Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 26 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Да се оплача и аз. Днес ми излезнаха изследванията, Суе от 40 ми е скочило още на 49, а за хемоглобина АГ ми беше изписала имунолактон уж за усвояване на желязото ама ефект 0. За 23 дни 2 единици ми се е вдигнал. А аз съм доволна от Пуфис преди 6 години ги ползвах и му бяха най удобни на господина. За сега мисля пак с Пуфис, а за лосион че първо започнах с олио на Хип, но за горещини те не е много ок. Най доволна съм от Johnson baby.

# 106
  • София
За лятото мляко, за зимата преварен зехтин.
На лидл марката са супер, ползвала съм, но са малко по-дебели от памперс. Пуфис също са ми дебели, макар че и от тях съм доволна като попиване.
За другите болници не знам, но за Шейново знам 100% памперсите се дават на сестрите и те сменят с каквото имат под ръка,а когато ти водят детето, дават по една пелена на майката за преобуване и то пак на случаен принцип. Миналия път купих памперс премиум, е ни веднъж не ми се падна мойто дете да е обуто с тях. Та за това сега взех по-бюджетен вариант. После за вкъщи ще се глезим.
От олиото на джонсън АЗ получих обрив, та не бих си мазала бебето с него. Все пак си е до кожа де.

# 107
Момичета, в сайта на болницата за постъпване е само този списък:
    Чехли (за предпочитане джапанки)
•    Сутиен за кърмачки
•    Еднократно бельо (по желание)
•    Помпа за изцеждане на кърма (по желание)
•    Тоалетни принадлежности (шампоан, четка за зъби и паста, гребен, мокри кърпички)
•    Дрехи за изписване на бебето (носят се в деня на изписването)

Предполагам не трябва да взимам памперси. Ние днес взехме ваничка, поръчахме легло и матраче и други малки нещица ва бебка.

# 108
Вашите бебоци активни ли са много ,сменят ли си позицията често.Моя една седмица е с позиция за раждането,една седмица седалищно и като е седалищно много ме натиска и ми причинява болка.

# 109
•    Сутиен за кърмачки
•    Тоалетни принадлежности (шампоан, четка за зъби и паста, гребен, мокри кърпички)
Предполагам не трябва да взимам памперси. Ние днес взехме ваничка, поръчахме легло и матраче и други малки нещица ва бебка.
Най-добре е да попиташ в ден на отворените врати и/или на информация, ако се следиш в същата болница. Но да, обикновено на сайта пишат всичко каквото преценят, че трябва.
maryito82 - дам, на два три дни се обръща и при мен и като е седалищно последния път беше много зле (контракции, болка като ритне).

# 110
Аз мисля да ползвам памепрси на Литъл енджълс , ако и беба и пасват разбира се , защото са аналог на памперс а са в пъти по евтини.

# 111
•    Сутиен за кърмачки
Най-добре е да попиташ в ден на отворените врати и/или на информация, ако се следиш в същата болница. Но да, обикновено на сайта пишат всичко каквото преценят, че трябва.
maryito82 - дам, на два три дни се обръща и при мен и като е седалищно последния път беше много зле (контракции, болка като ритне).
последното обръщане го усетих брутално се обръщаше маймунката около час ми причини зверска болка ревеше ми се

# 112
  • София
•    Сутиен за кърмачки
•    Еднократно бельо (по желание)
•    Помпа за изцеждане на кърма (по желание)
•    Тоалетни принадлежности (шампоан, четка за зъби и паста, гребен, мокри кърпички)
•    Дрехи за изписване на бебето (носят се в деня на изписването)

Аз освен краткия списък от моята болница с миналото раждане добавих бая неща. Хубаво е да си напишеш твой списък, за да не забравиш например зарядно,крем за зърна, подложки за зърна, превръзки за родилки, аз си взех и спрей цикатредина за рани (мнооого ми помогна). Такива неща.

А за литъл ейнджълс..от къде ги взимаш? В олх има само от 3 нагоре. И мамиа не са лоши, но пак, за сега по-тънки от памперс не съм намерила.

# 113
  • WonderLand
Oх при мен списъка до голяма степен се изчерпва с "лични принадлежности" което означава всичко и нищо Grinning

# 114
Аз си пуснах отново за токсоплазмоза и общи кръвни изследвания, имам завишени моноцити. От лабораторията ми казаха, че изследванията ми са ок, но по референтни стойности (0.24-0.36) моите са 0.78, а за токсоплазмозата ще чакам 2 седмици

# 115
Аз си пуснах отново за токсоплазмоза и общи кръвни изследвания, имам завишени моноцити. От лабораторията ми казаха, че изследванията ми са ок, но по референтни стойности (0.24-0.36) моите са 0.78, а за токсоплазмозата ще чакам 2 седмици

А къде пуска токсоплазмозата. Аз днес сутринта си я пуснах и преди малко ми е излезнала. 2 седмици ми се виждат много да чакаш.

# 116
Токсоплазмозата задължителна ли или вие по.желание си я пускате

# 117
В болницата в която ще раждам трябва да си нося всичко. Другата седмица ми издават 45 дневния болничен и мисля да приготвя багажа, че ще е доста. Памперси за болницата мисля да взема белия памперс а после да пробвам с little anges, защото има от кой да ги взема лесно.
Ще взема мляко вместо олио за мазане, определено.
Иска ми се да взема и кутия АМ, защото имам съмнения за кърменето, не ми се получи с каката. Та се чудя между Лактата био и Хип.
Иначе бебка за сега е много послушна и не си е сменила позата. С главата надолу и с лице към дясната страна, там продължавам да усещам всичките ритничета.
Моето СУЕ през цялата бременност е високо- беше 86,93,98 сега 120. Правих какви ли не изследвания, сумати пари пръснах и нищо, всичко е в норми , не намираме защо е така. "С" реактивен протеин се проверява за по-сигурно а моя излезе в норма, но на горна граница. Хематолог ми каза, че е възможно да се завиши и без инфекция. Вече не го мисля толкова.
Токсиплазмоза не влиза в пакета изследвания по ЗК и трябва допълнително да се назначи.

# 118
Токсоплазмозата задължителна ли или вие по.желание си я пускате
Ами аз си я пускам по желание за всеки случай защото не съм я карала. И проверявам през месец положението.

# 119
А иначе да питам , как стоят.нещата изобщо с изследванията на всички мами.в групата. АГ какво ви назначава като цяло , освен кръв и урина

Общи условия

Активация на акаунт