Dyson уреди за коса

• 3 339
  • 52
  •   1
Отговори
Добре дошли в темата Dyson уреди за коса!

Тук е място да споделяме от кои уреди на марката сме доволни, как ги използваме, с какви продукти и всякакви хитрости за хубава и добре изглеждаща коса, стилизирана с Dyson.

Можем да започнем с коментари как се решихте на покупка, дълго ли обмисляхте, харесвате ли придобития уред, колко често го използвате и как точно. Споделете вашия опит, той е полезен.

# 1
Здравей, имам го от 1 година. Трябваха ми няколко дни докато науча как точно работи и още няколко месеца докато открия точните продукти в които косата ми да стои фиксирана след използването му.
Уреда ми замени абсолютно всички останали , косата ми спря да се накъсва също така.
Общо взето аз виждам само ползи от него и реално оправдава напълно сумата която струва.

# 2
Привет и от мен. От няколко месеца ползвам Airstrait. Даже може да ми се проследи историята тук във форума 😂 - от закупуването през придобиването на опит 😅. Преди съм ползвала бюджетни сешоари на филипс или какъвто има общо взето. Нямам опит с други висок клас. Косата ми е тънка, по принцип ако я оставя е чуплива, ако се постарая става къдрава. Сухи краища, корените ги поливам с олио към края на втория ден (или поне така изглежда отстрани😅. Със сешоар не се справям добре със стилизирането, освен това доли и с него, за да застане косата гладка и подредена, имам усещането, че се гори, особено краищата. Много време чета са сешоарите на Дайсън, цената разбира се все ме отказваше, също и това, че съм с две леви ръце. Отделна тема е, че на предишната си работа работех с вързана коса, та хич не ми беше на дневен ред. Накрая излезе airstrait с започнах да чета за него. Смених и работата, та и косата вече трябваше да прилича нещо 😅. Естествено цената би идваше вповече, коментарите на хората бяха противоречиви, как да посмея да изръся толкова пари и после ако не става? Обаче тук във форума ми подсказаха къде е намалена в момента, оказа се, че при фризьорката ми мога да го тествам, и едното доведе до другото и така вече не плаша хората по улиците (поне не и с косата си). За тези няколко месеца определено усещам разлика. Сега, не ми е сменило косата с нова, нито е спряло цъфтежи, тя моята коса и в годините, в които не я третирах по абсолютно никакъв начин пак не беше добре, та... Но със сигурност не я усещам изгоряла, особено на фона на това, че сега дайсъна го ползвам почти ежедневно, а преди старите не толкова. И както казах, улеснява ми живота неимоверно. С подходящата козметика разбира се, да не подценяваме и тази част.

# 3
Здравейте! След дълго обмисляне се сдобих с Dyson airwrap. Като цяло съм доволна от продукта. Имам само проблем със задържането на къдриците... Ще се радвам да споделите продукт, който би спомогнал за по-дългото им задържане Simple Smile

# 4
Пръскам ги с хубав лек лак за коса, а преди това слагам термозащита и финиши.

# 5
Здравейте и благодаря за темата!
Имам желание да си купя Dyson Airstrate. За момента най-много ме възпира цената, за мен лично 1000 лв за сешоар са наистина много. Другото нещо е дали наистина имам нужда и дали си заслужава парите? Косата ми е естествено права, изсушавам я със сешоар и от време на време ползвам преса, ако искам идеално гладка коса. Мисля, че от една страна Дайсъна ми е излишен, от друга пък си казвам - ако наистина е толкова добър в дългосрочен план си заслужава. Бих искала да попитам ако някой е купил на този черен петък от къде и на каква цена го е взел?
Ще чета темата с интерес, за мен лично ще бъде от полза. За къдрици съм се спряла на друг уред, но ще ми бъде интересно да прочета отзиви и за Airwrap.

# 6
Бих искала да попитам ако някой е купил на този черен петък от къде и на каква цена го е взел?
Аз си го взех преди черния петък, имаше намаление в Нотино, тук ми дадоха и код и цената стана малко над 800 лв.

Относно това дали ти е необходим, предвид, че си с права коса - не знам. Може би зависи от това какъв тип коса си. При мен с бууст функцията ми я заглажда добре, но има разлика с пресата. Ако я мина с преса ще е още по. Моят съвет е да го пробваш някъде и така да си прецениш.
Относно цената - също и във фейса често го пускат дами, които са недоволни, има добри попадения.

