Dyson уреди за коса

• 17 550
  • 144
  •   2
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Здравейте и от мен! Тъй като отдавна ги заглеждам тези маши и сешоари и не зная разликата между всички уставих, че ми трябва нещо за букли, а не за изправяне. Косата ми е средно дълга, суха и леко чуплива. В тази връзка бих искала да попитам за този уред - действително ли е 2 в 1 и ще ми върши ли работа? Гледам има ролка с диаметър 40 мм, което надявам се да ме устрои.
https://zlatnaribka.com/collections/airwrap/products/seshoar-mas … g-volumise-pburco

# 46
Точно този е моят. Косата ми е до под раменете и с тези приставки я навивам супер. Трябва да е на около 80% суха и да се изсуши добре докато е навита, за да седят къдриците. При мен остават до следващо къпане. Косата ми е със сухи краища, чуплива, тънка с висока порьозност.

# 47
Колко модела SUPERSONIC има ? Защо се различава цената им - примерно сега гледам при Рибите Рибите 5 вида на 3 различни цени. Не само при тях и в други сайтове го наблюдавам.

# 48
Здравейте имам изключително тънка ,увредена и изтощена  руса коса. Дали еърстрейт е подходящ? Дали изглаждане косата  достатъчно? Благодаря

# 49
  • По широкия бял свят
От 1 месец използвам Dyson Airstrait. Косата ми е средно дъга, чуплива, непокорна, гъста, но с не много дебел косъм и я боядисвам. Преди я изправях с преса на GHD и пак ми беше трудно да стане супер права. Сега с  Dayson има форма, но не е "изпечена" като с преса. Ако я изсуша без да правя нищо става, като "разплетена кошница" Simple Smile Едната ми дъщеря има почти права,  дълга и гъста коса и при нея изправя прекрасно и косата е лъскава, другата ми дъщеря е с тънка, средно дълга коса и при нея не е подходящ уреда, защото изглеждаше много "залепнала" , сплескана, без обем.
Ако можете да сушите косата си с четка и сешоар / аз не мога/, то този уред е излишен за вас.
Голяма полза за мен е, че не усещам косата си изгоряла. Изглежа жива, а не като "метла"

# 50
Здравейте, взех си Dyson Airwrap и вчера за първи път го използвах. Доволна съм от резултата като за първи опит, но ще ми е полезно да споделите какви продукти използвате преди и след стилизиране.

# 51
Ползвам само преди стилизиране - leave in Conditioner на ColorWow - Money Mist, а след него и UV+термозащитата Guava Rescue на Ceremonia.
Между миенето на косата нанасям сутрин на връхчетата олиото на Gisou.

Ако изправям - ползвам Dream Coat на Color Wow.

# 52
Купих Airwrap на Черен петък и съм влюбена, след като и фризьорът ми каза, че ще е подходящ за моята коса.
Косата ми е нещо средно между чуплива и права 😀, с две леви ръце съм и никога нищо сама не съм можела да правя на косата си, освен да се суша с дифузер.
Първо дифузера на Airwrap прави къдриците ми много по-пригладени и изразени, в сравнение със скъпия ми сешоар на Филипс.
Второ, косата ми е мега гъста и я суша супер бързо.
Трето, сама успявам са си докарам прическа като от фризьорски салон.

# 53
Имам Dyson Airstrait и Airwrap, буквално се родих. Не съжалявам ни най-малко Simple Smile

# 54
  • София
Привет, и аз при вас Simple Smile
Решила съм да си взема Dyson, но не мога да преценя кой е по-подходящ за мен Rolling Eyes
Косата ми е мноооого къста, чуплива, с дебел косъм, относително суха, боядисвам я на 3 седмици. Дълга е около педя под раменете. Интересува ме само дифузер и четка (приставка за заглаждане) против фриз. Къдрици не ми трябват, чупки си имам, по принцип не се изправям, освен за повод. Основният ми приоритет е да суши бързо косата, защото моята съхне кошмарно бавно.
Бях решила, че Supersonic е по-подходящият уред за мен, но пък като се загледах в приставките на Airwrap, те май също ще ми вършат работа, включително, че някой път, ако ми хрумне, ще мога и да се поизправя с него Laughing
Дали има някой, който е използвал Airwrap и Supersonic да направи сравнение най-вече в скоростта, с която сушат?
Hug

# 55
Дали има някой, който е използвал Airwrap и Supersonic да направи сравнение най-вече в скоростта, с която сушат?
Hug
Хубав въпрос! Имам и двата, но никога не ползвам Airwrap-а за сушене. Ще опитам.

