Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 277
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 180
Дайте линк към профила на Мишел, моля.

# 181
  • Варна
Бънди, бънди, годините не са стаж понякога. Имах прекрасна 17 годишна връзка, в която имаше много любов, такава,до която се докосват малцина и платих за това. И с тази ще бъде същото, надявам се, да не плащам пак. Всичко е до човека. Ако искаш човек до себе си, който да те обича и уважа, не са ти нужни години, някои хора цял живот не разбират какво е любовта. И не съм чела книгата. 😉

# 182
Лъки, ето профила с една от снимките му , дето ми аресва))
ама да му не пишеш
щото...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103998886283469&set= … ype=3&theater

# 183
Най-после видях профила на Мишо.
Ми има си скутерче момчето, миналата година си го е взело, отива му.

Май колкото Мишо е момче, толкова и това е скутерче. Като го гледам си е бая мотор. Скутерът е нещо друго.

# 184
Лъки, ето профила с една от снимките му , дето ми аресва))
ама да му не пишеш
щото...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103998886283469&set= … ype=3&theater
Не ми дава достъп.
Ах тиии Mr. Green

# 185

Май колкото Мишо е момче, толкова и това е скутерче. Като го гледам си е бая мотор. Скутерът е нещо друго.

Добре де, мъжле тогава)) Еййй като се хванете за думите(( Иначе написах скутерче, защото той така се изказва под снимката на коментарите.
Лъки, заповядай
https://www.facebook.com/mihail.grozdev

# 186
Тенкю  bouquet

Фаниии, поздрав за теб.

# 187
)))) ееееее, туй го видях, ама какво всички го зяпате у банята ))) После, Фанито това-онова, скрити лимонки сте вие)) Как скришом се облизвате, еййй)))

# 188
Фани,  newsm62 newsm62 newsm62 smile3508.
Заради теб влязох да го гледам Мишелче.
Изобщо не е мой тип, дишай. Laughing
Ако Юлия го върне, твой си е!

# 189
Я с къса коса какво момченце е. Верно, снимката в банята не е върха на селфи изкуството, ама става. Поне по надолу да беше снимал.

# 190

Добре де, мъжле тогава)) Еййй като се хванете за думите(( Иначе написах скутерче, защото той така се изказва под снимката на коментарите.
Лъки, заповядай
https://www.facebook.com/mihail.grozdev

Вярно, че така се изказва - малко иронично към питащата го дама.
Пък не се засягайте де, нали сме едни нещатни протоколисти - гледаме да сме максимално достоверни. Sweat Smile Понякога не забелязвам сума ти неща и само нечий коментар тук ме осведомява в подробности.
И според мен Мишето става напълно визуално, ако е с прибрана в опашка коса. Но разрошен, а в повечето случаи е така, си снижава от цената.

# 191
Бе добре, че никой не ми гледа в писанията на компютъра. Иначе ,като нищо ще ме изстрелят към Пловдив)))
Мишо е мой тип отпреди 10г , както се е снимал и визуално, и както предполагам като интереси, излъчване и т.н. Ама ..вече е късно(( Дано се получи с Юлето, иначе аз имам чувство за майтап, но да уточня де, щото .....))
Мишо харесва Созопол, още един плюс. Бе става си човека и опит има и всичко. Поне очи да изплакнем)) Ма да му оправят фасона с прическата, щото ще взема гребена и ножицата и ще го моделирам. Преди е носил къса коса, сега какво му е станало не знам, обикновено при мъжете е обратното с годините и прическите.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 10:23 от Анонимен

# 192
Тенкю  bouquet

Фаниии, поздрав за теб.

Тая снимка не съм видяла.
Това не граничи ли с някакъв вид патология - снимане в бани и тоалетни, характерна за кифлите?! Тц, тц,тц...

# 193
  • Обран бостан ;)
Ако беше пуснал и душа и на прическа щеше да го докара.

За епизода довечера нямам кой знае какви очаквания. Предполагам ще започне с булката в лимузината, ще запълнят със скучни кадри средата и ще завърши малко преди или малко след като младоженците са си казали "да".

# 194
Ааа става,става Мишето в банята,одобрявам Grinning
Но жени,какво да ни правиш,пак има недоволни ,що пък не е снимал по-надолу Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт