През юли ДЕКЕМВРИЙЧЕТА се обаждат с ритничета!

• 20 188
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
моето бебче още не съм го усетила докито каза че ще го усетя края на юли нямам търпение да дойде 31.07.2006 да отида при гениколожката си да ми каже какво ще е дали ще е момче или момиче  Heart Eyes

# 196
Вчера ходих на фетална молфология. И УРА - ще си имаме момиченце. Мъжът ми като чу това и щеше да се разплаче от удоволствие. А доктора като го усети, че именно момиче иска и няколко пъти му показва къде да гледа, какво се вижда и сто пъти повтори че с двете ръце се подписва за момиче. Е, сега ще потърся къде беше оня списък с имената, защото ако е момче имаме само 1 име, обаче за момиче има 3-ма претенденти за първата буква.
Иначе ме гледаха около 40 минути и за моя радост и успокоение не се видя нищо проблемно. Всичко било наред и т.н. Тръгнахме си много на кеф с мъжа ми от там.
Освен това вече бях сритана на няколко пъти. Но доста по- късно от повечето момичета тук - чак в 18 седмица. Сега дебнем бебето кога ще рита пак, за да може и татито да го усети с ръка на корема ми.
Е толкоз за сега, поздрави и приятен ден на всички.
Утре ще се опитам да кача малко снимки от сватбата ни и ще дам линк.

# 197
 newsm59 на на6ата мила форумка-Klemy! nbirthday

Пожелавам много zдраве,късмет и семейно 6астие. Tada
Лека бременност preggo и на zима един zдрав и енерги4ен бебок  ylinfant
Приятно иЗкарване на праЗника   Gift newsm67
НаЗдРаВе Wine Glass

bouquetВеси

# 198
Добро утро, поспаланки - мързеланки!

Klemy, честит рожден ден и тук! Момичета, в календара има тема, ако искате, можете там да честитите на Klemytо!

elitza_elitza , виждам, че съм пропуснала да честитя голямото събитие, за което се извинявам.   Embarassed
Пожелавам ви попътен вятър в бурята на живота! Дълъг и щастлив семеен живот! Много дечица да  тичкат около вас!   bouquet

Virginity, добре дошла при нас, леко бременеене! 

# 199
Моми4ета да питам не6о,което ме вълнува от седмица ве4е.Цяла седмица ве4е не усе6ам това по4укване на бебето,което уж преди една седмица 4увствах..Та си мисля,нормлално ли е това,бебето да не се усе6а с дни?И о6е един въпрос,който е глупав и пресилен,но все пак.Ако бебето спре да ди6а,дали аЗ 6е усетяа не6о?Например кървене или повръ6ане или не6о?
Ох,в петък ми е полета към БГ и се притеснявам в самолета..Да не да стане не6о на бебката.. Embarassed

# 200
Vessito, аз за първи път усетих ритничетата в 17 г.с. и след това около една седмица нищо нямаше,та се чудех дали не съм се заблудила.Но като започна да се преобръща и подритва от 18-та седмица нататък,досега няма спирачки  Heart EyesТака че не се притеснявай-ще го усетиш пак!

# 201
  • София
Здравейте!
Благодаря за пожеланията!
  bouquet
Вчера моят разбойник/разбойничка ми надъни на няколко пъти доста отчетливи ритници. от сега щом се почнахме, не ми се мисли как ще я карам в 8-9 месец...здраве да е.
За момичетат,които се притесняват, че още не са усетии бебоците -  до 20 седмица е нормално, ако я прескочите тогава може да отидете на един ехограф, за да се види всичко анред ли е. Първа бременност се усеща по-късно, поради причината, че не знаеш точно какво представлява усещането, може да не го зарегистрираш въобще. Или да се чудиш дълго време бебето ли е, или не е.

