Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Sunshine, аз намерих в Комсед . Имат колекция premature които са по малки. Взех си три комплекта от там. Иначе аз имам две бодита 48 от каката и ще търся още, че 50 ми се виждат огромни чували.

# 481
  • София
В H&M има 44 и 50, гледах ги в сайта, но са малко като модели. Може там да разгледате.

# 482
В Next( онлайн магазина със сигурност). Доставката е много бърза - около 3 дни и са на много по ниски цени от физическите магазини в България. Аз почти всички дрехи поръчах от там.

# 483
  • София
Честито Възкресение и от мен! Нека да е само живот и здраве, всичко друго се нарежда!
Много се радвам, че малките бебчета са добре! Надявам се скоро да се гушкат с майките и семействата си вкъщи! ❤
И моята кака се роди малка - 2480 гр 46 см, но аз имах 2-3 малки дрешки и нямам спомен откъде съм ги купувала....Така или иначе няма да ви трябват задълго Simple Smile

# 484
Сега свекърва ми каза, че точно тези малките бодита от каката ги е взела тя от Айко. Утре съм там да видя Simple Smile

# 485
Аз малко сменям темата, но вашите бебета въртят ли се още и кога последно се позиционираха? В 31-ва г. с. Беше хоризонтално с главата отдясно, след това се завъртя с главата надолу и от вчера пак се завъртя хоризонтално, но с главата отляво (от днес влизам в 33-та седмица - 32+1). На фм ми казаха, че веднъж се е омотала и пъпната връв около врата, но веднъж не било проблем. С това въртене си мисля, че може още да се омотае..

# 486
Преди седмица беше седалищно,днес го гледаха главично,питах до кога ще се върти и ми казаха,че някой до последно си сменяли позицията като се м било широко.До раждането можело пак да се обърне,а така ме отпусна като се завъртя с главата надолу.
При вас като ги мерят казват ли ви тези +_ грамчета....мен мн ме объркват с тях

# 487
Когато ходих на последната ФМ в 29 г.с. беше се обърнало с главата надолу. АГ каза, че вече нямало място да се върти много много. Аз усещам само като ритане и бутане, не знам завъртане как се усеща... Не мога да ги различавам. На 07-ми чак ще видя как е.

# 488
# 489
Аз по хълцането виждам къде е главата, а по ритането крачетата. Иначе да, мърда, натиска. На мен не ми казват +/-, само колко са го измери ли, съвсем друга тема е, че то като се "изгърби", те го мерят в права линия и е пределно ясно, че не е съвсем точно.

# 490
И при мен е главино, седалищно беше за 1-2 дни и много риташе неприятно долу. Дано не се завърти в последния момент.

# 491
Христос воскресе! Леко бременеене на всички до края, пухкави, живи и здрави бебчета и благодат в семействата! ❤ Sunshine, Jubiles, много се радвам,  че мъничките съкровища вече са по-добре и наддават, дано с бързи темпове да продължат и скоро да ги гушкате, тогава ще забравите всяко притеснение и всичко ще остане в миналото, само търпение.
Моят юнак и той чат-пат се врътка хоризонтално и си подпира сякаш главата ту от дясно,  ту от ляво на таза ми, но има време, предполагам, че по към края трябва да се намести вече по-ниско направо в таза.
Да ви питам друго - имам болки като от дископатия в кръста, някой да знае как да ги облекча? Сигурно е от тежестта и разхлабването на връзките, не знам,  но едвам ходя, стълбите са мъка, не мога да се завъртя, а лекарства и загряване няма как сега...

# 492
  • Сандански
Момичета, много се радвам, че бебчетата са по-добре. Надявам се хубавите новини около вас да не спират и скоро да се похвалите, че сте си в къщи с Калоян и Диана. Много прегръдки от мен♥️♥️♥️

# 493
Относно позицията на бебето - при мен преди към 28 г.с. беше главично, но на прегледа в 30-та докторът, при когото ще раждам, каза, че се е обърнало седалищно, но имало време, да не се притеснявам. В 32 г.с. докторката, която ме следи на частно, ми каза, че е напречно - вдясно е главичката, вляво е дупето, а крачетата са надолу и малко ме наплаши, че тази позиция хич не е добра, вкючително и за Цезарово сечение, и ме посъветва да правя упражнение, за да подпомогна обръщането му (стоене по 2 - 3 пъти на ден за по минутка на колене и лакти ) и да не пътувам по празниците. Макар и рядко да се случвало имало риск и да ми спука околоплодния мехур и да ми изтекат водите.  Няколко пъти следвах съвета й, но после ме хвана страх да не се оплете в пъпната връв и да стане по-зле и спрях да клеча. В същата седмица, но 2 дни по-късно, на ЖК по ЗК докторът каза, че бил седалищно, но дали наистина е така...не бях усетила кой знае какви по-драстични движения, които да преполагат обръщане, а бебето върви голямо и се очаква да усетя, ако направи чак такъв акробатичен номер. Но и той не беше особено притеснен. Каза, че има време и може да си се обърне с главата надолу безпроблемно. Следващият ми преглед е на 7 май.  Та.. все ми е тая дали е главично или седалищно вече, само да не е напречно Simple Smile

# 494
При мен за три седмици бебо беше седалищно,главично и пак седалищно. За сега не го усещам кога се превърта. Кака му също се превърта 16 пъти,повечето време беше седалищно и три дни преди секциото - хоп главично,но тогава вече го усетх,малко ме приболя😁.

Общи условия

Активация на акаунт