Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 215
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 465
Тая па с подаръка одобрявали връзката. Един к-т чаршафи никога не са излишни.

# 466
  • София
Ясно, че така се нарича човекът. Въпросът ми беше прилича ли ви на такава кукла?
Прилича малко, да.  Laughing

# 467
  • София
Добре, че Милена обяснява, че ми е трудно да схващам толкова тънки психологически моменти.

# 468
  • Брюксел / София
Дано Мерал е прав и наистина се привличат. Аз тръпка не усещам между тях, ама то не е важно аз или околните да усещат, а да я има между тях.

# 469
Забелязвам че таня си прави изводи за себе си на базата на връзката и с лисанчо.  Всъщност тя  не че няма чуство зс хумор или не е добре развито просто шегите на лисан са тъпи. Ако не беше той а някой забавен наистина шеле да се хилоти и още как

# 470
  • София
Насърчават интимността между Ивана и Мерал с подаръка?! Психолозите имат нужда от психиатри. Спалното бельо е типичен подарък за младоженци, а като добавим ценностите на семейството на Мерал, си е чиста класика.

Ивана ми изглежда малко надменна на моменти.

# 471
Свеки на Ивана е супер, и манджа им е направила.

# 472
Колко е мила майката на Мерал..душичка.

Сватба ще има ли днес?

# 473
Сватбата май ще е утре  Shocked

# 474
Много са готини роднините на Мерал. Чак ми се прииска да се обадя на кака ми да я чуя, като ги гледам. И ние имаме голяма разлика и отношенията между двамата братя ми напомни за нас и едно такова мило ми стана..

# 475
  • Тра-ла-ла
Днес ще има ли сватба?! Да знам да паля към Коматево Joy

# 476
Мъжът на Таня ме изнервя адски.Играе роля,а тя едвам го трае ,но не се издава за сега.

# 477
  • София
Майката на Мерал е най-свестният персонаж в това измислено шоу.
Ама как няма да има сватба днес?! Аз вече отворих шампанското.

# 478
  • Terra incognita
Добре, че Милена обяснява, че ми е трудно да схващам толкова тънки психологически моменти.
Прекалено съм разконцентрирана, за да я слушам какви ги дрънка, понеже докато говори и се чудя как го прави- да отваля леко устенца, без никакъв израз на емоция. Огромвн нос и мини устичка

# 479
Цитат
тормоза на който я подлага идиота... за разлика от него, който изтъква всеки неин недостатък... Кретеноид... smile3513
Съвсем точно.
Под маската на веселяк (и лигльо) се крие абсолютен тиранин. Чак не ми се вярва как започна да се държи този.

Общи условия

Активация на акаунт