Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 764
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
и аз когато пиех фемара нямаше бум на фоликулите .... тя е слаба стимулация.
Фемарата не мисля че толкова се влияе от алкохола. На листовката доколкото си спомням пишеше че не е препоръчителен алкохол, но мисля че е за да не се затормозява черния дроб.
Успех, имаш време , има време и лигавицата да порасне.

# 586
Да по принцип на този етап желая слаба стимулация, така че всичко явно е наред, благодаря ви и успех !

# 587
Здравейте, имам един въпрос, може да ви се стори малко глупав, но ми е за първи път. Започнах сега по дълъг протокол с декапептил 0.1 всяка сутрин, та за какво точно служи той, чета листовката и нищо не вдявам 😁 ще започна ли да образувам сега фоликули от него или със следващите инжекции, които ми дадат тогава?

# 588
  • София
Декапептила блокира хипофизата, за да не отделя хормони. Когато нивата на естрадиола паднат, тогава ще започне същинската стимулация.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 13:22 от Nandin

# 589
Здравейте и предварително се извинявам за дългия пост. Ще се опитам накратко да разкажа и попитам за съвет. Кандидатствахме към центъра за асистирана репродукция ЦАР и ни одобриха. От една дама научих, че мога да отложа получаването на заповедта с 3 месеца, обадих се и го направих. Но въпросът ми е тъй като другият месец заминавам за чужбина, където помежду другото е вече мъжът ми и работи, дали ще е проблем това че ще имаме местожителство е Германия, а ще правим инвитро в България? Другото което е как стои въпроса с правене на инвитро в България, а проследяване и раждане в чужбина (Германия)? Кой е по-добрият вариант според вас, да си остана е България за цялата бременност или мога да замина ? Благодаря ви предварително!

# 590
Здравейте,
Днес ми е 11ти ден от цикъла. Стимулацията ми почна на 3ти ден с Гонал 225 4 дни. След което преминахне на Фостиомон 75. Пункцията трябва да е в петък живот и здраве.
Притеснява ме че имам 4 фоликула (вчера) 16.5мм и 8бр 11мм, които не са мръднали в големината си от предходния преглед.
Така се притесних да не стане хиперстимулация... а сега се тревожа, че ще са ми само тия 4 Sad
Нищо не питах док.. реших, че така ще ми е по-спокойно ама май не е така.

# 591
Мимоза, моят съвет е никакви такива сметки да не правиш. И аз така правих сметки, а кръчмаря имаше други планове.
С какъв фактор сте?
Между другото изобщо не ги отписвай другите. Моята пункция също беше в петък, в понеделник фоликулите ми бяха между 12 и 14,5 (имах и един 10). В сряда бяха между 15 и 22, много разнообразни като размери. Пожелавам ти успех Simple Smile не се отчайвай.

# 592
Мимоза, моят съвет е никакви такива сметки да не правиш. И аз така правих сметки, а кръчмаря имаше други планове.
С какъв фактор сте?
Между другото изобщо не ги отписвай другите. Моята пункция също беше в петък, в понеделник фоликулите ми бяха между 12 и 14,5 (имах и един 10). В сряда бяха между 15 и 22, много разнообразни като размери. Пожелавам ти успех Simple Smile не се отчайвай.

Не съм ги отписала, обаче корема ми е на топка. Досега бях окей ама започнаха притесненията. Значи може и мъниците да пораснат..
С неизяснен стерилитет сме 😐

# 593
Мимоза,аз също имах един мъник,по-късно тръгна,ама си порастна,един много малък си остана,не са га пунктирали даже.
Количеството не е важно,качество се търси,дано се оплодят и развият,аз имах 6 Я,5 се оплодиха,3 изкараха до 5ти ден.

# 594
Знам да..  дори да са 4 важното е да са 4 хубави, това е ясно. Надявам се че дори 2 ще са достатъчни... и с огромна доза късмет да ми е пръв и последен опит, успешен Simple Smile
Но наистина като наближава и тревожността ми се увеличи драстично.

# 595
Момичета,здравейте!
Не знам дали въпросът ми е за тук,ако не е ме извинете,но доста съм притеснена.Не успях и да се свържа с док.
Предстои ми стимулация ,а току що ми излезна резултат HBc total положителен.Това означава ли,че имам Хератит В?

# 596
  • София
Момичета,здравейте!
Не знам дали въпросът ми е за тук,ако не е ме извинете,но доста съм притеснена.Не успях и да се свържа с док.
Предстои ми стимулация ,а току що ми излезна резултат HBc total положителен.Това означава ли,че имам Хератит В?
Означава, че имаш антитела. Появат се след прекарана инфекция и остават за цял живот
За хеп. В се изследва HbsAg

# 597
Здравейте момичета имам един въпрос днес излезнаха изследванията на мъжа ми и има положителен резултат gardnerella vaginalis както и 7-8 левкоцити на поле другите са му отрицателни. Планували сме на цикъла ми през септември (след средата) да стартираме ИКСИ дали това би било причина да ни отложат някой имал ли е подобна ситуация?

# 598
Здравейте момичета имам един въпрос днес излезнаха изследванията на мъжа ми и има положителен резултат gardnerella vaginalis както и 7-8 левкоцити на поле другите са му отрицателни. Планували сме на цикъла ми през септември (след средата) да стартираме ИКСИ дали това би било причина да ни отложат някой имал ли е подобна ситуация?
Здравей, нашата процедура я отложиха, но на други момичета от форума не е отлагана. Според мен е в въпрос на преценка на лекаря

# 599
Момичета,здравейте!
Означава, че имаш антитела. Появат се след прекарана инфекция и остават за цял живот
За хеп. В се изследва HbsAg
Нандин,благодаря☺
Аз успях да се свържа с клиниката и се успокоих.
Успех на всички момичета 😊

Общи условия

Активация на акаунт