Стартира първата по рода си учебна платформа по математика, предназначена за учениците от 2. до 4. клас, в помощ на подготовката за прием в математически гимназии след 4. клас. Платформата Easymath.bg се състои от два модула, които нямат аналог.


Какво представлява платформата и каква е нейната цел?
Easymath.bg е учебна платформа по математика, предназначена за учениците от 2. до 4. клас.
Целта ѝ е да бъде в помощ на децата при подготовката за математически състезания и за прием в математическите гимназии след 4. клас.
За тези, които кандидатстват в математическите гимназии след 4. клас в страната, платформата ще бъде ценен помощник в научаване, затвърждаване и преговаряне на целия основен материал.

Какви модули включва платформата?
Платформата е разработена в 2 основни модула.

Pushpin Първият модул е видео обучение.
Целта на модула е да помогне на децата да разберат и усвоят на много високо ниво теоретичната част от подготовката по състезателна математика.
Във видео модула са разработени 32 основни теми. Всяка тема е представена в 3 части.
Bookmark Първата част е видео урок, в който лекторът обяснява теорията.
Bookmark Втората част също е видео урок. В нея лекторът решава основни типове задачи от съответната тема.
Bookmark Третата част се състои от авторски задачи на екипа на платформата Easymath.bg, предназначени за затвърждаване на наученото в първите две части и съобразени със застъпената теория. За всяка една тема са разработени по 10 задачи, като за всяка една от тях има отговор и подробно решение.Pushpin Вторият модул е онлайн подготовка за състезания
В този модул за всяка задача от включените състезателни теми, освен отговор, е предоставено подробно решение. Това са близо 3000 подробно решени задачи.
Модулът е създаден за улеснение на подготовката за провежданите през годината математически състезания.
В него са събрани задачите, отговорите и решенията на 7 от най-масовите състезания, проведените през последните 10 години за 2-4 клас. Те са: Есенен математически турнир "Черноризец Храбър", Софийски математически турнир, Математически турнир „Иван Салабашев“, Коледно математическо състезание, Международно състезание "Европейско кенгуру", Великденско математическо състезание, Математически турнир "Акад. Кирил Попов" - индивидуален етап.

Учениците могат да се подготвят за състезанията онлайн. Те научават резултата си след всеки проведен тест.Защо да изберете Easy Math? Каква е нашата мисия?
Успешният прием в математическите гимназии след 4. клас е съвкупност от много фактори.
Основните части на подготовката включват усвояване на теорията на много високо ниво, от една страна, и подготовка и явяване на редица математически състезания – от друга.
Важно е детето да учи с удоволствие и да получава удовлетвореност от наученото.
Подготовката за състезания е лесна, удобна и приятна в платформата Easymath.bg.

Всяко дете, което обича математиката, може по много приятен, достъпен и лесен начин да се запознае с теорията, да решава задачи заедно с лектора, да решава само, да се готви за състезания. А може да учи и решава просто за удоволствие.
Всяко дете, което не обича математиката, ще я обикне. А математиката е красива наука. Удоволствието, което може да се изпита от нея при успешното решаване на всяка една задача, трябва да бъде достъпно за всеки.

Мисията на „Изи Мат БГ“ ООД е да покаже на децата на възраст от 8 до 11 години, че математиката е лесна, забавна и приятна и може да им донесе удоволствие и удовлетвореност.

Целта на „Изи Мат БГ“ е платформата Easymath.bg да се превърне в място, което децата посещават с желание и нетърпение. Да заобичат математиката и да имат желание непрекъснато да научават нови неща. Да искат да решават все повече задачи и да стават все по-добри в това, което правят.

Повече информация за нас можете да получите на:
Sign Globe With Meridians https://easymath.bg
Envelope office@easymath.bg
Phone 0888 870812

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:43 от Редактор***