Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 9

• 51 053
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде под слънцето...
Не харесвам чак толкова дълги коси.
Непрактични са, трябва да се ноят вдигнати и това отчасти обезмисля  дължинта
Дамите , които ги носят ми напомнят на русалки.
Русалки на 40+....Не ми се вмества в разбиранията.
Имам колежка на 40 , която е със силикон(устни и бюст), ботокс, вградени мигли и други "екстри" включително и червена коса до кръста.
Побеснява, когато колегите се ибръщат  към нея с   " "малката русалка" двайсет години по късно".

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 04:35 от sl

# 526
Дълги коси до дупето не харесвам нито на млади, нито на възрастни жени.
В повечето случаи последните 10 см са едни опърпани, нацъфтели и безформени.

За средно дълга коса, не смятам, че състарява.
Напротив. Като видя жена на 35+ да се офъка едно късо ми е баш като 55+.

Турски шампоан за растеж и аз ползвам, но не този с чесъна. За сега съм в началото, ще пиша ако има някакъв ефект.

# 527
  • София
Среднодълга коса не само че не състарява, но напротив. Имам колежка на около 60 с коса до средата на гърба, която изглежда на 40 и много по-добре от доста по-млади жени. Но не е само до косата, а цялостна визия - младежка фигура, без нито 1 излишен кг., облекло и тнт.

# 528
До дупето и аз не харесвам на никаква възраст. Обсъждахме до средата на гърба и до кръста като на снимката. Комплексно е. Съчетание с визия,стил, моята роднина е жена,която е много поддържана,и по принцип младолика и добре сложена за възрастта си. Като момиченце е. Ако е с къса коса направо ще се състари отраз,няма да й отива.

# 529
  • Бургас
Аз също не харесвам коси до дупето,а и мега рядко засичам някоя мацка с такава.

# 530
Заветната ми мечта е коса до кръста. Поддържам си я здрава и хубава. Искам я и смятам, че ще ми стои добре, даже и след 40-тата година😀

# 531
Дълга коса до дупето - не е за всеки, трябва да се съобрази с  ръста, фигурата, донякъде от формата на лицето, и ц възрастта и цялостната визия. Трудно е да се каже на кого точно му  отива.  И толкова дълга коса тежи на скалпа.
Снимката е хубава, ама не се знае преди това колко фризьора са обработвали мацката.  Като на рекламите за шампоани - "от нашия шампоан ще имате голям блясък" - а то блясъкът се получава от съвсем други продукти и игра със светлините в студиото. 
Ако нормалният човек си пусне такава коса, няма да му стои така. Естествено е да изтънее най-долу. А на главата  да прилепне плътно, което не е целта. 
Е, може и с екстеншъни, ако ви се занимава.

# 532
  • В полите на Пирин планина
За мен оптимална е дължина до средата на гърба.

# 533
  • някъде под слънцето...
И за мен
Особено за рабореща дама.Пусната коса над тази дължина не мога да приема за нормална в каквато и да е професия.А ако ще бъде винаги прибрана, защо трябва да бъде толкова дълга

Дълга коса до дупето , при нас е запазената марка на   испанските циганки.

# 534
То и на всички циганки изобщо им е запазена марка такава коса.
Ето това е моята естествена. Искам до я нося така и чупките да се запазят. Но стои така само на първия ден от измиването, приспя ли вече не е така. Не знам как да ичй придам форма. Среша ли я изчезват вълните. Та затова питах дали е удачен за мен този гел с ленено семе.

# 535
  • някъде под слънцето...
Мис , разкошна коса...
И аз да се похваля с постижението си
Тазгодишната прическа на тийна.Всяко лято правим цветове фантазия и септември  за училище режем оцветеното.
Този път стана точно папагалско, както тя искаше
на опашка

# 536
Мис, наистина имаш прекрасна коса. Според мен пробвай. Мисля, че ще има резултат, но не знам доколко ще се запази резултат, ако я срешеш след това.

# 537
  • Street of Dreams
Sl, страхотен тийн!

# 538
  • София
Какво ще кажете за прическата боб на пластове?
Никога досега не съм се подстригвала така и смятам да пробвам.
Косата ми е чуплива, със средна дължина на пластове.
Смятам да я скъся до раменете.

# 539
  • някъде под слънцето...
OndiNe _Благодаря  Heart

Много харесвам боб, особено, когато е по дълъг.

Общи условия

Активация на акаунт