Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Влизам да  ви видя какво правите и хоп! - превод на български! Благодаря на имащите заслугата за нашата радост! bouquet
Тоз път дочаках, щото съм болна и пет дни почти лежейки ги изкарах, днес малко живнах и веднага У форума. Иначе да съм го опаткала още вчера на руски.

Видях интервюто на нашия Иво - ами хубаво момче, чаровно, с много хубава усмивка - за баклавата не отварям дума, чак по такива баклави не съм много аз, ама нека има, да се радват любителките. Обаче много нескромно. Голямо самочувствие, позьорство, малко лигавичък и не особено умен ми се видя. Доста нескромно е да се сравнява с Киво. Чакай, момче, набери малко сила, поизпоти се малко, поработи няколко години по 12 часа на ден, пък тогаз се нареди У същата редица. А той игра два дни и вече барабар Петко с големите. Бил наравно "по сила" с Къванч, така били казали хората. "Там имат звезди, в България имаме таланти" - демек, ония в Турция не са таланти, а са продукти на индустрията и затова за звезди. Подразни ме. Радвам се, че наше българско момче участва, дай боже и други да снимат в големи продукции, ама не обичам нескромни хора, става ми неудобно на мен от толкова самохвални слова.

Леле, Фенче, това убитите ли са? Значи бастисаха и майката на Кадир? А Джемил къде е, няма го сред убитите. Ми те половината каст за изпотрепали, ега ти касапницата! 

# 721
Добър вечер по нощите кукувички  Hug Hug Hug

Минавам само да плясна един коментар за интервюто на Иво, че не мога да си легна без да се изкажа  Crossing Arms

Начи много е сладко момчето, ама е тъпо като задно колО от печка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Типично по български надут до безобразие, фанал Бога за рога и видиш ли говорете ми на Вие! Тъпанар!
Много ми се искаше да се абстрахирам от всичко и само да викам евала, че наше момче се навря в голямата киноиндустрия, ама не моем. Да започнем от там, че отиваш да се снимаш в турски проект, което само по себе си е супер шанс. И не си граааам подготвен! Бати резила! Аз, като един не особено информиран фен, знам, че в Турция днеска снимат, нощеска монтират, утре излъчват. Втора точка - той и Киво, като нас простосмъртните, знае да ползва чичко Гугъл. Мое да чукне там и да види колко супер мега гига звезда е Иво. Честно казано го знам предимно от Мармалада, ама до сега ако ме бяхте питали как се казва най-много да се сета за Иво. За фамилията абсурд. Даже не съм си дала зор да видя колко е годишен. Та толкова с гига звездеенето му. После - кво ми рекламира Босфор ТВ. Той и бай Славчо води шоу от 20год ма не съм го чула да говори за добро партнорство. Големо важно  Crossing Arms
В тоя ред на мисли турските актьори постоянно са по разни центрове и домове за деца, участват във всякакви каузи и инициативи, за разлика от повечето наши гламавци, които ми пълнят Инстаграма със снимки от яхти, кръчми и дискотеки. Ние за тва сме на такова дередже!
И последно, ама не по важност. Не мога да повярвам, че тоя келеш не осъзнава какъв шанс е имал. И как го е пропилял. Щото нищо не е научил и нищо не е разбрал. Тука даже не става дума, че е бил на една снимачна площадка с Киво. С който и да беше, в който и да е проект, присъствието му там е шанс да види как го правят големите. И да вземе нещо. Баща ми, лека му пръст, все ми казваше - в живота ще срещаш много и различни хора, взимай по нещо от всеки от тях. Та Ивчо можеше да почерпи опит, да научи, да открадне занаят дет се вика. А той научил 5 думи, избъзикал се с Елка, на която не може да и прочете биографията и накрая се мери с Киво. И пак казвам мнението ми е супер обективно, не го говоря от гледна точка на фен на Киво. Къванч работи безспирно последните 15г и фактите са на лице. Наградите и признанията са красноречиви. Ивчо има бая хляб да изяде докато стигне до там.

