През юли ДЕКЕМВРИЙЧЕТА се обаждат с ритничета!

• 20 175
  • 279
  •   2
Отговори
# 210
Fiffi ти при този Димитров на Бъкстон ли ходиш, той дава ли болничен. Обръща ли ти внимание като ходиш, аз пред ходих при него (ако е Димитров) пред да забременея. Поначала феталната е като БХС, но те гледат на ехограф за малоформации.

# 211
Честит рожден ден, Klemysmile3510
Как разбрахте, че Klemy има рожден ден!? Аз от вас разбрах Blush
Нещо ме притеснява pontes - откакто сподели проблема все я няма, дано да се грижат за нея и за бебчето й.
Момичета, аз от утре съм на    car003 grinning039 няколко дни...и като се върна, ще ви пиша пак!
Дано да е хубаво   Nature Sunnyвремето. И стискайте палци, утре сутринта ще си взема резултатите от БХС-то. Тъкмо преди почивката...
А после като се върна ще падне една разтурия вкъщи...ще ни сменят дограмата...и представете си какво ще е. И сигурно после бая време няма да имаме пердета/ щори, а както сме на ниско...Но какво да се прави, ще се изтърпи.
Супер за новите снимки! Хайде давайте още!
А аз от морето като се върна може и да пейстна някоя. smile3509
Лека и доскоро!

# 212
И аз качих една снимка от преди два дни, ама не е като на звездите преди мен... photo

# 213
ммм да, Понтес определено отиде някъде - дано всичко е наред.
Сара, пожеламам ти хубаво време!
Фифи, добре дошла. Този Димитров от Шейново ли е?

# 214
Дано всичко да е нарес с pontes Praynig

Klemy ЧРД!Всичко най-хубаво и леко бременеене!!!  bouquet

Sarra приятно море,гледай да си починеш хубаво и да се заредиш с приятни емоции Wink

Момичета,моля ви за една услуга-сигурна съм,че някъде из форума има линк за тази фетална морфология...Моля ви ако може някоя от вас да ми даде такъв,за да мога да се образовам поне малко,чувствам се като най-невежата бъдеща майка на света! Blush

# 215
  • София
Черпя виртуано:

# 216
http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=132
прочети цялата статия и освен това се върни на 1-а страничка-там чети за ултразвуковия скрининг, но това което аз разбрах newsm78,е че се прави след БХС,ако резулатите са лоши или на границата.
А говорех за Иван Димитров, от 16-та поликлиника,сега на "Феликс Каниц" Blush

# 217
klemy  bdbaloniчестито и от мен и аз бях на док днес каза че ще е момче stork-boy но не не било много сигурно мога ли да попитам каде се намира албума със снимките на млекоцентралите Laughing[/url

# 218
elitza_elitza би ли ми казала къде ходи за фетална морфология

# 219
desidm, млекоцентралите и всички снимки са на първата ни страница, има линк към албум декемврийски мами в
 www.snimka.bg
потребителско име decemvri
парола 2006

Мерси много за пожеланията, ще гледам да изпълня задачката!
Klemy, страхотна почерка!

Фетална морфология в София може да се направи срещу 40-50лв в Медицински център Фемина, вижте го в www.google.bg, има го сайта на центъра.

Момичета, май и тази темичка свършва?
Нали помните, след 15 страници ни заключват!

# 220
  • София
 smile3534Клеми,направо ми се прияде тази тортичка LaughingЗа феталната морфология-Мазнейкова е най-голямата специалистка,аз ще ходя при нея,

# 221
  • София
Ето ме, девойки. БЕБЧО Е ДОБРЕ!!
Но какво преживях тия два дни, добре, че оживях Sad
Значи вчера като ми казахте да не чакам звъннах на лекарката и тя каза да не се шашкам и да пия ношпа на 6 часа и ако още ме боли пак да звъня. Обаче то ми помина съвсем, но аз като прочетох, че при по-напредналите месеци спонтанен аборт започва със силни болки в кръста...вече си бях ни жива ни умряла от ужас! Половинката замина в командировка пак и както му беше самолета в 19 часа, излетя в 24!! Та и него го мислех, че виси гладен на летището. И през нощта като ме заболя...значи цяла нощ адски ме боля. Кръста, корема - всичко! Направо по едно време си мислех да тръгвам към някоя болница! Ама къде да ходя сама! Вече направо реших, че край с бебчо! Сутринта пак като пих ношпа-то ми помина и едва се довлякох до лекарката. Е, след всичките притеснение...бъбречна криза. Явно е някаква песъчинка, утре ще дам урина да видим точно. И сега пак си ме боли, но тя каза, че няма връзка с бебчо поне. Та така. Не ми се мисли ся тая нощ как ще я карам пак!
Бебето е 100% момченце, дори аз видях пишлето- сериозна работа  newsm53
Много ми стана мило, че сте си мислили за мен, много сте милички и много благодаря!!!

# 222
Ох, слава Богу, pontes!

Дано ти мине и тази бъбречна криза...Господ ще ти помогне.

Аз отивам сега да ми изчистят зъбния камък и после трябва да си стягам багажа за утре..как мразя да опаковам багаж, ако знаете.
Чао, пазете се!

# 223
много се радвам, че не е нещо страшно pontes на мен вчера доктора не можа да ми каже какво ще е бебето беше се скрило.

# 224
  • София
Да ви питам някоя от вас ходи ли на частно при някой поне съвестен лекар, който и да дава болничен. Ако може да ми дадете телефон. Защото в женската така те претупват, че направо се ушашках.

Аз ходя на частно в болница "Вита" при д-р Кълвачева. Жената е много внимателна, всеки път гледаме бебето на видеозона, мери му главичката, ръката, крачето, колко е дълго, колко тежи, околоплодните води и т.н.
На мен лично болнични не ми е издавала, но ми е предлагала да ми даде ако не се чувствам добре.

Общи условия

Активация на акаунт