Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Аз пък съм  много разочарована,че не мога  да направя нова поръчка с наложен платеж докато не получа предишината.

# 511
  • София
Да, много е неприятно това и аз го установих наскоро с голямо съжаление.

# 512
И още една подробност - когато имаха бъг и пращаха дублирани от системата им поръчки, двойно изпрашане - аз отказах на куриер втората и после, след месец, когато опитах да пусна нова поръчка, бях "наказана" без възможност за наложен платеж, само плащане с карта.

# 513
  • Бургас
И аз в този период имах напразни опити за поръчка, които системата не ги приемаше и постоянно изписваше, че няма направено плащане. Накрая се оказа, че всеки път са ми блокирани пари от картата и на другия ден излезе в сайта, че всички поръчки са успешни... С много нерви и викане, чичкото по телефона обещаваше и при трите телефонни разговора, че ще изтрие ръчно излишните поръчки и ще ми остави само първата, която да ми изпратят. Мда, но ми канселира абсолютно всички поръчки, исканите неща и промоционалните условия свършиха, а аз чаках от банката да ми разблокират всички задържани суми. Оттогава всички тези поръчки ми стоят като отказани лично от мен и с наложен платеж не мога да поръчвам. Затова и не поръчвам повече, че още ме е яд за смотания им сайт и поддръжка.

# 514
Колко време се бави прехвърлянето  на средства от акаунта, към банковата сметка? Попълних си данните в петък, да очаквам ли превод тази седмица? Благодаря ви предварително за отговорите.

# 515
Привет. Какво значи lcw пари?

# 516
Привет. Какво значи lcw пари?

Ако сте върнали стоки, парите ви ги възстановяват в профила седят, като сума, с която разполагате, ако искате да правите още покупки, т.е. не се възстановяват автоматично по банковата ви сметка, а трябва изрично да искате да ги прехвърлят по нея.

# 517
  • Пловдив
Здравейте.Харесала съм си от малките портмонета с цип.Някой има ли такова и дали се изтъркват или напукват бързо ?

# 518
Здравейте, искам да върна част от поръчката. Ще отида до офис на спиди да генерират товарителница, но нужно ли е някъде да отбележа кои артикули връщам. Както H&M имат бланки за връщане. Гледах в сайта им не виждам такъв формуляр. При мен има само товарителница за връщане с баркод и фактура. Платила съм с карта.

# 519
Sisonka, аз съм връщала преди време, но имах в пакета бланка за това. Ако нямаш, принтирай от профила си.

# 520
В четвъртък връщах част от поръчка, и аз се чудих за същото, но... Извиках куриер, сложих в пакета само това, което връщам, а ваучера на куриера. И на него му беше за първи път, но се оправи. Днес получих мейл за връщането, парите са във онлайн "портфейла"и ги наредех да ми ги преведат по банкова сметка.

# 521
  • на морето
Аз преди време връщах и мисля, че на гърба на фактурата май имаше бланка за връщане и там се отбелязваше, но не съм сигурна, да не ви подведа.

# 522
Преди имаше в плика с продуктите нещо като опис с артикулен номер и цена - табличка. И там заграждах кои артикули връщам, но вече няма, само ваучер за връщане.

# 523
Аз преди време връщах и мисля, че на гърба на фактурата май имаше бланка за връщане и там се отбелязваше, но не съм сигурна, да не ви подведа.
+1
точно на гърба на фактурата е бланката за връщане.

# 524
Да на гърба на фактурата, не бях обърнала внимание. Върнах днес част от пратката на куриера му беше за първи път, но се справи. След като съм платила с карта няма да попълвам банкова сметка нали?

Общи условия

Активация на акаунт