🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 394
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не мога да си представя Зорница да мисли за дете, свое или осиновено, с този недоряслък Табаков. Но винаги съществува варианта да си го гледа сама.

# 466
Според мен идеята е сама да си отгледа детето, а не с някой мъж, еле пък с Табаков. Освен ако Зорница не планира да осинови Табаков, той сам по себе си е истинско дете Smile

Перличке, съгласна съм. Смятам, че появи ли се дете, ще си остане самотна майка.

# 467
  • София
Тя Зорница сега се е сетила да има дете. Глупаво ми се струва. Направи аборт, имаше стабилен мъж до себе си след това, пък сега сама се сетила да гледа бебе или още по-тъпото е да си направят бебе с Табаков, без да имат връзка.

# 468
Пфу мор по добитъка е цялата работа вече Joy. Надявам се драмата да приключи до тук. Да остане едно весело човече или пък две за разнообразие.
Амин! Grinning

# 469
Така любовният триъгълник - Захариев, Галя, Поли и Орлин ще може да се омешва в най-различни конфигурации и ще има драма и сълзи за поне още един сезон.
Ама във всички възможни конфигурации ли? FlushedJoy
Я моля за справка тези, които са гледали всички сезони на Анатомията - там има ли подобен прецедент? Или това ще си е оригинална хрумка на нашите сценаристи Joy

# 470
Перличке, уточни за какъв прецедент става дума, че там що прецеденти има... Grinning Там почти всеки е спал с всеки, а наличието и отглеждането на деца е в такива конфигурации, че нашето пуританско общество може да припадне, ако в ОЖ им го сервират. Smile

# 471
Говорим за конкретния казус, описан от Роси, че четириъгълникът между Захариев, Галя, Поли и Орлин ще може да се омешва в най-различни конфигурации. Аз го разбрах като всички възможни конфигурации Joy И затова попитах дали в Анатомията две двойки така са се разменяли всеки с всеки Joy

# 472
  • София
Тя Зорница сега се е сетила да има дете. Глупаво ми се струва. Направи аборт, имаше стабилен мъж до себе си след това, пък сега сама се сетила да гледа бебе или още по-тъпото е да си направят бебе с Табаков, без да имат връзка.

Е това ще е върха просто - бебе от Табаков, без връзка Dizzy Face Те за инвитро с донорски сперматозоиди не са ли чували??? Или заради гените на Табаков, защото той нали е гениален неврохирург.

Перличке, във всички Simple Smile Въпреки че, относно гей частта, Табаков съм го цанила за този новия с брадичката дето ще се появи и ще си работят двамата. Това като реверанс към Хъмбъл, а и нали трябва да сме в крак с времето. Подобно на една героиня от Анатомията, която на стари години след неуспешна връзка установи, че харесва жени.

# 473
Кака така всички възможни конфигурации? Искате да кажете, че Петре ще налети на Орли?

# 474
Перличке, не, чак така не са се омешвали. Grinning

# 475
Кака така всички възможни конфигурации? Искате да кажете, че Петре ще налети на Орли?
Горкият Орлин или горкият Петре? Frowning

# 476
Зорница вече няма приятелки в болницата - Банков си замина, Ина умря (не че бяха много близки този сезон) и сега си намери нова приятелка - Табаков😃 Това за осиновяване на дете с него ми звучи смехотворно.

# 477
Перличке, не, чак така не са се омешвали. Grinning
Знаех си Smile Значи няма да го видим, щото няма от къде да препишат Joy

Роси, те хетеросексуалните двойки щото ги оправиха, цъфнаха и вързаха, а ти ги пращаш да покоряват терра инкогнита с гей двойка Joy

# 478
Зорница вече няма приятелки в болницата - Банков си замина, Ина умря (не че бяха много близки този сезон) и сега си намери нова приятелка - Табаков😃 Това за осиновяване на дете с него ми звучи смехотворно.
Е как бе? Кая, Галя, Кръстева Joy

Зорница ще осинови поредното дете на Захариев, че той не може да издържи да плаща детски на още едно Joy

# 479
  • София
Кога се очаква да назначат Биг Брадъра (не му помня името)?

Общи условия

Активация на акаунт