Айде че пак запалих! Лека да ви е!  Heart Eyes

# 722
  • AMS

Дружки, благодаря за споделеното!!!
 Минавам все по-често на новата недовършена версия,
 та не знам какво излиза като картина. Извинете, ако  има нещо.
 Благодаря за превода!!!
 Изгледах серията, но не ми се оправи настроението.
 Не приемам чак толкова изказванията на Иво като самохвалство.
 Имаше  доста елементи на самоирония.
 Като стане дума за Сблъсък, веднага влиза в образа на Иван.
 Усеща се как иронизира заглавията с неговото име и с това на Къванч.
 Я гледай до къде стигнах, а!?
 Е, по-добре е, отколкото заглавие  - Български актьор участвал в турска сапунка.
 А дори да е самохвален - евалла. Няма лошо. Ами за хвалба си е.
 Няма само тези, дето участват, като статисти да се хвалят, че са играли в Холивуд.
 А и предаването е такова за баклави, гаджета, котета.
 На сериозните въпроси се отговаря с майтапи.
 А тези, който са договорили участието му в Сбъсък, няма как да не са направили 
 "предварителен преглед" на заснетото предаване преди ефир.
 Все пак разбирам малко от духова музика - телевизия.
 Всъщност Иво представи  много добре заглавието - Ирония на съдбата.
 Та, като изгледах пак серията си викам - Жестоката Ирония на съдбата.
 Добре, че е Къванч, който отдаде изцяло душата си на Кадир!!!
 Как се играе това - "Да убиеш Мъртвия."
 Как се изрича това - Пусни майка ми.
 И как се преживяват отговори -
 Ако стрелят в мен, после я застреляй в главата.
 Не мога да я пусна. Тя е моя билет към свободата.
 Какъв билет, каква свобода?
Този наистина не е трябвало да се ражда.
 Но се е родил и оживял по жестоката ирония на съдбата.
 Извинете, но не се сдържам.
 Жестокостта и насилието, пораждат жестокост и насилие.

# 723
Добро утро! Изгледах преведения епизод и за съжаление той потвърди всичките ми мисли и отношение към отврата Джанго.Свинята блатска взе Зейно за заложник.Била билет за свободата му.Като се родил умрял, хич да не се бе съживявал.Изчадие адово!
Прави сте ,че Али бей бастиса половината екип, което ми навява за нещо ненормално ,някаква степен на извратеност от негова страна.Не искам сватби и маанета за финал ,а справедливост. Сигурно неслучайно главният герой се казва Кадир Адалъ. Вярвам , че и кръстникът ще си намери кръстника, дано да не е на твърде висока цена.
Изгледах и интервюто на Иво Аръков.Хареса ми . Хареса ми и самочувствието , което показа.Така трябва . Ние, българите имаме една отвратителна черта в народопсихологията си - да нихилизираме себе си и да величаем чуждите, а не трябва.

# 724
Добро утро, прекрасни Hug
Вчера мислех да започна епизода с английски буквички, но видях, че има превод на Климатичните, та реших да си изгледам тях и да изчакам превода на БГ.
Благодаря от сърце на екипа по превода Heart Eyes
Ще му се насладя днес и ще драсна някой ред после.

# 725
Привет! Hug

Благодаря за споделеното!!! bouquet
Светле Hug, Дива Hug, Фиф Hug, Мери Hug
за Иво-не съм толкова крайна Wink
имаше си самохвалство и самочувствие, но имаше и самоирония и чувство за хумор, така че съм по средата.
за серията-Фенче Heart Eyes, на твоето мнение съм-страхотна, много силна и много жестока, но той и сериала ни е такъв.
Видяхме истинското лице на Джансъз-абсолютен изрод и психопат Close ooooh!
Снощи си мислех, че почти във всички сериали на Киво има по един такъв.....в една или друга степен.
Мустафа от МиХ, Ферхат, Педро, Ръза.
не съм си мислела ,че ще го кажа, но Вели ме изкефи.

днес Онур има РД, да е жив и здрав!

Кики Hug, ще чакам да споделиш и твоето мнение!!
ако искаш и за предаването с Иво Аръков. Wink

хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 10:32 от Airra

# 726
Айре, не съм го гледала Иво и като ви чета чак не ми се иска да го гледам, да не ме ядоса и мен Grinning
Заради теб обаче, ще се постарая да го погледна, но първо да успея да изгледам епизода Kissing Heart
Той беше пуснал в сторито си откъс от интервюто с шегата му с Елчин, но бях навън и не успях да го чуя.

