Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 211
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 480
Между другото, тъй като съм родом от Добрич-повечето хора там наистина са супер гостоприемни и сърдечни някак си, съвсем нормално е това да им даде храна за из път и после Simple Smile

# 481
  • 221B Baker Street
Наистина взех да съжалявам Мерал, личат си чувствата му към Иванка...
Тая сватба още колко ще я бавят? Те останалите ще се разведат, докато Мишо и Юлия се оженят...

# 482
Тая сватба вече 3 седмица я чакаме..🤔

# 483
Цял ден чакаме да оженим Мишо а то какво стана...

# 484
Нещо ми бяха тази страст, за която говори Мерал. Една целувка не си размениха цяла вечер в дискотеката - а доста си бяха пийнали и имаше предпоставка това да се случи. Другия вариант е вече толкова пъти да са консумирали връзката, че това похотливо гледане, което го имаше в началото съвсем естествено да е изчезнало. Ще чакам психоложката да ни разясни, че без нея сме за никъде Simple Smile

# 485
Тая сватба вече 3 седмица я чакаме..🤔
Стига сте се жалвали бре
Човекът избира още май))
С Джулито още сме в играта и имаме шанс
Какво придиряте и припиряте ама-ха))

# 486
Ивана  е само поза в прегръдките с близките на Мерал. Нула емоция, нула сърдечност, само едно дежурно подаване на бузите отново. Поне децата да бе целунала, всички искрено  я прегръщаха, а тя все едно, че е Лейди Га Га най-малкото с това усещане, че хората са длъжни да и се радват.

# 487
Таня се държи на положение, дано устиска. Само Лисун да не вземе назаем баничарката на Форчо и да закара Таня на Витоша, ако не започне да разбира хумора му грррр

# 488
Той горкия и опашчица си върза....

# 489
Оляха се с реклами.

# 490
Между другото, тъй като съм родом от Добрич-повечето хора там наистина са супер гостоприемни и сърдечни някак си, съвсем нормално е това да им даде храна за из път и после Simple Smile
То в цяла Сев.- изт. Бг са гостоприемни хората, за разлика от централна.

Няма да е днес сватбата явно, аз тъкмо отворих винцето за наздравицата. Mr. Green

# 491
Със сватбата на Мишо и Юлия или ще запълнят целия епизод утре, или ще я разтегнат до другата седмица.

# 492
И в югоизточна сме гостоприемни , много моля 😎

# 493
Хахахах Таня мисли за близкото бъдеще, а Лиско си мисли за момента в който ще й осигури прислуга в палата в симеоново....рахат

# 494
На Лисо май му е дошло..много е кисел..

Общи условия

Активация на акаунт