Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 695
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Това със зъбите за мен е леко спорна тема. От една страна - да, показва отношение към себе си, но от друга има много заболявания, които никак не са евтини за лечение и не всеки може да си го позволи. И ако за маникюра отдавна има гел, който е съвсем приличен разход, то лечение + нови зъби си е цифра около 20 000 лв., както и да го погледнеш.

# 1 276
  • Тра-ла-ла
Отдавам 3 броя котки под наем, ако ви трябва алиби Joy

# 1 277
Цветенце, най-скъпата стоматологична услуга са точно имплантите. Ортодонтите и те не могат да помогнат при рушащи се зъби и се налага понякога имплант. Който си избираме ние и ако сме малоумни и стоматологът не е с всичкия си, приличаме на това, което пуснах на снимката. Та пари имат, ама акъл нямат, мислех че съм го написала от ясно по-ясно, ама нещо не се разбираме. Пак ще го напиша - ако се налага - КОРЕКЦИИ, НО С МЯРКА И ВКУС харесвам. Другото ми е толкова грозно, колкото и жълти и криви зъби. За мен няма разлика.

# 1 278
Относно мнението ми за хората - зъбите и за мен са от значение. Също така косите. Всякакви хора мога да приема, но видя ли човек с дълга, мазна коса, директно игнор и не съществува за мен. За мен това е признак за нулева лична хигиена и не бих искала по никакъв начин да комуникирам с подобни екземпляри. Затова така и не харесах новата двойка - някак нечистоплътни ми изглеждат. Ноооо, в името на предаването ще им дам шанс. А пък и нали няма да ги гледам на живо - през екрана съм по-толерантна Simple Smile

# 1 279
Ся от де да диря котка да доказвам, че не съм Зарето? Добре де, не съм Зари. Фори съм.

ПС. Фори си и затрил фейса.

# 1 280
  • Terra incognita
Ся от де да диря котка да доказвам, че не съм Зарето? Добре де, не съм Зари. Фори съм.

Ауу,каква загуба. Не е издържал на наплива на фенки?

# 1 281
  • София

УЖАС! Ей, съсипахме човека с тази тема! Сега от къде ще благодари на аудиторията?

# 1 282
Виждам му фейса, сигурно те е блокирал. https://www.facebook.com/profile.php?id=100000546357685

# 1 283
Аууу, гадняр. Верно, че го солих, ама не заслужавам доживотен бан от него.

Моя грешка- търсила съм Христофор.

# 1 284
  • Terra incognita
Да и на мен ми излиза. Какво си го засегнала човека толкова 😂 тази нежна и ранима душа 😥

# 1 285
  • София
Аааа, Сигме, няма да се разберем така! Тц! Подвеждаш ни, а той даже е увеличил бройката на френдовете.

# 1 286
И отбележете,какво излиза веднага на стената му-клипче с...благодарности !! Joy

# 1 287
Да, да. Извинявам се. Ще се компенсирам със снимка на котка.

# 1 288
Хахах, момичета, опасни сте Simple Smile И аз пускам доказателство, че не съм Зарко
Скрит текст:

# 1 289
От вас ми стана тъжно,че си нямам никакво животинче,нито котенце нито кученце.Не съм Зарко да вметна 😂,макар и без домашен любимец.

Общи условия

Активация на акаунт