Dyson уреди за коса

• 23 627
  • 159
  •   1
Отговори
# 150
Моят Dyson  също е от Емаг. Изрично гледах да е доставчик и търговец Емаг. Не е фалшив.

И моят. От доставчици различни от емаг не купувам. От емаг като доставчик всичко винаги е било оригинално.

# 151
Здравейте. От известно време обмислям закупуването на Airstrait, но за съжаление нямам позната да го изпробвам. С коса до раменете съм, в корените без обем, а след четка и сешоар в домашни условия краищата ми са бухнали. Не е дебел косъма, тънък към среден. Всеки път ми е мъка със сушене, после и с четка и накрая преса. Дали е подходящ за такъв тип коса и задържа ли се ефекта или всеки ден трябва да се изправяш до следващото къпане😊?

# 152
Има салони, в които можете да пробвате сешоара, аз така процедирах, преди да си го купя, защото все пак цената му не е лесно прежалима.

# 153
В златна рибка може вече да има, лятото ходих, нямаха- имаха само airwrap за проба

# 154
  • here and now
Каня се от известно време да споделя  за този спрей https://zlatnaribka.com/collections/chi-vibes/products/sprey-za- … lossy-shine-spray  , който използвам с Airstrait. Добре е намален в момента.
Доволна съм , косата става много жива и бляскава.

# 155
  • София
И аз планувам закупуване на уред за коса на Дайсън . Спряла съм се на Dyson Airwrap Co-anda2x заради приставката за изправяне. Надявам се на моята коса да я одобря, тъй като до сега с пресите не ми въври. Косата ми е фина и тънка , хвърчаща и доста изсушенна в краищата . Изправям с обикновена преса 3 пъти в седмица и обикновено без защита... Миналата година си взех пресата  на Лореал ,но бързо я върнах и се реших да тествам тази като последен вариант...за моята коса. Ако някой има Co-anda2x може ли да сподели впечатленията си.

# 156
И аз планувам закупуване на уред за коса на Дайсън . Спряла съм се на Dyson Airwrap Co-anda2x заради приставката за изправяне. Надявам се на моята коса да я одобря, тъй като до сега с пресите не ми въври. Косата ми е фина и тънка , хвърчаща и доста изсушенна в краищата . Изправям с обикновена преса 3 пъти в седмица и обикновено без защита... Миналата година си взех пресата  на Лореал ,но бързо я върнах и се реших да тествам тази като последен вариант...за моята коса. Ако някой има Co-anda2x може ли да сподели впечатленията си.

Ако имате фейсбук, включете се към групата на дайсън. Има адекватни мнения и постоянна активност. Dyson доволни/недоволни се казва.

# 157
  • При децата ми

Ако имате фейсбук, включете се към групата на дайсън. Има адекватни мнения и постоянна активност. Dyson доволни/недоволни се казва.

Може ли линк към групата?

# 158

Може ли линк към групата?

https://www.facebook.com/share/g/19vZaRugcJ/?mibextid=wwXIfr

# 159
А защо не бяхте доволна от L’Oréal? Предполагам за Steampod става въпрос? Отскоро я ползвам и съм изключително доволна от нея , дилемата ми беше дали да е тя или Dyson.

Общи условия

Активация на акаунт