🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 488
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Ей заради сцената между Ина и Фотев си заслужаваше да гледам този сезон! Много добра игра и на двамата, съпреживявах всеки миг. Не очаквах в глупавия сценарии нещо наистина да грабне вниманието ми.
Много силна сцена!

# 256
Емил Марков пък се изказа и той в началото на сезона как ще е доста лежерно и ще наблягат на любов Hushed

Епизодът беше наистина много добър.

Поликсени, Ина поиска прошка от Тасев, той не й я даде, отвлякоха я, Фотев искаше да я убие, тя сама скочи от една скала.

# 257
Дано в следващия епизод сценаристи да самоубият Мазов.

# 258
Оф, разплаках се, не трябваше да става така с Ина..

# 259
# 260
Ирина е прекрасна актриса, има голямо бъдеще пред нея. Днес беше брилянтна. Heart Много ще липсва на сериала. Ако това е решение само на сценаристите, то тогава тия хора изобщо не мислят с главите си.

# 261
А Ина защо не подкара колата, за дс убие и двамата?
Не съм изгледала до край..

# 262
Не мислят. Унищожиха я.
И Мазов са подхванали. Необяснимо отвратително поведение. Без причина. Ама явно им харесва тази гавра с него.

# 263
А Ина защо не подкара колата, за дс убие и двамата?
Не съм изгледала до край..
Защото Фотев държеше ключовете, знаеше, че ще подкара и ще убие и двамата и смяташе да й даде хапчетата и после както го описа.
Много, много ме е яд, че я самоубиха...

# 264
Поликсени, и аз си го помислих в един момент. Но пък нали трябва Иво да остане жив, да тормози още хора.

# 265
Не знам каква беше раЗликата тя да се хвърли, все пак беше принудена...

# 266
Не знам каква беше раЗликата тя да се хвърли, все пак беше принудена...
Искаше да има свободата поне да умре както тя иска. Каза му, че няма да му позволи да режисира смъртта й.

# 267
Bim Bam , все пак знае ли се защо е такъв развоят на събитията с Ина Фотева?

# 268
Поне като ще сменят жанра да се уточняват, а не да ни обясняват, че любовен сезон ще има. Не помня дали беше за 5ти сезон или за 6ти, но бяха казали, че ще вкарат повече крими елементи. Е, явно са ги оставили за този сезон, аз в миналите не го видях. Защо им е изобщо мото на сезоните, след като не могат да го съгласуват със сценария?

# 269
  • Разпиляна във въображението
Много добра сцена между Ина и Фотев. Съгласна съм, че е най-доброто, което се е случило в този тъп сезон. Бях на нокти и се надявах ключовете да са забравени в колата. Колко поетично би било да тресне и двамата в пропаста.

За Петър. Еми типичен доц. Петър Захариев. Решава го с друга жена. Не можех да повярвам какви ги наплещи на Грънчарова. Част от тях бяха лъжа - той предложи брак вече знаейки, че Галя има връзка, а тя не отиде. Никой не го е карал да се прави на глупак, след като я разиграва две години с това. И други неточности имаше в разговора му, но карай. Ефектиран и явно силно привлечен от Грънчарова изръси куп думи. Каза си, че е имал личен интерес към нея, когато я покани да работят. Върнаха си на половинките като го направиха до щоричките.

Дано Галя разбере и да последва примера на бременната двойка - раздяла и всеки по пътя.

Bim Bam , все пак знае ли се защо е такъв развоят на събитията с Ина Фотева?

След кофите кръв, която дадоха, не вярвам да оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт