Сешоар с различни приставки

• 1 186
  • 5
  •   1
Отговори
Привет! Искам да си взема сешоар, който да суши добре, но и да има функцията на четка за издъхвана и да има приставка за  къдрици. Общо взето да има всичко 😁! Та колебая се между модела на Shark Air wrap 5v1 Styler и сешоара на Otto. Бих се радвала да дадете съвет кой от двата е по-добър. 😊

# 1
Не зная струва ли си парите, според мен от четките ще ти писне най-скоро, широката приставка е за изсушаване косата до леко влажна,   и да започваш издухване на някаква прическа, ако и усуква като студено къдрене, по-добре. Само сплесканата приставка върши работа. За къдрене на вълни има и др. начини.
Гледай колко вата е, 1400 watts е добре.
Купи си професионален уред, този май не е. Купи си един професионален сешоар.

# 2
Здравейте,момичета, търся мнения и отзиви за въпросния сешоар-маша на Philips. Моделът е air stayler 5000. Използвали ли сте го и доволни ли сте? 
Ако не кой модел имате, на коя марка използвате и доволни ли сте?

Благодаря ви за мненията предварително.

# 3
Имам  го,не е лош,но за много дълга и гъста коса нестава ,обмислям да го продавам

# 4
Моята е много дълга, гъста, а бе много коса. На всичкото отгоре ми е и много къдрава.
Подариха ми това на филипс, и за сега съм пробвала само четката за изправяне, но след сешоар и поизправена коса. Страхотно ми доизправи, но само доизправи, ще я видя дали ще се справи с къдриците ми.
А приставките за къдрене не съм ползвала още, понеже трябва на влажна коса. Целта ми не е да стават къдрици ( аз си имам), а като я изправя леко да се завие, ама ме съмнява, косата ми е до кръста и е много тежка и гъста, ама подарък е, няма да го продавам, ще си го ползвам пък колкото толкова.

# 5
Аз вчера си поръчах този:
https://www.emag.bg/air-wand-3in1-babyliss-funkcija-za-sushene-2 … a81lJkcUily4_Aw6Q
Надявам се да остана доволна. Исках Дайсън, но май ми свиди да дам толкова пари. Чакам го да дойде и после мога да споделя мнение.

Общи условия

Активация на акаунт