Тоз път дочаках, щото съм болна и пет дни почти лежейки ги изкарах, днес малко живнах и веднага У форума. Иначе да съм го опаткала още вчера на руски.
Видях интервюто на нашия Иво - ами хубаво момче, чаровно, с много хубава усмивка - за баклавата не отварям дума, чак по такива баклави не съм много аз, ама нека има, да се радват любителките. Обаче много нескромно. Голямо самочувствие, позьорство, малко лигавичък и не особено умен ми се видя. Доста нескромно е да се сравнява с Киво. Чакай, момче, набери малко сила, поизпоти се малко, поработи няколко години по 12 часа на ден, пък тогаз се нареди У същата редица. А той игра два дни и вече барабар Петко с големите. Бил наравно "по сила" с Къванч, така били казали хората. "Там имат звезди, в България имаме таланти" - демек, ония в Турция не са таланти, а са продукти на индустрията и затова за звезди. Подразни ме. Радвам се, че наше българско момче участва, дай боже и други да снимат в големи продукции, ама не обичам нескромни хора, става ми неудобно на мен от толкова самохвални слова.
Леле, Фенче, това убитите ли са? Значи бастисаха и майката на Кадир? А Джемил къде е, няма го сред убитите. Ми те половината каст за изпотрепали, ега ти касапницата!