# 727
Добро утро!  Hug Hug Hug

Светле  Hug Фифка  Hug благодаря за споделеното!  bouquet Аз си казах впечатленията от интервюто на Иво и те съвпадат с вашите. Фифко, ти си твърде крайна обаче, не е тъпо момчето, но всичко в телевизията е пиар, сега му е паднало на момчето да се похвали, че е играло редом с Киво и той го прави. Нека се радва, че любителките на баклава са го харесали в Турция. Не е първия, който именно заради нея става любимец на много жени, но нека си вярва, че е заради това, че е равен по сила на Киво  Laughing Щом смята, че двете роли могат изобщо да се сравнят, добре Mr. Green
Светле, да елиминираха половината каст  Mr. Green Джемил са го пропуснали, да  Peace
Диве  Hug от какво толкова ти падна настроението с последната серия, нали знаехме, че Джансъз ще убие Асийе, само не очаквахме, че ще го направи пред очите на синът си  ooooh! Да, съгласна съм, че този изрод не е трябвало да се ражда, ама я какъв син е направил все пак. Играе Киво, и играе като звяр, напълно се е слял с образа  Heart Eyes За мен пък именно последната серия беше уникална, може би една от най-хубавите до сега. Според мен, Джансъз с това, което върши, иска да предизвика Кадир да го убие, иска да провери дали наистина може да го направи, защото много иска да се увери, че кръвта вода не става, колкото и да го мрази синът му ... Аз поне така усещам намеренията му,особено след думите му, че Вели няма да го убие, може да го убие единствено синът му, не зная дали съм права Thinking Защото, ако искаше да убие той Кадир, да го е направил много пъти. Сега ще го пробва със Зейнеп мръсника  #Cussing out #2gunfire В първия момент, когато и каза, че тя не му е потрябвала, че г-жа Асийе е свършила работата, помислих, че ще я пусне, но след като чух последните му думи ...  ooooh! Но, Зейнеп не е Асийе, вярвам, че тя ще се справи и ще му покаже дали може Praynig
Днес Онур е рожденник! Да е жив и здрав!  bouquet

Още едно ново клипче  Peace

Хубава неделя!  Hug
Сега видях - още 4 отговора!
Мери  Hug аз лично не величая чуждото, но съм реалист човек. Прекаленото самочувствие на някои хора винаги ме отблъсква, независимо българин ли е, не е ли. Никога не съм чула нито една голяма звезда сам да се хвали, те нямат нужда от това, работата им сама говори за себе си. Но,и аз не съм крайна по отношение на Иво, симпатичен ми е  Laughing
Айре  Heart Eyes радвам се, че мислиш като мен!  bouquet Вярно е, че винаги има по един психар в сериалите на Киво  Laughing Но, Джансъз води класацията!  ooooh! И аз като теб за Вели  Laughing
Кикс  Hug ще ми е интересно и ти какво мислиш по повдигнатия въпрос за Иво  Peace И за серията, разбира се  Wink

# 728
Фиф, много съм съгласна с теб за повечето неща за Иво - особено затова, че трябваше да се подготви, като отива там да работи. Мислел, че сериалът ще го дават догодина! Ми, ако не ти се чете, питай, бе човек!
Фенче, и аз така мисля. Малко скромност не е излишна, когато си публично лице. Хората те виждат, нека преценят сами, не е нужно сам да се хвалиш. Ако си добър, няма как да се скрие това.
А за себеиронията - беше повече "себе" отколкото "ирония" - закачливо себеизтъкване.
Като го слушаш, ще кажеш кой знае каква роля е изиграл, че се слага наред с Киво - а то какво - дали имаше и десетина реплики, другото пата-кюта. Една приятелка, която гледа телевизия, понеже знае, че гледам турски сериали, ме пита каква роля е играл, тя помислила, че едва ли не Хектор и Ахил са играли двамата. Joy
А за предаването - сигурно Дива е права - щом такова е предаването, може би се е държал лигаво заради стила на предаването. Нямам представа, никога не съм гледала това предаване, нито пък знам какво е "Мармалад". Освен този на Теди Москов, не се сещам за друг Мармалад, пък там той със сигурност не играе.
Всъщност аз този Иво съм го гледала само в един телевизионен риалити-формат за начинаещи артисти преди години и там той блестеше само с физическата си красота и със самочувствието си, нищо особено като артист, но бяха първите му стъпки, така че беше оправдано. Не съм гледала "Кецове", ще взема да го изгледам от любопитство.

