🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 467
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Не знам обаче как ще се разбере, че Фотев стои зад всичко. Всички ще повярват, че се е самоубила.

Ами Фотев си каза, че ще каже на Тасев.

Аз наистина не мога да приема, че те го смятаха за мъртъв, при положение, че труп нямаше, това е малоумно.

# 286
# 287
  • Пловдив
Не знам обаче как ще се разбере, че Фотев стои зад всичко. Всички ще повярват, че се е самоубила.

Ами Фотев си каза, че ще каже на Тасев.

Аз наистина не мога да приема, че те го смятаха за мъртъв, при положение, че труп нямаше, това е малоумно.
малоумници са само сценаристите!

# 288
Не мога да намеря за себе си логично обяснение - защо решиха да махнат ИНА?????

Та тя беше в основата да има нова болница, ново начало и шанс към по-добро за всички???????

НЕ РАЗБИРАМ КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ И КАКВО ще ни покажат с това........

още веднъж силна игра и големи АДМИРАЦИИ за ИРИНА!!!!!  Ще се чувства липсата й.

# 289
Веднъж да харесам образа на Ина и тя умря! На мен не ми харесваше как играе актрисата, а може би ролята е лошо написана-тромава, тежка игра, не, определено едва я изтърпявах. А сега накрая играеше естествено, може би заради партньорството си с Васил Бинев. Чувала съм, че е много важно кой ти подава репликите. Но така или иначе, логично умря тази объркана и нещастна героиня, която реши да надскочи играча Фотев. Все пак, тя беше просто негова държанка и в живота е нормално такива като Ина бързо да изгарят. Може пък сега и Тасев да се хвърли отчаян от скала и бастунът Наум Шопов да спре да се прави на актьор...
Интересно, как ще настроят сега пък Мазов да се чувства? Все пак, това прасе допринесе за смъртта на Фотева.

# 290
  • Разпиляна във въображението
Фотев не каза това. Според мен имаше предвид, че тези, които се обичат усещат нещата различно и той ще разбере, че тя не се е самоубила. Просто ще знае.

# 291
Накрая вероятно ще останат Жекова, Кръстева и Жени - началото и края на сагата.

# 292
  • София
Може и Ирина да е искала да излезне от сериала, но беше брутално Sad

# 293
Добре де, Мазов ли наистина пусна видеото, защото така съвпадна всичко, че си мисля, че Фотев го е пуснал...
Абе мисля го мисля го и ме е яд за Ина и за Банков и ... яд ме е. Crossing Arms

# 294
Фотев каза нещо от сорта, че влюбените глупаци винаги разбират тези неща, т.е. как е умряла, за мен имаше предвид, че ще се постарае Тасев да научи, че той стои зад смъртта й.
Реакцията на Ина показа същото.

# 295
  • Разпиляна във въображението
Апостолова се опитва, милата, да имитира Шонда, но не се получава. Дано разбере, че нещата не стават само с такива шокиращи неща. Трябва да има история, която разказва. А тя вади един след друг главните си герои.

# 296
# 297
Както вкараха на един път 3 звезди ,сега започват на един път да си губят звездите на сериала.Такъв ключов персонаж и още по прекрасна актриса и да я загубят!
Неда да гледа и да се учи.Ще се повторя,Ина достойно партнира на Бинев! Въпреки младостта и опита си,тя просто си го носи таланта.Много ме натъжиха.
Апостолова ,ти си пълна нула като главен сценарист,ей така да си знаеш! Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 22:01 от *Амбър*

# 298
Какъв е тоя пистолет??? Срещу Карагьозов ли е насочен. Ако изкарат и Карамазов ще съсипят филма.

# 299
Какъв е тоя пистолет??? Срещу Карагьозов ли е насочен. Ако изкарат и Карамазов ще съсипят филма.

Ами той и сега си е пълна нула... А вече и под нулата пада...

Общи условия

Активация на акаунт