✨Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ✨тема 18

• 19 608
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Здравей, Софи.
Използвах няколко дни да се откъсна от ежедневието и да се отдам на разходки, релакс, процедури, без интернет и компютър.Заредих батериите и отново в ежедневието.
С Нур и Ийт........

# 601
Heart Blue Heart

Flowers HibiscusЦВЕТИ* благородно ти завиждам че можеш да се откъснеш от ежедневието без нет и телефон..
аз не мога,почивка или пътуване, лаптопа винаги е с мен че през телефона ми е трудно дълго писане..
веднъж си забравих телефона и едвам дочаках обедната почивка за да си го взема..
без тях не си почивам а се изнервям допълнително което е излишно!
Hands V Yum

# 602
Време е да сядаме около масата. Насладете се на прекрасната вечер.

# 603
Софи, кое по-точно те изнервя, че нямаш информация и си откъсната от света, в който и с който си свикнала да живееш или ти е скучно, защото нямаш или не искаш с друго да се занимаваш?
На мен нищо не ми липсва, но аз съм от по-старото поколение, не съм пристрастена.
Освен към Нур и Ийт.......

# 604
Flowers HibiscusЦВЕТИ* живота ми не е скучен..
 кое е другото* с което да се занимавам без нета да ме натоварва,
защото където и да си трябва да имаш връзка с близките?

# 605
Софи, уточнявам, че говорим за откъсване от нет за няколко дни с цел релакс, както аз направих-не ми липсваше. Не става въпрос за ежедневието, и на работа, практически и да искаш, няма да се получи.

Еми, днес добре ли си? Гледа ли повторенията?

# 606
Толгахан е бил през цялото време с Алмеда по време на раждането и я е подкрепял 👍👏

Моята втора половина, моето всичко ❤ за мен ти си най-доброто създание на този свят, благодаря на  Аллах, че ме е създал твоя дъщеря, благодаря, че те има, моя скъпа мамо ❤👩‍👧‍👦 Първо мойта най-прекрасна майка на света, след това всички останали  майки поздравявам с Деня на майката 🌹 Нека Аллах да не ни  отнема нашите майки 🙏❤

Подготовката за сватбата на футболиста Месут Йозил и Амине Гюлше, която трябва да се проведе на 7 юни тази година, е в разгара си. Стана известно, че съпругата на треньора на футболния отбор Галатасарай-Фуля Терим ще организира това събитие, а също и нощта на къната. Подробности за събитието не бяха разкрити, освен че около 300 души ще бъдат гостите. Говори се, че между Йозил и г-жа Фулия е сключено споразумение за неразгласяване на информация, поради което повече не е известно.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 19:56 от Цвети &

# 607
Heart Purple Heart

Hearts

Flowers Four Leaf Clover

Nature SparklesХаресвам Амине Гюлше и единственото което ме интересува за нея
  колко красива булка ще е и как ще изглежда до грозника..
предполагам че ще пусне повече от една снимка както
направи за РД..
договора който е сключил Йозил с Фулия ми се вижда смешен!!
Hands V

Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover Green Heart

Hearts Hearts

# 608
Добро утро! Днес е перфектен ден да бъдеш щастлив! Успешна нова седмица!

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва."
Димитър Талев, "Самуил"

# 609
Purple Heart Purple Heart

Flowers TulipДнес само аз и ЦЕЦЕ* сме уважили темата за влюбените гълъбчета
Иит и Нур..затова си заслужихме почти вечерно изкушение..
каним и другите да се присъединят към нас..!!
Joy Hands V

Nature Boom

# 610
   Изпуснах сутрешното кафе, но към вечерното изкушение веднага се присъединявам! Софи, благодаря!

Наистина  живота и любовта не започват и не свършват с Толга и Алмеда. Но на мен определено ми е интересен Толгахан не само като актьор, но и като социална личност. Затова си позволявам да цитирам, превеждам или преразказвам всичко, което прочета или чуя за него. Мисля, че в Деня на майката акцента трябва да бъде поставен върху майката и Толга така постъпи, а за жените той говори с любов  почти във всяко интервю.
    Толга в Instagram е много обран и фотографиите, отразяващи личния му живот се броят на пръсти. Всички тези снимки, публикации и т.н. са дело на журналисти, фенове и .... Алабамата.

Винаги съм се възхищавала на известни личности, които без много шум  развиват огромна благотворителна дейност. Толга е един от тях, но до него веднага бих поставила семейството Бергюзар Корел  и Халит Ергенч,  Енгин Акюрек, Чаатай Улусой и още двама-трима.
     Много ми беше приятно да гледам Чачо на посещението му в Грузия, посещение не с цел пиар, а за да подпомогне деца болни от рак. Адмирации за този младеж, който краде от свободното си време, за да донесе малко радост на болните.

(чудесна снимка от Грузия, а Чачо е сладур)

Сетих се за Бурак, обикалящ света, за да подписва договори  за реклама и да вечеря с не си спомням колко жени. Но досега не съм прочела никъде, че този сребролюбец се е бръкнал в джоба, за да ощастливи някого. (ако съм пропуснала, приемете извиненията ми)

# 611
Софи, благодаря! Присъединявам се и аз към вечерните вкусотии.

# 612
# 613

Цвети, не успях да гледам повторенията на епизодите, но ще пусна някои моменти от сериала.

Сезон 2, епизод 35

- Някой ден ще пораснеш, ще станеш по-висок от мен, ще бъдеш голям мъж и тогава ще си поговорим. Ще ти разкажа всичко хубаво и лошо като  приказка, ще се изумиш! Може би ще се разсърдиш, но ще ме разбереш! Давам ти бащината си дума, че тази приказка ще свърши щастливо. Всички ние – Нур, ти, аз, братята ти.

- Да, ти ще имаш братя и Нур ще им бъде майка. Твоята майка ще си остане Иджлял, каквото и да прави ние трябва да я уважаваме, но и Нур ще бъде с нас. Заедно с Нур, всички ние ще бъдем едно голямо семейство. Тъкмо тогава ще говоря с теб и ще ти разкажа абсолютно всичко. И ти ще ме разбереш! Ще бъдем едно наистина голямо, голямо семейство! Обещавам ти!

# 614
  • На земята
Добър вечер и от мен.
Чета ви, гледам да не пропускам. Така че мога да кажа, че съм с вас, нищо, че не пиша.

Видях Фикрет тук и честно, тези епизоди с нея хич не ги понасям. Дразни ме и държанието на Ийт и Нур, както и на Елмаз, която уж беше много прозорлива, а дори и тя не можа да разобличи онова чудовище. Само като си помисля за тези епизоди и се нервирам.
Гледам и аз повторенията, приятно ми е да готвя например и да си пусна телевизора и да видя нашите любимци. Макар че отделно гледам любими епизоди в интернет.

Общи условия

Активация на акаунт