Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
https://www.lcw.com/bg-BG/p/-0W5274Z4-CWN - чудесни боти, топли, леки. Това е нещото от цялата поръчка, което най ми харесва.
А дали може да споделите кой номер поръчахте от ботите и отговарят ли си?  Чудя се между 29 и 30-ти... Заради пуха вътре се притеснявам да не са умалени... Благодаря предварително! Yellow Heart

# 586
https://www.lcw.com/bg-BG/p/-0W5274Z4-CWN - чудесни боти, топли, леки. Това е нещото от цялата поръчка, което най ми харесва.
А дали може да споделите кой номер поръчахте от ботите и отговарят ли си?  Чудя се между 29 и 30-ти... Заради пуха вътре се притеснявам да не са умалени... Благодаря предварително! Yellow Heart
27-ми номер поръчах. Довечера ще ги премерим и ще се ориентирам дали отговарят. Ако искаш стелката да измеря, дали ще ти е от полза?

# 587
  • София
Къде има 5%, на мен в сайта не ми излиза

При мен излиза с леко забавяне всеки път, след като сложа първия продукт в кошницата. Потвърждавам, че искам отстъпка и продължавам пазаруването. Твърди се, че е валидна 2 часа, но не съм се задържала толкова никога.

Доста е бавно зареждането и на продуктите - може и да съм субективна.

# 588
Dareland да, от полза ще е. Много благодаря! Simple Smile

# 589
Като е активираш тази отстъпка е валидна и след двата часа. Като ми излезе казах, че е искам и оставих дадени продукти в кошницата и поръчах след 2 дена чак и други продукти добавих и на тях си имаше отстъпка. Според мен номера е да се остави в кошницата поне един продукт и така си седи отстъпката.

# 590
Dareland да, от полза ще е. Много благодаря! Simple Smile
На 27ми номер стелката измерих 16.8 см. Отвътре са с вата, както се вижда. 😊

# 591
Да похваля тази хавлийка с качулка https://www.lcw.com/bg-BG/p/boy-velvet-kaftan-0SL263Z4-F9C
Нямат размер даден на сайта и бях малко скептична, дали няма да са малки на децата ми,но останах приятно изненадана. Размерът е 120/72 и хавлията е много приятна

# 592
За колко време горе-долу доставят поръчка? От година и половина не съм правила поръчка от сайта и не помня...

# 593
  • Пеликания
Зимата поръчах, пристигна доста бързо (около седмица) като се има впредвид, че ги пращат от Румъния.

# 594
Имам поръчка от 01.10, платена с карта, още е на статус подготвяне. Имам и друга от 5.10, която днес ще пристигне. Много е относително като време.

# 595
И аз имам от 05.10 , платена с карта, днес имам смс от куриера.

# 596
Моята е от 6-ти октомври. Значи утре или в началото на следващата седмица ще я очаквам Simple Smile

# 597
  • Варна
Аз поръчах слипове, чорапи и долница на анцунг, за два дни бяха при мен, това, преди 2 седмици. Доста са бързи.

# 598
  • Пловдив
Може ли някой и линк да споделяте? Кат за новобранци в тоя сайт Simple Smile
Сега се регистрирах и ми е мн.омотан...

# 599
Какво "омотан", той е трагедия направо... превеждан е с Гугъл преводач или и аз не знам с какво..

Аз поръчвам за детето дрешки главно.

Общи условия

Активация на акаунт