За психопатите - точно това си мислех и аз тези дни. В почти всеки турски сериал има по един психопат, но за мен първият беше Ферхат и много го мразех. Като почнах да си изброявам сериалите с психопати, май само романтичните комедии артисаха. Joy
И като подхванахме темата - още един човек липсва от "некролога" на сериала, освен Джемил - жената на Ахмет.
Все още не мога да спра да мисля за тази сцена...Така и не разбрах какъв беше замисълът на нашия психопат.

Днес със страх ще я подхвана серията, като ви прочетох и видях какви ужасии ме очакват.Затова не обичам да чета темата, преди да съм гледала серията, ама нА, тоз път се подмамих. Joy

# 729
Фенче Heart Eyes, за всичко споделено thumbsup  bouquet
новите Зейкад клипчета са супер, на ден излиза по едно от тая фенка-Star Lawyer, снощи ги броих-около 40 са Crazy
https://www.youtube.com/channel/UCu6GfU3lcK-rpKwlGaQhqKQ/videos

Светле Hug Peace, мда трябвало е да се информира повече, къде отива да работи.
Знаел, че турските сериали били много успешни, ама със сигурност не е запознат за какво става на въпрос.
Още по-малко пък относно кариерата и филмографията на Къванч.
И изведнъж става много популярен в СМ, получава такива суперлативи в ИГ си и си е казал-"Уау ами аз съм много добър, много съм велик". Joy
Той май има амбициите да снима и на запад.
за това, че Онур е от Разград....според мен не е роден там, по скоро родословното му дърво да е свързно с Б-я и Разград.
Светле, в серията имаше много хубави, забавни и романтични моменти, само финала й е стряскащ.

трябва да направя новата тема...тоя път се замотах Blush
и на всичкото отгоре имам молба от Kıvanç Tatlıtuğ Fans
да им преведа какво е казал Иво за Къванч в предаването.
Ако някой има желание да ми направи резюме на бг, ще съм му много благодарна Blush Praynig

# 730
Айрич, ще ти направя резюме. Само какво е казал за Киво, нали? Отивам да прочета пак великите му мисли Joy

# 731
Айрич, ще ти направя резюме. Само какво е казал за Киво, нали? Отивам да прочета пак великите му мисли Joy
супер, много ти благодаря! love001
да, само това което е свързано с Къванч...може и ако сметнеш още нещо за много интересно Peace
ето предаването
https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/ivo-arakov-mnogo-se … mo-s-kavanch.html

# 732
Добър ден дружки  Hug Hug Hug

Що се отнася до коментара ми за Иво - аз съм Козирог, демек консерва, за мен нещата са черни и бели. Няма средно положение. По принцип не харесвам нашенската черта да гледаме мача от дивана и да псуваме колко са некадърни футболистите, но в конкретния случай така го почувствах така го казах.

Айриния  Hug стягай се в кръста и пускай новата тема, че имам пране!

Хубав ден  Heart Eyes

# 733
Айрич, силно ще те разочаровам. Не казва нищо за Къванч, човекът е толкова обсебен и възхитен от себе си, че само за себе си говори. Но и журналистката не го попита.
Спомена Къванч бегло два пъти - първо, че Къванч бил скептичен в началото към него, като го видял със сакенцето и шапката, но после, нашият като блеснал, това отношение се променило. "Много се забавлявахме с Къванч, СайлЯк и другите" - това е единственото, което казва.
Сори, мац, не знам какво ще пишеш на фенклуба.

# 734
Айрич, силно ще те разочаровам. Не казва нищо за Къванч, човекът е толкова обсебен и възхитен от себе си, че само за себе си говори. Но и журналистката не го попита.
Спомена Къванч бегло два пъти - първо, че Къванч бил скептичен в началото към него, като го видял със сакенцето и шапката, но после, нашият като блеснал, това отношение се променило. "Много се забавлявахме с Къванч, СайлЯк и другите" - това е единственото, което казва.
Сори, мац, не знам какво ще пишеш на фенклуба.

еее казва да Wink, че е бил скептичен...че го е мислел за голямата звезда в Б-я. После как си променил мнението.
И тук  говори за Киво
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/aktyorat-ivo-arako … anch-tatlatu.html
обаче май 24 часа ще ми бъдат от полза Joy Joy
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7446081

Фифиния Laughing споко, до довечера ще има тема Peace

Общи условия

Активация на акаунт