Dyson уреди за коса

• 23 717
  • 159
  •   2
Отговори
# 30
Аргументите бяха съобразени с моята коса, която е мека и права, дълга до подмишниците. Не обичам вълни и къдрици и Airwrap за мен е безмислен, но се интересувах от Supersonic и Airstraight. Двете дами коментираха, че тайната се крие в ниската мощност на уредите и от съществено значение са уменията за боравене с четки. Предимството за тях е, че сешоарите са леки. Когато по цял ден е в ръката ти, теглото е от значение.

# 31
Това са уреди за вкъщи, фризьорите търсят бързина и мощност.
А аргументите са най- често, че който си купи и се научи, вече не ходи на фризьор и те губят много пари хахаха.
Моята фризьорка може да ме направи перфектно и с преса от 10 лв., не и трябва къдрещ уред, дори и да е щадящ.  Единствено ми каза, че уредът нагрява доста косата на най-висока степен, носих и го да ме направи тя, и да внимавам колко държа къдриците, да не прекалявам.

# 32
Благодаря за отговора. Все пак препоръчвам да опитате някъде airstrait, щом носите косата си права, поне да видите дали ще ви допадне. Професионалните модели са със супер визуални резултати, но горят косата в дългосрочен план.

# 33
Аз не ходя на фризьор за сешоар и много рядко за официална прическа. От мен няма какво да загубят 🤣
Едната фризьорка беше със сешоара за домашна употреба, защото е малък и лек. Другата използваше професионалния.

Бих пробвала Airstraigth в салон, но почти ежедневно минаване на дължините с преса няма да ми се отрази добре в дългосрочен план.

# 34
Това не е преса, а изправящ сешоар. Напротив точно в дългосрочен план косата стои жива, краищата не цъфтят и не са сухи. Моите, за другите не знам. Има и недоволни разбира се.

# 35
Каквото и да е,  не бих го използвала често, щом косата ще бъде изправяна между 2 повърхности с висока температура.

# 36
От много време му се чудя на този airwrap или версията на шарк, но косата ми е права и тежка със средна дължина към дълга, косъма по-скоро е остър и не толкова дебел. Дори и когато ходя на фризьор, буквално излизам на четки от салона и до 30 мин, няма и помен от издухването, а доста си играе жената.  Стоѝ си загладена и оформена, но до там. У дома имам  професионален  гама пю, доста мощен и забелязвам, че гори , въпреки че го ползвам 2 пъти в седмицата.
 Какво мислите, дали ще се задържат къдриците с подходящи продукти. Иска ми се да го пробвам, но не мисля че има къде вече.

# 37
  • Стара Загора
blue eye, би ли написала къде пробва уреда?
Аз отидох във фризьорски салон само заради кода с намалението.Това беше условието в приложението на Нотино,за да го получа.Към днешна дата пак го има,но намалението е 15%.
Въползвах се ,за да си поръчам намален дайсън еърстрейт.
Иначе в салона не съм я тествала пресата,тъй като фризьорката изполваше стиймпод на лореал и си говорихме за + и - при пресите докато ми изправяше косата в следният ред:
измиване на косата,подсушаване със сешоар и четка,накрая изправяне със стиймпода и заглаждане.
Естествено тя си държеше на стиймпода.Аз пък си купих дайсъна
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38
В Златна рибка на Витошка може да се пробват уредите, но косата трябва да е мокра и не се получава нищо. Аз там се опитах да пробвам и момичета ми обясниха, че няма да стане и вярно не стана.

# 39
От около 2- 3 години имам airwrap, от отбор "доволни" съм.Grinning
Но аз почти не ползвам приставките/ ролките за къдрене, а основно четките.
Косата ми е с блясък и здрава. Цъфтежи нямам.
Харесвам уредите за коса на Дайсън. Още като излезе сешоарът Supersonic станах голям фен. Ползвам го наравно с професионален Парлукс (на 15+ години). Живея в разкрач между две "вкъщи" и реално това е добра причина във всяка да имам по един хубав уред под ръка, а не само да ги разнасям по куфарите. Blush
При добра оферта със сигурост ще си взема и airstraight.

Имате ли идея откъде мога да поръчам дълги ролки за къдрене ?

Проверявай периодично в Амазон. Ако не ти се занимава, свържи се с вносител директно.

# 40
Ако не държиш да са от Дайсън, може да поръчаш от Алиекспрес. Виждала съм да продават там отделно приставки.

# 41
  • на последния етаж
Чета, но не мога да се ориентирам кой уред евентуално да си взема. Косата ми е суха и чуплива/къдрава, суша я с Парлукс, обикновено с дифузер. Не умея да я изглаждам с четка, не се справям с това, а и нямам търпение. Искам да се справя с фриза и косата ми да изглежда подредена, но да става лесно. Та има ли такъв уред?

# 42
  • Варна/Амстердам
Косата ми е чуплива, непокорна и руса (боядисана). Харесвам косата си права, но рутината ми винаги е била сешоар и след това преса, тъй като ми е трудно да я издухвам добре сама. Около 6-7 години използвах пресата GHD Platinum+, която е чудесна, но реших да се сдобия с Dyson Airstrait. Вече от месец го използвам и съм много доволна! Резултатът е чудесен-гладка, права и блестяща коса от ранни зори до късно вечер! Ни влага я разрушава, ни нищо! Забелязвам и по-малко накъсване.
Тъй като цената е висока я препоръчвам на дами с моя тип коса, които не умеят да си правят прав сешоар. Ако пък сте надарени с права коса, бих съветвала да избегнете покупката. Simple Smile

# 43
Ако искате права коса - еърстрейт, ако искате начупване - къдрици, вълни - еърап, с приставките.
Чета, но не мога да се ориентирам кой уред евентуално да си взема. Косата ми е суха и чуплива/къдрава, суша я с Парлукс, обикновено с дифузер. Не умея да я изглаждам с четка, не се справям с това, а и нямам търпение. Искам да се справя с фриза и косата ми да изглежда подредена, но да става лесно. Та има ли такъв уред?

# 44
Самоподарих си Airwrap преди два-три месеца, по-добра инвестиция за уред за коса не съм правила (съжалявам, че купих преди това друг скъп сешоар, с Дайсън нищо не се сравнява според мен). Дайсън си ме изсушава бързо, а пък двете приставки за къдрене са топ. Много по-добре и по-бързо от къдреща маша или преса, а косата ми не гори така. Още при първата употреба, при все, че не се бях научила, колежката ме пита на фризьор ли съм ходила. Идеален е и за несръчни в прическите като мен Simple Smile Дадох го назаем на приятелка, за да се увери лично за две седмици и тя остана доволна и ще си купи.

Общи условия

Активация на акаунт