Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 759
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 735
Това го пишеш щот завиждаш Joy
А, нее аз си пия хапчетата и не халюцинирам доказателства. Ша та замоля. Naughty

# 736
  • Варна
Хм, предните поне наистина живяха заедно май по за месец, ходиха на работа.. Тук наистина само по гостита и магазини. Засега. Дано се появят и други близки до тях да разкажат.

# 737
  • Варна
Така и не получих отговор. Аз явно съм си много доверчива, щом не пише, че се казва  Зарко, а Бънди, значи е Бънди.
И как разбрахте, че са си писали във фейса? В месинджъра не може да видите, значи има коментари или лайкове под снимките им, един на друг. За друго се не сещам.

# 738
Естелка, Бънди е Ал Бънди, женен за Пеги, баща на  Кели и Бъд. Продавач на обувки.
Какъв Зари, кви пет лева?

# 739
  • Варна
Естелка, Бънди е Ал Бънди, женен за Пеги, баща на  Кели и Бъд. Продавач на обувки.
Какъв Зари, кви пет лева?

Така де,исках да кажа, че за мен Ал Бънди не е Зарко, просто не съм толкова мнителна, а и какво ако е? Все тая. 😋

# 740
Е, има доказателства. Всъщност Монако не е Монако, а Хорейшио.

# 741
Сега гледах промото у фейсбук, ами той Мишел само се озърта, дори и когато булката му застана до него, той пак се въртеше назад...едва ли не с надеждата, че е фалстарт и ще дойде друга булка, по убава.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Греда Мише!

# 742
Ай, Мишето каква опашчица има.... и дъвка дъвче.

# 743
Сега изгледах промото, Мишето и той като Ивана влиза в ритуалната зала и джвака дъвка като преживна крава. Frowning1

Смърфиетка май се мярка по едно време зад Мишето, предполагам е тя до кума?!

https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/609219002926832/

# 744
Сега гледах промото у фейсбук, ами той Мишел само се озърта, дори и когато булката му застана до него, той пак се въртеше назад...едва ли не с надеждата, че е фалстарт и ще дойде друга булка, по убава.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Греда Мише!

Това е щото се познават от Фейса и още не може да осъзнае какво съвпадение е точно тая мома да му е жена.Satisfied

# 745
Сега изгледах промото, Мишето и той като Ивана влиза в ритуалната зала и джвака дъвка като преживна крава. Frowning1

Смърфиетка май се мярка по едно време зад Мишето, предполагам е тя до кума?!

https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/609219002926832/
За момент се вижда лицето на една жена отзад с много женствено, топло излъчване. Може и да не е Смърфиетка, но пък напълно покрива представата ми за нея.

Младоженецът е притеснен, всички негови действия са продиктувани от това. Върти се като пумпал, дъвче успокоителната дъвка.
Юлия е слънчева и сияе, независимо от тъпата прическа, която и струпаха отгоре.
Дано поне тези хора извадят късмет и са щастливи!

# 746
Хм, предните поне наистина живяха заедно май по за месец, ходиха на работа.. Тук наистина само по гостита и магазини. Засега. Дано се появят и други близки до тях да разкажат.
Гергана и Георги не са живяли заедно, събирали са се само за снимките.

# 747
Е, тук значи всички като Гергана и Георги. Пред нас само театро и излизания по гости,  дискотеки и магазини. Ако е така, значи всички не са искали от самото начало да живеят заедно, какво остава да останат заедно. Честито!

# 748
Сега гледах пак промото и не ми изглежда младоженецът да се озърта - вижда ми се, че е просълзен и му е неудобно от обстановката.

# 749
  • Обран бостан ;)
Монако, може и на лично Wink (доказателствата)
Няма никакви докзателства, ако имаше досега би ги подшушнала. Блъфира според мен.

Ако имате достъп до фейсбука на Светозар вижте дали има снимки на котки. Утре ще ви покажа моите. Имената им вече споменах. Ако сметнете, че не е доказателство ще изляза от темата и от форума.

Общи условия

Активация на акаунт