# 7
  • here and now
Спонтанно купих за себе си Airstrait, а за дъщеря ми Airwrap.
И двете сме доволни и ползваме често.
Аз си суша косата само с него, усещам я по-гладка и бляскава спярмо сушенето маша и сешоар и после преса. Пресата си я държа за бретона, с нея става по-бързо.
Детето е с много дълга коса и също е много доволно. Преди това си правеше къдрици с чорап(доста успешно), но споделя, че и тя усеща косата си по-бляскава сега. Косата ѝ е тънка и при влажно време къдриците падат по-бързо, иначе ги задържа по 2-3 дни. Е не са като току що направени, но изглежда wavy и тя се харесва така.

# 8
Взех си Airwrap и го ползвах около 2 месеца преди да го върна. Нашите магазини тук имат такава опция след покупка на повечето продукти.
Имах голямо желание да го взема, защото смятах, че е идеален за моята коса - тънка, права, гъста и почти до средата на гърба. За мен този уред е чист хайп и загуба на пари. Справяше се общо взето само с изсушаването, не и със стилизирането. С никоя от приставките не постигнах дълготраен ефект, къдриците падаха буквално на третата минута. Ползвах и ползвам термозащити, финиши, лак и пяна, като продуктите ми са качествени, скъпи и професионални. С кръгла четка и обикновен сешоар постигам много по-добър резултат. Освен това е шумен е и заема много място.

След като го върнах, започнах да чета по-задълбочено и си купих сешоар на не толкова рекламирана марка, който е лек, силен, безшумен и има йонизация и инфраред терапия. От него вече съм много доволна. Цената е една трета от тази на Еъррапа.

# 9
Здравейте! От почти година притежавам Dyson supersonic, никога не съм имала по-добър сешоар Simple Smile с него и най-накрая се научих да се суша що-годе прилично с кръгла четка. Дифузера също е много добър, както и приставката за проглеждане. Абе, препоръчвам го с две ръце, заслужава си парите. Колебаех се много за airwrap, но прецених, че няма да го ползвам толкова често.

# 10
  • София
Повече от година използвам сешоар Dyson supersonic. По време на есенния период всеки път използвах приставката за заглаждане и определено имаше ефект. През лятото ми се наложи няколко пъти да използвам друг сешоар и станах като кошница в главата. Чак тогава си дадох сметка какво притежавам. Основните предимства за мен са технологията и намаленото време за сушене.

# 11
Babri, сподели, моля те, кой сешоар избра?

Аз ползвам Dyson Supersonic от около 3 год, а Airwrap подарих на дъщеря ми преди 1++. Сешоарът ми харесва, но го ползвам изключително с приставката за нежно сушене и с концентратора след това, заедно с класически кръгли четки с различни диаметри. Не свикнах да ползвам Airwrаp-a ежедневно, отнема ми много време, а и дъщеря ми почти не го ползва вече, защото косата и не задържа къдриците повече от няколко часа - но тя е с естествено права и тежка коса и само преса/маша + стилизанти с памет успяват да задържат чупка до края на 2-рия ден. В крайна сметка най-активните потребители на Airwrap са сина ми на 13 год и приятелчетата му, които си правят с него перчемите а ла Тик Ток Wink

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:52 от Agent Provocateur

# 12
Агентче, взех си Sri Dry Q, най-новият модел. Марката не ми беше известна, попаднах на него, докато търсех дали е по-добре да купя йонизиращ или инфраред, а този има и двете функции. За моята коса е страхотен.

Между другото Дайсънът няма никаква хайтек технология с изключение на въртящата спирала. Заявката, че е щадяш за косата се дължи на факта, че е много слаб и с ниската температура, която развива не гори толкова косата. Но и прическа и къдрици не държат повече от няколко минути.

Между другото по твоя препоръка в друга тема започнах да купувам продукти на Сам Макнайт, които са невероятни за тънката ми коса. Благодаря ти със закъснение за интела Smile

# 13
  • София
От няколко дни чета, гледам и не мога да реша дали ми трябва air wrap или air straight. Няма ли уред, който комбинира двете??

Air straight ще е перфектно за след всяко къпане буквално, защото нося косата си права всеки божи ден, но исках air wrap заради къдриците..

# 14
Няма не.

Общи условия

Активация на акаунт