# 56
Здравейте. С чуплива коса съм,средна дължина. Много се чудя за dyson.airstrait.

Изпозлвам в момента  преса Бейбилис Про Елипсис и една на Кориолис с титаниеви плочи.
Косата ми е с тънък косъм. Ползвам качествени продукти за коса.Склонна е към цъфтежи.  Дали е подходяща за мен според вас. Задържа ли изправена косата? Моята бухва  при влага... Живея в Бургас.  Струва ли си,като инвестиция? Не я боядисвам ,не я изправям редовно.

# 57
Скрит текст:
Привет и от мен. От няколко месеца ползвам Airstrait. Даже може да ми се проследи историята тук във форума 😂 - от закупуването през придобиването на опит 😅. Преди съм ползвала бюджетни сешоари на филипс или какъвто има общо взето. Нямам опит с други висок клас. Косата ми е тънка, по принцип ако я оставя е чуплива, ако се постарая става къдрава. Сухи краища, корените ги поливам с олио към края на втория ден (или поне така изглежда отстрани😅. Със сешоар не се справям добре със стилизирането, освен това доли и с него, за да застане косата гладка и подредена, имам усещането, че се гори, особено краищата. Много време чета са сешоарите на Дайсън, цената разбира се все ме отказваше, също и това, че съм с две леви ръце. Отделна тема е, че на предишната си работа работех с вързана коса, та хич не ми беше на дневен ред. Накрая излезе airstrait с започнах да чета за него. Смених и работата, та и косата вече трябваше да прилича нещо 😅. Естествено цената би идваше вповече, коментарите на хората бяха противоречиви, как да посмея да изръся толкова пари и после ако не става? Обаче тук във форума ми подсказаха къде е намалена в момента, оказа се, че при фризьорката ми мога да го тествам, и едното доведе до другото и така вече не плаша хората по улиците (поне не и с косата си). За тези няколко месеца определено усещам разлика. Сега, не ми е сменило косата с нова, нито е спряло цъфтежи, тя моята коса и в годините, в които не я третирах по абсолютно никакъв начин пак не беше добре, та... Но със сигурност не я усещам изгоряла, особено на фона на това, че сега дайсъна го ползвам почти ежедневно, а преди старите не толкова. И както казах, улеснява ми живота неимоверно. С подходящата козметика разбира се, да не подценяваме и тази част.
Самоцитирам се от тази тема, че ми омръзна да пиша едно и също. За бухването от влагата - ползват се стилизиращи продукти, без такива бухва и се чупи, да. Косата ми е като вашата.

# 58
Потвърждавам и аз - тънък и порьозен косъм без продукт, който да го обвие и пази от влагата бухва, фрийзва и се накъдря.

Наскоро бях попаднала на нещо, за което си помислих, че може да е полезно в тази тема, сек да го открия:

https://www.youtube.com/shorts/SsS6Noojli4
https://www.youtube.com/shorts/2yaZXKpyv28
https://www.youtube.com/shorts/0gV7U5IhNIU
https://www.youtube.com/shorts/Y6BW_CLddv0
https://www.youtube.com/shorts/SBqyGoDvDFI

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 18:58 от Agent Provocateur

# 59
В Бургас каквото и да съм използвала като продукти и стилизанти, все ми бухва косата, няма спасение за мен 😀
До колкото си спомням има Златна Рибка в Бургас, а те май имаха уредите в магазина за проба. Може да погледнете и да пробвате.
Само проверете първо по телефона примерно дали това е така, отдавна не живея там.

Общи условия

Активация на акаунт