Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 667
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Излязоха ми изследванията и естествоно докато чакам да ми кажат дали всичко е наред реших да си ги провера - голяма грешка Grinning
Prolactin   \ H    \ 40.35     \ ng/ml     \    жени 4.79-23.30
някой да има идея от какво е толкова висок?
Попринцип пия едни прахчета Picositol

# 706
Излязоха ми изследванията и естествоно докато чакам да ми кажат дали всичко е наред реших да си ги провера - голяма грешка Grinning
Prolactin   \ H    \ 40.35     \ ng/ml     \    жени 4.79-23.30
някой да има идея от какво е толкова висок?
Попринцип пия едни прахчета Picositol
Здравей,за  Picisitol може да попиташ Денис от https://m.bg-mamma.com/?topic=1097036 на ще ти отговори за добавката

# 707
Благодаря Simple Smile Аз се свързах с доктора и ми назначиха лечение.

# 708
Момичета нормално ли е на 7ми ден от стимулацията да ме боли ниско долу корема и мога ли да пия нещо за болката

# 709
Здравейте, преди 7 дни ми правиха пункция, след нея ми изписа ха антибиотик, но не ми казаха колко време да го пия.
Също така, кога може да се води полов живот

# 710
Здравейте момичета,имам едно питане кога сутрин си биете инджекцията преди пускане на хормони или след това.Благодаря предварително.

# 711
Здравейте момичета,имам едно питане кога сутрин си биете инджекцията преди пускане на хормони или след това.Благодаря предварително.

Инжекцията слес хормоните.
Аз ходих в 8 на изследвания, инжекциите ми бяха следобед, а после имах и сутрин (цетротид) в 9ч. Предупредиха ме 1во кръв после се качвам за инжекция.

# 712
Здравейте , обръщам се към Вас с доста въпроси!
Одобрени сме по фонда за финансиране, та един от въпросите ми е каква е следващата стъпка която трябва да предприема ?
2,Дава ли се болничен от заведението където си правя ин витро ?
3, На 25 год . Съм имам една извадена м.тръба другата не пропуска , в клиника Д-р Щерев съм при д-р Юнакова( някой ако има наблюдения моля да сподели )

# 713
Одобрени сме по фонда за финансиране, та един от въпросите ми е каква е следващата стъпка която трябва да предприема ?
3, На 25 год . Съм имам една извадена м.тръба другата не пропуска , в клиника Д-р Щерев съм при д-р Юнакова( някой ако има наблюдения моля да сподели )
Симона Н. 643571, болничен дават чак след трансфер. До тогава за всички прегледи, изследвания, необходими процедури по преценка на доктора ще трябва сама да си организираш отсъствията от работа.

# 714
Симона Н. 643571, болничен дават чак след трансфер. До тогава за всички прегледи, изследвания, необходими процедури по преценка на доктора ще трябва сама да си организираш отсъствията от работа.
В Щерев не дават ли след пункция 🤔

# 715
От пункция до трансфер ви се полага допълнителен отпуск(като при брак и погребение),аз си взех така от работа.

# 716
В Щерев дават 14 дни след пункция и 10 след трансфер. Може и по-малко да поискаш.

# 717
В Щерев дават 14 дни след пункция и 10 след трансфер. Може и по-малко да поискаш.
Благодаря ти, а самата пункция болезнена ли е ?

# 718

Не,ще си под упойка. След като се събудиш може да имаш леки болки.

# 719
Не, тя се прави с пълна упойка, при мен само страха беше голям

Общи условия

Активация на акаунт