Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 722
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
На нас ни излезе точно 3100лв всичко

# 151
Здравейте,много скоро ни предстои ИКСИ процедура в Надежда по фонда и ме глождят няколко въпроса.
Ще се опитамд а бъда максимално кратък,ако някоя от Вас  с богат за съжаление опит може да ми
помогне ,ще съм ви благодарен.
Има ли според вас смисъл да се плаща за процедура ИМСИ 150лв,да платя за още малко увеличение,
с,ятам че ако имам читави сперматозоиди ,то с влизащото във фонда ИКСИ ще станат нещата.Какво бихте
ме посъветвали за това,отделно също МАКС селекцията е 250лв,какво мислите и за нея?
Ембриоскопа ни гледам струва 50лв за 24 часа за 1 или 2 ембриона и 100лв за 3 или 4 ембриона.
Това някак ми се струва по-логично да дам ,налис  него се наблюдава развитието му в пъти по-добре
и евентуално спестява биопсия ,която е 200лв.Дали ембриоскопа според вас е добре да се плати и последен
въпрос: за евентуално изследване на ембрион преди замразяване ако изобщо станат готови за замразяване?
Аз се надявам да станат поне 2 ембриона ,един да се имплантира и живот и здраве
един да замразим ако не се получи трансфера,с тежък мъжки фактор съм и ни  е първи опит.
Благодаря ви предварително за ценните съвети Simple Smile
Успехи на всички и весел празник 

# 152
  • София
За първи опит имси, макс и ембриоскоп бих пропуснала.
То и зависи колко тежък ви е тежкия мъжки фактор. Доста често преувеличават в клиниките.

# 153
За първи опит имси, макс и ембриоскоп бих пропуснала.
То и зависи колко тежък ви е тежкия мъжки фактор. Доста често преувеличават в клиниките.
След много четене на всички ваши случаи и перипетии аз мисля същото ,но просто исках да съм сигирен че не бъркам в преценката . Наистина за 1ви опит,че даже ако успеем да замразим и трансфера му до 500лв ще е безплатен по новому ,така че и това ни е бонус и вече като минем през това колело един път ,за натам (дано да не трябва) ще го мислим за допълнителни екстри ако се препоръча,нали така Simple Smile

# 154
Здравейте  днес започнах с по гонал ф 225 IU ,1- на ден .Малко ме е страх, първи опит ние.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 00:06 от AnMary

# 155
Момичета, колко време важат хормоналните изследвания?

# 156
Момичета, колко време важат хормоналните изследвания?
3 месеца

# 157
Здравейте момичета искам да споделя какво става при мен. Много съм притеснена.
Днес ходих на преглед и докторката ми каза че прекалено много са пораснали фоликулите бяха 22 мм 21 мм 24 мм и т.н
И сега в сряда ще ми е пункцията ще видят колко са и дали ще са качествени...
И трансфера ми остава за другия месец...
Офф незнам много съм притеснена за пръв път ми е..
Та въпроса ми е можели да се прави другия месец трансфер и дали ще е успешно не е ли по добре сега докато е прясно незнам какво да правя.
Блогодаря ви

# 158
Момичета, и втория опит свърши с неуспех Sad. По повод плащането ние сме платили над 5000лв, при положение, че бяхме и по фонд. Първия опит замразихме яйцеклетки, при втория върнаха 3, но нищо Sad . Започнаха да предлагат донорски яйцеклетки, но започва да ми идва в повече. Тук може да видите повече за моите инвитро процедури
https://www.youtube.com/user/1990bgtoni

Скоро ще разкажа и за втория ми опит.
Много се замисляме за Турция, какво бихте ме посъветвали? Дали да използвам и другите 3 опита от фонда или да се запътим към Турция? Наистина не знам какво да правя?

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 20:42 от Flower_fly

# 159
Моят съвет е Турция...
Аз имам 4 трансфера,правя живот и здраве последен на един ембрион след ПИД и заминавам... достатъчно шансове дадох.
П.С. Само веднъж съм ползвала фонда и съответно имам още 3 пъти.

# 160
Проблем ми е работата. Не знам колко време би ми отнело... тук успях да работя от вкъщи и да съчетая нещата. Обаче за там ще трябва да го мисля. Обмислям варянт неплатен отпуск.

# 161
Около 10-12 дни (приблизително) трябва да си плътно в Турция.

# 162
Здравейте момичета искам да ви кажа че вчера ми беше пункцията но бях с хиперстимулация фоликулите ми бяха от 20 мм нагоре..
Още съм с многоо болки..
Изкараха ми 16 броя и от тези 16 броя не са били годни и така няма да мога да стигна до трансфер много ми е гадно незнам как става от 16 броя нито едно не става

# 163
Съжалявам Кремена! Първа стимулация ли беше за теб?
Дано при следващия опит да вземат под внимание как си реагирала и да не допуснат отново хиперстимулация.Прочети за хиперстимулацията и вземи мерки..протеини и каквото още е нужно.Бързо възстановяване!

# 164
Съжалявам Кремена! Първа стимулация ли беше за теб?
Дано при следващия опит да вземат под внимание как си реагирала и да не допуснат отново хиперстимулация.Прочети за хиперстимулацията и вземи мерки..протеини и каквото още е нужно.Бързо възстановяване!
Да първа ми беше..
Благодаря Ваня

Общи условия

Активация на акаунт