Dyson уреди за коса

• 17 592
  • 144
  •   1
Отговори
# 60
В Бургас каквото и да съм използвала като продукти и стилизанти, все ми бухва косата, няма спасение за мен 😀
До колкото си спомням има Златна Рибка в Бургас, а те май имаха уредите в магазина за проба. Може да погледнете и да пробвате.
Само проверете първо по телефона примерно дали това е така, отдавна не живея там.

Даа и това го има😀. Ползвам продукти,не е като да не ползвам. Благодаря за съветите.Ще попитам първо в Златна Рибка.Че сумата не е малка.Между другото си поръчах и инфраред на Gamma Pui-😀.

# 61
Ооо да, и аз първо я тествах при фризьора и тогава взех решение. Съответно после си продадох всички преси, които имах 🥹

# 62
Еърстрейт на суха коса нищо няма да направи.

# 63
Е, как аз се правя основно на суха коса?! Перфектен е.

# 64
Искаш да кажеш, че на суха коса пускаш стрейта и тя става гладка и лъскава, без 
фриз, както при изправяне на мокро? Не ми се вярва.
Хубаво е да си стоиш зад думите по принцип!
Скрит текст:

# 65
Уреда си има два начина за използване. На мокро и на сухо, аз лично съм я използвала само на мокро, не виждам логика първо да я изсуша, а после да я изправя, за мен си е двойна работа.

# 66
Ама това е за къдриците, което съм писала. Става въпрос за Airwrap, това е друг уред. Вълните стават само на полусуха коса, не на суха, никога не стават на сухо. И да, винаги си стоя зад думите, но вие явно не можете да четете с разбиране.
 Да, пресата сешоар я използвам сутрин като съм си мила косата вечер, на функция Boost и си става изправена, лъскава и гладка. Тази функция е силна и сешоарът духа силно, гори дори към корена. На мокра коса използвам винаги само Парлукс. Въртя се през нощта и няма смисъл да се изправям, изправям се сутрин на суха коса.
Airstrait отнема много от обема в корена на мокра коса, на суха става по-добре при мен.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:28 от densi

# 67
Знам, че еъррапа е друг уред, представете си. Имам и двата.
Когато не се цитира на кого се отговаря, се приема, че е отговорено на последния писал, а в случая и дамата преди това говори за проба .. Wink

# 68
Здравейте, момичета!
Имам въпрос към притежателките на Dyson - откъде ги купихте?
Назад в темата имаше съмнение за фалшив уред от Техномикс, а аз точно от там мислех да поръчам. Споменавате и Notino,, но там е изчерпан.
Спряла към се на Airwrap, косата ми е чупливи и в ежедневието я правя с четка и сешоар.
Също ще помоля, ако знаете за промоции да споделите тук. Flowers Hibiscus

# 69
Аз го купих от Технополис преди Коледа с промоция.
Airstrait от Нотино с кодове, които научих от този форум, излезе невероятна цена.

# 70
Благодаря, densi! За съжаление в Нотино не е налична машата, но ще следя. Ще наблюдавам и Технополис за намаление.

# 71
От Емаг с доставчик Емаг е моят. Взех го покрай черния петък и беше а 300-400лв надолу от други сайтове.

# 72
Денси , ма мен airwrap ми изправя косата прилично , но не като от фризьор , нужна ли ми е пресата ? 🙏🏼😘

# 73
  • here and now
Не съм Денси, но ако искаш идеално гладка, права и бляскава коса... нужна ти е!

# 74
Благодаря ти💕

Общи условия

Активация на акаунт