🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 485
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Не знам обаче как ще се разбере, че Фотев стои зад всичко. Всички ще повярват, че се е самоубила.

# 271
Абе тия не са в час JoyJoyJoy
Love is in the air, дет се вика

# 272
Мина едно кратко промо. Видях го за много малко, късно превключих, но май Кая плачеше след операция, сигурно е след като са разбрали.

# 273
  • ENGLAND
Много силен епизод, Ина ще ми липсва много. За мен сезона приключи, какви ли глупости ще надробят след като самоубиха най-важния герой.

# 274
Яни, да, Кая плачеше. Нали пишеше, че ще насочват пистолет към нея.

# 275
От фейсбук Joy

# 276
Абе тия не са в час JoyJoyJoy
Love is in the air, дет се вика
Хахахах любовта лекува Хахаха. Пази Боже от такова лекуване.
Абе те и Галето бяха уморили в края на първи сезон.
Много бързо се разви действието. Да не повярваш, че те н тоя сериал обичат да се мотлявят. Имаше една серия дето цял епизод държаха органите на някакъв човечец, а сега.
В целия сезон това е най силния епизод. Яд ме е за Ина и за Ирина, че не и позволиха да си покаже капацитета с тоя сценарии. Станаха за подигравка Милошеви
Захариев какъвто си го взе Галя, такъв си и остана. Всеки сезон тича по някоя.

# 277
  • Пловдив
Много бързо и решиха съдбата на Ина...жалко...

# 278
Не знам обаче как ще се разбере, че Фотев стои зад всичко. Всички ще повярват, че се е самоубила.
Фотев дрогира София и едва я спасиха. Врабчев и София знаят, че е той, дори Врабчев се опита да предупреди Ина, но тя не го послуша.

Аз пък съм ядосана на Галя, че постъпи така, може би защото любовника й не ми харесва, сигурно ако беше някой готин нямаше да й се дразня толкоз Laughing

Разбрали са, че е Ина, защото като свърши епизода пуснаха малко от следващия епизод и казаха на Борис че има труп на жена и да я разпознае...

# 279
  • София
Не мога да повярвам, че я убиха. Това си беше чисто убийство! Принудена беше да скочи. Много ми стана мъчно, тъпанари сценаристи, то не останаха читави герои в този филм.

# 280
Тази Милошевица егати женомразката и мазохистката! Дойде ми в повече всичко край Зорница, сега и това с Ина! Не само любов няма в сериала, а и красота дори няма....Загрозиха Зорница/Диана, сега и Инчето няма да ме радва от екрана.....Направо съм възмутена....Няма Банков....Ми то какво остана за гледане....Старите номера на Пецан и вечно намръщената Галя, тази жена верно с един и същ поглед....Христо  и Кая - никаква любов...Мазови - развод....То остана ли някой щастлив в този сериал???

# 281
  • Пловдив
До последно мислих, че ще освободи от скорост, колата ще тръгне и тя ще се претъркули, а Фотев наистина ще полети и умре...ама това в мойта глава. Милошевица друго вика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
Да питам защо убиха Ина е все едно защо убиха Огнянова и Ковачев...

# 283
Е, ясно е, че Ина няма да оцелее.
Мисля, въпросът беше защо са решили да я убият.
Ама достатъчно е само да кажем Милошева и няма нужда от повече обяснения...

На мен в промото ми се стори, че Галя плаче, но явно не съм видяла добре.

# 284
Да питам защо убиха Ина е все едно защо убиха Огнянова и Ковачев...
И на двете отговор няма. Сигурно и сценаристите не знаят добре. Ако приемем, че второто го направиха заради кресливите фенки и истерията, то за Ина не знам.

Общи условия

Активация на акаунт