid=IwAR3sdLN … jrdChIwPrGzd8K7a0

Благодаря, Мелек Теам bouquet bouquet bouquet

............
класацията Най-красиви мъже-2019 Peace

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 20:19 от Airra

# 715

newsm51 smile3525 newsm51 за неуморимите и прекрасни момичета ,които в почивен ден са се трудили с превод и субтитри  за да ни зарадват.Благодаря ви!!!!!! Heart Eyes Hug

Диве  Hug и аз съм на твоето мнение.Захаросах и изнасилен финал не ни е нужен .Не го заслужават и нашите прекрасни актьори главни,второстепенни,дори и малките роли бяха изпълнени перфектно.
     Имам още малко надежда , че сценаристите ни ще останат на висота Praynig

Това в многотията от кадри не го бях виждала.

Приятно гледане bouquet

# 716
Дива, съгласна съм Peace

Заповядайте на 21 серия с бг. субки!!

https://www.youtube.com/watch?v=uCa4VmJlYQM&fbclid=IwAR3sdLN … jrdChIwPrGzd8K7a0

Благодаря, Мелек Теам bouquet bouquet bouquet

............
класацията Най-красиви мъже-2019 Peace

и най красиви жени 2019 Елчин

# 717

newsm51 smile3525 newsm51 за неуморимите и прекрасни момичета ,които в почивен ден са се трудили с превод и субтитри  за да ни зарадват.Благодаря ви!!!!!! Heart Eyes Hug

Диве  Hug и аз съм на твоето мнение.Захаросах и изнасилен финал не ни е нужен .Не го заслужават и нашите прекрасни актьори главни,второстепенни,дори и малките роли бяха изпълнени перфектно.
     Имам още малко надежда , че сценаристите ни ще останат на висота Praynig

нещо за теб Wink Peace

и Елка Peace

всички са тук
https://www.instagram.com/100mostbeautifullist/

# 718

Айренце Heart Eyes благодаря ти bouquet
Рекламно лице на цветни контакти  лещи на известна фирма, а няма и месец откакто е родила.

Започнах серията Shocked Shocked Shocked

# 719
Колко са красиви и доволни след снетите показания  Laughing

Да видим кой ще е следващия  ooooh!

Нов клип  Peace

Общи условия

Активация на акаунт