🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 364
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  Аз между Табаков и Огнянова не очаквам да се случи нещо лИбовно, те са от различни планети ,даже от различни галактики ,абсурд да се срещнат някъде.

# 151
Благодаря Heart
Затвори сега форума, изтрий си бисквитките и историята и би трябвало да се оправи. Ако не се, свиркай.

Араселия, aз също. Освен ако не направят някакъв рязък завой в характера на Табаков, има нулев шанс за романс.

# 152
Бим-бам, стъписваш ме Grinning
Скрит текст:
Това за детето заедно ли се обсъжда или един от тях иска? В смисъл осиновяване?

# 153
Хахха, абе Майче, аз доколкото разбрах, сценаристите обсъждат идеята дали да я вкарат в сюжета.

# 154
БиМ-бам, вие част от екипа ли сте, че знаете такива подробности? 😃

Нова съм в темата.

# 155
  • Разпиляна във въображението
Е, явно ще има нещо
Скрит текст:
между Табаков и Огнянова, но аз си оставам с една надежда - да отиде при Марио!
 А спойлерът на Бим-бам е толкова абсурден, че може наистина да е верен. Зорница вчера му каза, че е жалък, а две-три седмици по-късно ще се зачака с него и ще обсъждат дете Simple Smile Сладурска работа. Признавам на сценаристите, че ни се подиграват успешно.

Уф, изпуснах сцената между Ина и онзи банкер. Не съм я гледала от миналата седмица? Голям пропуск.

Пропуснах и сцената между Галя и Петър. Мислих си, че ще му предложи раздяла и да рестартират отношенията си като онази двойка. Накрая да не стане Тасев и Галя, или Тасев и болната на Кръстева Simple Smile

# 156
Хахха, абе Майче, аз доколкото разбрах, сценаристите обсъждат идеята дали да я вкарат в сюжета.
Да де, ама все пак каква е идеята - заедно или някой от двамата - Зорница Grinning

# 157
А защо ще уморят Ина-единствено зарафи желанието на актрисата да напусне сериала ли?

# 158
Не разбирам това "иска да си тръгне". Договори нямат ли? Предполагам, че трябва да има някакво обвързване. Ще напускат накрая. Аман от български примадони.

# 159
Мириел, ти нали не харесваш Зорница, защо искаш да ходи при Марио? За да му е добре на него ли? Simple Smile

# 160
Току виж Зорница решила да осиновява дете. Grinning Аз това си го мислех още като разбрах какво ще е мотото на сезона. Дали пък няма и тя така да се излекува - с любовта към едно дете.

Е, явно ще има нещо
Скрит текст:
между Табаков и Огнянова, но аз си оставам с една надежда - да отиде при Марио!
 А спойлерът на Бим-бам е толкова абсурден, че може наистина да е верен. Зорница вчера му каза, че е жалък, а две-три седмици по-късно ще се зачака с него и ще обсъждат дете Simple Smile Сладурска работа. Признавам на сценаристите, че ни се подиграват успешно.

Ами сигурно
Скрит текст:
и то Табаков ще си е паднал първи по нея. Очаквам да е от него целувката, Зорница не го харесва много, а той като гледам е развял бялото знаме. Пък тъпите шеги и закачки ме навеждат на мисълта, че може и тя в един момент да се размекне и току виж магията станала.

# 161

И аз така го разбрах.
А не, че самите герои обсъждат тази идея 😂

“Иска да си тръгне” не е задължително да означава от днес за утре.
Възможно е още от началото на сезона да се договорили до кога да снима и съответно да си спазват разните условия.
Идеята на въпроса мисля, че беше дали тя сама е решила да напусне или е решение на екипа.

# 162
Ами след края на шести сезон защитавах идеята Зорница с Банков. Струваше ми се логично, от моя страна де. След като не иска другия, гледа влюбено тоя - да се вземат. Още повече, че сезона започна как Банков е изоставен Simple Smile  Те пък вкараха нов дървар, който до момента е зле. Отделно се появиха думи на Димитрова/Зорница, където говори за Марио, че го обича и т.н. и започнах да мисля, че най-логично /отново/ е да се съберат. Какво да правя, че той си я обича Simple Smile Отделно четох една книга, където видях известен паралел с двамата и там се случи едно такова събиране, но преди това героинята наистина се видя, че работи върху себе си, че събира парчетата от живота си, че малко по-малко сваля товара, който е носила и става силна без мъжа до себе си. Както и да е. Отплеснах се. Като цяло в момента Марио е доволен от живота си и закърпва Св.Кирил успешно Simple Smile

# 163
Бим бам, ако ползваш хром той трябва да е запаметил първият линк от който си влизала. Цък горе на адрес линк. И трябва да ти се покаже линкът към форума. Цък и ще си е с мобилната версия. Че аз не разбирам от бисквитки и се оправям по тоя не много умен начин 😁

# 164
Мириел, коя е книгата, която си чела? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт