Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

• 68 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
И аз щях да я питам..

# 706
И двете неща са широки на моя клечо. Просто той е слабичък доста.

# 707
  • Бургас
Получих си днес одеялото от 7.12. Чудесно е на живо и е много дебело, не очаквах толкова да ми хареса. Сега поръчах и 2 единични за децата.
Обаче поръчката ми от миналата неделя 6.12 още се подготвя. До сега никога не съм имала такова забавяне. 🙄 Писах им, но получих някакъв дежурен отговор. Ако до понеделник няма движение по нея ще им звъня.

# 708
  • Пловдив
Кал се изтрива артикул от количката?

# 709
Ако нямаш кръстче, просто на количество дай минус, така ще стане от 1 на 0 и готово.

# 710
Получих си днес одеялото от 7.12. Чудесно е на живо и е много дебело, не очаквах толкова да ми хареса. Сега поръчах и 2 единични за децата.
Здравей, кое е одеалото? Аз чакам сиво с бели елхички, за подарък съм го предвидила.

# 711
Аз останах леко разочарована от последната си поръчка. Поръчах две блузки за малката ми братовчедка, като и двете дойдоха в лошо състояние. Едната беше с дупка горе до етикета от лявата страна (която не беше някаква малка, да кажеш , че може да се зашие), а другата имаше черно петно в долната част, което не бях сигурна дали може да се изпере. Върнах и двете разбира се, няма как да ги подаря в такъв вид. Писах им имейл също. Това ме накара да се замисля, дали тези намаления на последни останали бройки с определен размер не са някакви залежали в склад от доста време или не знам... Етикетите също бяха срязани на половина. Досега такова нещо не ми се беше случвало.

# 712
  • Пловдив
Ако нямаш кръстче, просто на количество дай минус, така ще стане от 1 на 0 и готово.
явно на компа ще трябва...на тел.не ми излиза ни + ни -...

# 713
  • Бургас
Здравей, кое е одеалото? Аз чакам сиво с бели елхички, за подарък съм го предвидила.

Същото. И с елени. 🙂

# 714
  • София
Аз също преди малко получих одеалото - единичен размер. Много ми харесва. Благодаря още веднъж на Мария за линка. Бъдете здрави и успешни покупки 🤗

# 715
Аз поръчвам от около 2 години от сайта и май само първите ми поръчки бяха с неотрязани етикети. Вече дори не обръщам внимание на това.

# 716
На каква цена взехте одеалото  елените ?

# 717
  • Бургас
Двойното за 25 лв, а, единичните за 23 лв

# 718
  • София
Здравейте,
Имаше коментари в темата, че в София ще отварят нов магазин - outlet. Дали се знае кога и адрес?

# 719
  • София
Здравейте,
Имаше коментари в темата, че в София ще отварят нов магазин - outlet. Дали се знае кога и адрес?
Да отвориха. Банишора, ул. Скопие, срещу Кауфланд

Общи условия

Активация на акаунт