Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 760
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Кремена, а защо не пробвате дълъг протокол щом така и така тръгват много ф? Или на ЕЦ, така няма опасност от хиперстимулация

Оф незнам не съм много наясна с дългия протокол а с късия си имам по напредстава как стоят нещата пък и не съм вмомента в БГ ще видя да си взема час в Тутракан хем малко да си отпочине тялото ми че съм много подута..
Благодаряти anie11 за съвета

# 181
https://
Здравейте Момичета,

задължително ли при дефицит на Б12 и витамин Д се дават някакви добавки? И в каква степен всъщност влияе този дефицит? Аз съм с дефицит и на двете и нищо не ми казаха да пия.

И вторият ми въпрос е задължителни ли са генетичните и имунологичните изследвания и при кои случаи? Нямам още правени и не е ставало дума, мисля да питам защо не направим.

Мерси.

# 182
Здравейте, момичета,
Спешно ми е нужен цетротид 0,25 мг. за гр.София. Ако имате ненужен, моля да ми го продадете  Praynig

# 183
Здравейте, момичета,
Спешно ми е нужен цетротид 0,25 мг. за гр.София. Ако имате ненужен, моля да ми го продадете  Praynig

Здравейте момичета след поставяне на цетротид 0.25 мг имате ли зачервяване и леко подуване.

# 184
Здравейте, момичета,
Спешно ми е нужен цетротид 0,25 мг. за гр.София. Ако имате ненужен, моля да ми го продадете  Praynig

Здравейте момичета след поставяне на цетротид 0.25 мг имате ли зачервяване и леко подуване.
Напълно нормално е не се притеснявай !!!!

# 185
Дами знаете ли графика на проф Тимева клиника Щерев в понеделник?

# 186
Здравейте момичета предстои ми ИКСИ при д-р Кисьов Варна, някоя от вас била ли е при него доволни ли сте ? За първи път съм, много се вълнувам и се моля нещо да не се обърка...

# 187
Здравейте, предстои ни ИКСИ в края на месеца и съм пуснала микробиология и цитонамазка. Знаете ли за колко време излиза цитонамазката? В Щерев съм.

# 188
Здравейте, предстои ни ИКСИ в края на месеца и съм пуснала микробиология и цитонамазка. Знаете ли за колко време излиза цитонамазката? В Щерев съм.
За 2-3 дни излиза .

# 189
Все пак се обадих в клиниката и ми казаха, че срокът за резултати от цитонамазка е 5-7 работни дни.

Искам да ви попитам дали вашите лекари са ви дали някакви насоки за подготовка преди инвитро - режим на хранене, витамини или нещо друго. Имам чувството, че за лекарката инвитрото е част от ежедневието й(то е и така), но аз имам нужда от повече разяснения... DisappointedDisappointed

# 190
Аз също съм в Щерев, преди няколко дни подадох документи към фонда и док ми каза през това време да приемам Прегнакеар и Иногинол. Отделно имах дефицитит на вит. Д, според нея това беше съвсем нормално и не ми предписа нищо, свързах се с друг док и ми казаха, че е вит. Д е доста важен, та в този момент и аз си помислих, че не просто си карат по процедурата. Ти при кой доктор си?

# 191
Аз също съм в Щерев, пия Неоксид и Неофолик мета ( също и Инофолик комби).
Имам предписан и Акард, който Не пия.
Нищо не са ми казвали за хранит.режим.
Казаха ми добавките да ги започна два месеца преди да си взема заповедта. Е взехме я,но в последствие мъжа не беше започнал да пие неговите и ....сега изчакваме  Simple Smile.

# 192
На нас ни казаха аз да пия неофолик, след това го променихме на Инофолик, а мъжа ми куп витамини и добавки предписани от Бъчваров. Аз приемам Фолиева киселина сериозно от лятото на 2018, а мъжът ми вече 3 месеца неговите добавки. Но не съм сигурна дали е достатъчно. При Коновалова сме.

# 193
Здравей Simple Smile дойде и моят ден ❤️ днес ми е втори ден от цикъла и чакам пред кабинета за преглед и сондаж. Желая ви успех момичета 🐣

# 194
Момичета възможно ли е заради нисък прогестерон ФСХ да е високо?

Общи условия

Активация на акаунт