# 202
В.Кулева, и на други места се правят тези прегледи доколкото знам, но са с две остриета както обсъдхме. Мен лично нищо не би ме спряло, ако се налагаше.
И мене никой не ме е ритал .... но чета, че е нормално до 20 седмица.
Клеми   bouquet  Честито!
Понтес, ........ Praynig

# 203
  • София
Нали ви обещах снимка на млекоцентралите - можете да ходите да гледате в албума! hahaha Joy

# 204
Страхотна темичка,но за съжаление чак сега я откривам.Търся и аз място в отбора на декемврийските мами Grinning: Казвам се Фани, от София съм, на 31год,чакам 1-о сладко бебе, термина ми е на 16.12.2006.Вчера бях на ЖК и док-а ми даде талон за БХС, та искам да Ви питам колко от вас са ходили, колко се плаща, страшно ли е и много кръвчица ли точат, щото все ми става лошо.Освен това колко от вас успяха да видят пола на бебо,щото аз не успях-само дупе показваше Mr. GreenДока каза, че било още рано за усещания, но аз упорито си чувствам и като ритка,и като се мести Hug

# 205
  • Пловдив
О-хо, а аз като легна веднага започва лудото шаване. Цели островчета ми прави на корема.Дори имам чувството, че понякога му напипвам главата - голям кеф е.

На всички, които още не са усетили бебоците мога да кажа, че и аз доскоро нищо не чувствах. Дори ходих на ехограф, за да видят дали бебето е живо, а доктора ме насмете здравата.
Та, първо се започна много слабо - сякаш мишле ме ритва с лапки по корема отвътре и постепенно с всеки изминал ден ритничетата стават по-уверени и силни. Особено, когато седна да се храня или като легна. Най-много рита, когато чуе гласа на баткото.

Успех на всички и мислете положително!

# 206
  • София
Здравейте и от мен LaughingПреди малко се върнах от докторката ми ,всичко е ок и пак ми каза че 90%е момченце Heart EyesОт 11г.с. все ми вика -момче LaughingКлеми приятно изкарване на празника  bouquetВесе,спокойно, от самолета няма нищо да му стане на бебчо,а относно усещането дали те подритва,може да не усещаш NaughtyФифи за скрининга платих 22 лв в Майчин дом,не е страшно,малко кръв ти взимат,издържа се GrinningМомичета аз още не съм усетила бебо Crossing ArmsИначе постоянно нещо ми придърпва,понаболва,лекарката вика че ме било ритало ThinkingИ според ултразвука съм била 17 г.с. newsm78На новите мацки-добре дошли Hug

# 207
Здравейте,
ЧРД клеми всичко най - най.
Аз утре съм на БХС отивам насила от себе си даже незнам защо отивам, като знам, че нищо не е сигурно от този резултат. Чакам четвъртак да дойде да ходя на феталната морфология. Дано там всичко е ОК. Иначе вчера като ме гледа доктора направо ме уби, като го питах колоко е дълго бебето той ми каза, да кажем 16 см. и ми сатна супер старнно.
Да ви питам някоя от вас ходи ли на частно при някой поне съвестен лекар, който и да дава болничен. Ако може да ми дадете телефон. Защото в женската така те претупват, че направо се ушашках.

# 208
Добре дошли на новите майчета и от мен!
Да споделя и аз за шарките - от началото на тази бременност непрекъснато някъде около мен чувам за шарки - то не беше скарлатина, не беше варицела, имаше и една неустановена, нямаше достатъчно информация.  Сега отново - в детската градина на сина ми имат варицела.  Той продължава да ходи и засега не се е заразил.  Аз съм боледувала от варицела и затова не се страхувам. Племеницата ми обаче има някакъв друг обрив или шарка, която не е варицела на вид. А моето дете е било контактно ден преди да се покаже обривът.  Само се притеснявам отнякъде да не се появи рубеола, която е опасна за бременни.  Не знам обаче дали е опасна през цялата бременност или само в началото.  Някой знае ли нещо по въпроса?

# 209
Хи-хи, Лиа,мойто бебе е 17см., аз може би утре също ще ходя на БХС, или в петък, още се чудя, а каква е тази фетална морфология newsm78; задължителна ли е.Моят док нищо не каза, това е всеизвестния Димитров, но аз съм доволна от него- с мен е внимателен.Той каза, че и за  БХС съм се натискала само, ма карай.
Мерси на даниелад за инфото.
Съжалявам за имената на кирилица, но бързах.
Лека работа на всички, които бачкат! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт