Махане на памперс и биберон - 2

• 45 528
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Как да науча детето да ми казва, че има нужда? Няколко сутрини се буди със сух памперс и после върши всичко в гърнето. Голямата нужда е само в гърне. Но не казва ако има нещо Sad

# 76
Обяснявай му всеки път какво е свършило в гърнето. Малко ти е детето още и затова не си казва. Ще се случат нещата, трябва му време. Някои деца показват, примерно се хващат за памперса или нещо от сорта.

# 77
  • София
Моето се хваща за дупето но след като се е наакал ....

# 78
Как да науча детето да ми казва, че има нужда? Няколко сутрини се буди със сух памперс и после върши всичко в гърнето. Голямата нужда е само в гърне. Но не казва ако има нещо Sad

На колко е детето?

# 79
И аз да споделя, моето дете не може да се научи нито да ходи на гърне, нито на дъска за тоалетна, резистентно е. Плаче и не иска и това е положението. Отчайващо...

# 80

На колко е детето?
На година и 7 месеца е.

# 81
Да допълня, след много зор и чакане веднъж започна да пика в гърнето и като видя, че не пика в памперса се изплаши, стана от гърнето и побегна из къщата, опика килима..

# 82
Последния път, когато моят син опика ламината го плеснах съвсем леко по дупето и от тогава няма ставане от гърнето и опикаване. Сяда, гледа книжки, оцветява , играе с конструктор, но не пикае из цялата къща. Максимум 10 пъти да е опикавал в хола. Другото е, че като става от гърнето го закача с панталона си и се Олива ама е рядко

# 83

На колко е детето?
На година и 7 месеца е.

Изчакайте още малко. И без това е още малко детето и може да не е готово да си казва.

# 84
  • Пловдив
PeacockLove, при моята дъщеря гърнето залепваше за дупето ѝ, от дълго седене понякога. За това винаги подлагах под гърнето чаршаф за еднократна употреба.

# 85
  • София
Майките с момченца, какви гърнета ползвате? Синът ми ползва едно обикновено, защото не искам да е музикално и да отвлича вниманието му. Обаче, много често половината от урината е навън Rolling Eyes . Тези като столчета дали са ок? Искам да е по-дълбоко един вид.

# 86
Имаме на Чико и Икеа (2 та вида) гърнета и са ок, нищо не излиза.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 15:05 от Анонимен

# 87
Да, това на Икеа е навдигнато отпред и според мен трудно ще излезе нещо.

# 88
Майките с момченца, какви гърнета ползвате? Синът ми ползва едно обикновено, защото не искам да е музикално и да отвлича вниманието му. Обаче, много често половината от урината е навън Rolling Eyes . Тези като столчета дали са ок? Искам да е по-дълбоко един вид.

За пишкане прав ползвахме мерителен съд от 1л с дръжка. Мотивираше го да мери до коя чертичка стига. При момченцата може да ги учиш да пишкат прави отрано. Удобство си е...

# 89
За мен е удобно да пишка в гърнето. Хем следя какви ги върши, хем не мия тоалетната по 100 пъти на ден. За инфо - научи се първо да пишка прав, така го прави извън дома и в градината.

Общи условия

Активация на акаунт